• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tefal fritözü önerir misiniz ?

Askininbirtanesi

<3 31.03.2013 <3
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
926
3
46
- Yurtdışı
kizlar reklamlarda bir fritöz gördüm markasi TEFAL yuvarlak bir fritöz icinde kasigi var ve patatez vs icine atip sadece 1 kasik yag katip calistiriliyormus.. cok hosuma gitti ancak tereddüt icinde kaldim alip almamakla..

benim sorum su aranizda kullananlar veya ceyizine alanlar varmi?? kullanislimi? ömrü nekadar, kalite acisindan..

birde en önemlisi oluyormu reklamdaki gibi? tavuk vs yapiliyormu veya nugget? bana sanki sade bir kasik yag ile haslama gibi olur diye geliyor ve param bosuna gider diye korkuyorum:S

NOT: yurtdisinda oldugum icin baska türk markalari alma imkanim yok.. sadece tefal bir fritöz bu yuvarlak resimdeki:

Son düzenleme:
Merhaba, benim çeyizimde bir tane bile Tefal yok .. Kötü oldugundan değil ama ne kadar olsa ürünleri biraz bana sağlam gemiyor ..
Birkaç kişiden de duyunca iyice sogudum kendisinden .. Evimizdeki onun ütüsü illahlah dedirtti bize ..

Ben herseyde Korkmazı tavsiye ediyorum ..

**Tabi unutmamak gerekir ki, biraz şans işi elektronik aletler **

Elbette Tefal kullanıpta memnun olanlar vardır ..

Merhaba, benim çeyizimde bir tane bile Tefal yok .. Kötü oldugundan değil ama ne kadar olsa ürünleri biraz bana sağlam gemiyor ..
Birkaç kişiden de duyunca iyice sogudum kendisinden .. Evimizdeki onun ütüsü illahlah dedirtti bize ..

Ben herseyde Korkmazı tavsiye ediyorum ..

**Tabi unutmamak gerekir ki, biraz şans işi elektronik aletler **

Elbette Tefal kullanıpta memnun olanlar vardır ..

canim anliyorum ancak ben yurtdisindayim ve bu beyendigim fritözün markasi tefal.. yani türk markalardan alma imkanim yok:)

$45657926.jpg

bunu diyorum kizlar

ben bu fritöze hayranım bayılıyorum hele elma dilim patates yapıyorum baharatlı azıcık yağla süper oluyor tavuk falan da çok güzel ben tefalin ürünlerini çok beğeniyorum ütüsünü de senelerdir kullanırız evlendikten sonra kendime de aldım yani bence al hiç pişman olmazsın haşlama gibi falan olmuyor onu aldıktan sonra başka türlü kızartma yiyemezsin bence... reklam yapıyor gibi oldum :):)

ben bu fritöze hayranım bayılıyorum hele elma dilim patates yapıyorum baharatlı azıcık yağla süper oluyor tavuk falan da çok güzel ben tefalin ürünlerini çok beğeniyorum ütüsünü de senelerdir kullanırız evlendikten sonra kendime de aldım yani bence al hiç pişman olmazsın haşlama gibi falan olmuyor onu aldıktan sonra başka türlü kızartma yiyemezsin bence... reklam yapıyor gibi oldum :):)
sevindim canim mutlaka düsünecem , suan kararsizliklar icindeyim:)) umarim dogru karari veririm yorum icin cok tskler
patates kizartmasi biraz firinda kizartilmis patatese benziyor.
Amcamgilin var orda yemistim.
hmm tskler yorum cin canim:)
Fikrimi söyledim canım, seçim senin :34:

tskler canim:) sagoll

kizlar reklamlarda bir fritöz gördüm markasi TEFAL yuvarlak bir fritöz icinde kasigi var ve patatez vs icine atip sadece 1 kasik yag katip calistiriliyormus.. cok hosuma gitti ancak tereddüt icinde kaldim alip almamakla..

benim sorum su aranizda kullananlar veya ceyizine alanlar varmi?? kullanislimi? ömrü nekadar, kalite acisindan..

birde en önemlisi oluyormu reklamdaki gibi? tavuk vs yapiliyormu veya nugget? bana sanki sade bir kasik yag ile haslama gibi olur diye geliyor ve param bosuna gider diye korkuyorum:S

NOT: yurtdisinda oldugum icin baska türk markalari alma imkanim yok.. sadece tefal bir fritöz bu yuvarlak resimdeki:

Ben Tefal'in Ütüsünü Kullanıyorum Harika..
Ama O Dediğin Alette Kızartma Falan Yapıldığında Haşlama Oluyormuş..

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Mutfak Arac ve Gerecleri" başlığına taşınmıştır. Bilginize:34:

Ben Tefal'in Ütüsünü Kullanıyorum Harika..
Ama O Dediğin Alette Kızartma Falan Yapıldığında Haşlama Oluyormuş..
hmm anladim tskler, peki sen kullaniyormusun yani nerden biliyorsun??
Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Mutfak Arac ve Gerecleri" başlığına taşınmıştır. Bilginize:34:
tamam kusura bakma :) tskler

Son düzenleme:
Back