- 23 Eylül 2018
- 778
- 203
-
- Konu Sahibi maviisever
Hayırlı olsun demeye geldimÖncelikle doğru yere mi yazıyorum bilemedim ve umarım yardımcı olacak biri çıkar...
Kızlar eşim robot süpürge aldı tefalin X-plorer 75 serisi fakat kullanımını yapamadım wifisiz olmuyor galiba kendi internetimlede yapmıyor yani en azından ben başaramadım şarj olsun diye şarj istasyonuna koydum bi kırmızı ışık yanıp sönüyor bi beyaz ışık arada dıt dıt gibi ses çıkartıyor anlayamadım yani bu şarj olduğunumu gösteriyor?
Umarım bilen veya kullanan biri vardır
Teşekkür ederimHayırlı olsun demeye geldim
Ben xaiomi kullanıyorum ama ev internetine bağlı çalışıyor. Sadece telefona bağlı çalışmıyor.bir internet dağıtıcısı yani modeme ihtiyacınız var. Ben de bunu fark edince şaşırmıştımÖncelikle doğru yere mi yazıyorum bilemedim ve umarım yardımcı olacak biri çıkar...
Kızlar eşim robot süpürge aldı tefalin X-plorer 75 serisi fakat kullanımını yapamadım wifisiz olmuyor galiba kendi internetimlede yapmıyor yani en azından ben başaramadım şarj olsun diye şarj istasyonuna koydum bi kırmızı ışık yanıp sönüyor bi beyaz ışık arada dıt dıt gibi ses çıkartıyor anlayamadım yani bu şarj olduğunumu gösteriyor?
Umarım bilen veya kullanan biri vardır
İnternetten videosunu izledim ama pek yardımcı olduğu söylenemez klavuzunda sa yazmıyor direk bağlandığın zaman hemen haritalanma oluşturuluyor deniyor ama bende yapmadı...
Memnunmusunuz robottan bende almayı düşünüyorum ama hangi marka iyidir karar vermedimBen xaiomi kullanıyorum ama ev internetine bağlı çalışıyor. Sadece telefona bağlı çalışmıyor.bir internet dağıtıcısı yani modeme ihtiyacınız var. Ben de bunu fark edince şaşırmıştım
Küçük bir oğlum var ve benim için hayat kurtarıcı çünkü hiç bir şeye yetişemiyorum. En azından ortalığı toplayıp cihazı çalıştırınca temizliği halletmiş oluyorum. Şuan oğlum 23 aylık o uyumadan önce oyuncakları birlikte topluyoruz uyuyunca cihazı çalıştırıp ben de ya yemek yapıyorum ya da kitap okuyorum yani başka şeylere zaman ayirabiliyorum. Misafir mi gelecek evi toplayıp parka çıkıyoruz robot evi temizliyo bence harika bir icat . Temizliği begenmediniz tekrar temizletin taş atıp da kolunuz yorulmayacak. Ben çok memnunum. Xaiomi v3 kullanıyorumMemnunmusunuz robottan bende almayı düşünüyorum ama hangi marka iyidir karar vermedim
Teşekkür ederim evet bende bunu izledim ama pek anlayamadım haritalandırmayı falan orda hemen oldu galiba benimki wifiye bağlı değil diye olmadı bende bugün manüel olarak çalıştırdım modemi açana kadarHayırlı olsun, bir tane video buldum, sizin de izlediğiniz video mu bilmiyorum ama, linki şu:
video
2. dakikadan sonraya bakın.
Peki teşekkürlerKüçük bir oğlum var ve benim için hayat kurtarıcı çünkü hiç bir şeye yetişemiyorum. En azından ortalığı toplayıp cihazı çalıştırınca temizliği halletmiş oluyorum. Şuan oğlum 23 aylık o uyumadan önce oyuncakları birlikte topluyoruz uyuyunca cihazı çalıştırıp ben de ya yemek yapıyorum ya da kitap okuyorum yani başka şeylere zaman ayirabiliyorum. Misafir mi gelecek evi toplayıp parka çıkıyoruz robot evi temizliyo bence harika bir icat . Temizliği begenmediniz tekrar temizletin taş atıp da kolunuz yorulmayacak. Ben çok memnunum. Xaiomi v3 kullanıyorum