tefal fritöz? az yagla gercekten güzel oluyormu yoksa haslama gibimi?

eşim alıp getirdi, uzun süredir kullanıyorum. ilk başta biraz büyük yer kaplıyor diye pek hoşuma gitmemişti ama gerçekten şuan cok memnunum. fresh patateslere yemin ediyorum 1 damla yağ koyuyorum, o bile fazla geliyor. tabi 2 kişilik! elde soyma patateste, 1 tatlı kaşığı yeterli oluyor. kendi ölçeği cok fazla geliyor çünki:) patatesle birlikte biberleride atıyorum döne döne pişiyor:)fresh patates için 10dk, soyma patates 20dk yeterli oluyor. tabi sizin yeme zevkinize bağlı. az yaglı sağlıklı ve etrafa sıçrama gibi bir durum olmaması cok güzel:) temizliğide cok cok kolay! ayrıca tek patates değil. rendeleyip havuçları atıyorum, menemen yapıyorum. aklınıza gelebilecek bir çok sebze yapılabiliyor. hatta tavuk parçaları bile mis gibi oluyor. gecen gün kestanede yaptık. önce kesip biraz suda beklettik, sonuç mükemmel ötesi:))

Son düzenleme:
ya ben cok arastirdim keske once acsaymissiniz konuyu...bende gittim fritoz aldim aslinda aklimda hep tefal vardi almak icin esimle cok dolandik hatta alalimmi diye pisirmez diye bende vazgecmistim..yurt disinda yasiyorum turkiyedeki fiyatlari bilmiyorum ama burada 400 tlye geliyor ozaman demekki buradan degil turkiyeden alim oradaki esyalarimla kalsin artik :)

birde bugun pamuk sekeri yapma makinasina denk geldim alimmi almayimmi diye dusunuyorum eglenceli bir seye benziyor..ama evde portakla sIkma makinasindan pilav pisirme tenceresi kek malzemesi karistiriciya kadar hepsi var bide kullaniyorum ne hikmetse..

bir suru yegenim var cocugumda olacak alsammi acaba pembe rengi vermemem beyaz oluyor ama guzele benziyor...

türkiyede'de aşagı yukarı aynı fiyat. taşıdıgınıza deymez bence:)

pamuk şekeri yapımı makinesine gelince mutfagınız geniş ve dolap sayınız cok ise ilginçmiş alın ama yer yoksa gereksiz olur o zaman. sık kullanılan mutfak elektronikleri çok yer kaplıyor zaten:)

bende alicam hemde 100 % alicam:) cok hosuma gitti , sirf tefalden degil birsürü degisik markadanda var ayni fritöz ancak bana en iyisi tefal geliyor bu aralar arastirmaktayim seneye alicam muakak, yorumlariniz icin cok tskler :)

dunedain olsun ya saglik olsun sende bir süre sonra alirsin fritözün eskiyince veya bozulunca falan.. benimde aklimda normal fritöz almak vardi sonra burda görünce dedim alla alla 1 kasik yag ile kizariyorsa niye dünya yag gitsin vicik vicik olsun ondan arastirmak icin anca actim:)) yorum icin tsklerr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…