tefal fritöz? az yagla gercekten güzel oluyormu yoksa haslama gibimi?

Askininbirtanesi

<3 31.03.2013 <3
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
926
3
46
- Yurtdışı
kizlar TEFALDAN fritöz alip almamak icinde kararsiz kaldim..

azicik yag ile gercekten güzel kizariyomu acaba? nugget, tavuk vs yapildigindada kizarmis gibi lezzetli oluyormudur?

haslama gibi olur diye korkuyorum, fiyatida oldukca yüksek o yüzden bosuna para vermek istemiyorum, ama cok hosuma gitti

emin olamiyorum, kullananlar varmi? sizce nasil? memnunmusunuz? tavsiyelerine ihtiyacim var...

NOT: yurtdisinda yasiyorum, türkiyedeki markalardan alma imkanim yok malesef..

Eki Görüntüle 288997

ben de merak ediyorum oğlum patates kızartmasına bayılıyor ...en aından daha sağlıklı olur dıyorum ..almayı dusunuyorum ama evet kullanan bırının yorumu cok onemlı benım ıcın

merhaba kızlar,

ben bu fritözden almadım çeyizim için çünkü kuzenim çok üzün sürede kızarttığını söyledi çalışan insanlarda hep hayatı daha kolaylaştıracak ve zmandan tasarruf şeyleri tercih ediyorum. ama lezzetli olduğu haşlama gibi olmadığını da söylemişti. kendiside kızartmalar için kullanmadığını söylemişti.

diğer kullanıcıların yorumlarını bende merak ediyorum.

30 dk da kızartıyor kızlar o kadar uzun değil.diğer yagda kızarttıgınız gibi oluyor aynı tadı.ben çok memnunum.yag sıcrama derdi yok basında bekleme derdi.kesip içine atıyorum.diğer işlerimi halledene kadar o pişiyor.

ayrıca köfte patates,kestane,kabak tatlısı, hamsi kızartma,muska böreği de yaptım.hepsi güzel oldu.

mantı,kabak kızartması ve irmik helvası ise güzel olmayanlar tarifler

ayrıca ablam çekirdek ve fıstıkta kavurmus.süper oluyormus.

aldığıma pişman olmadım.hep elimin altında 2 aydır neredeyse hergün kullanıyorum..

yorumlar icin cok tskler kizlar , düsünücem :) aslinda 30 dk uzun bir süre degil hem yagsiz hem az kalorili oluyor hemde basinda bekleme yok.. hmmmmm yokmu baska kullanan?? yardimmmmmmmmmmmmmmmm:))

super param olsun alacagım taksıtlerden ona sıra gelırse...

canim peki reklamdaki gibi yani patatesler kizartmis gibi kitir kitir oluyormu gercekten? ay bende ne merakliyim yaa:))
haslama gibi olmuyor demi hic bir yemek?
bide nugget falan yaptinmi veya tavuk but??

Son düzenleme:
canim peki reklamdaki gibi yani patatesler kizartmis gibi kitir kitir oluyormu gercekten? ay bende ne merakliyim yaa:))

evet nuggetler normal yagda cok yaglı oluyor...aslında hamsı super olur az yaglı ya.....pekı temızlıgı nasıl rahat mı

canım aklına takılanları sorabilirsin hiç çekinme.alırken bende aynı tereddütlerde kaldım.

patatesteki işin sırrı suda bekletmekte.keserken bir yandan da suyun içine atıyorum.beyaz beyaz nişastası geçiyor suya.sonrasında birkez daha yıkayıp kagıt havlu üzerine alıyorum.kurulayıp tuzlayı 1 kaşıkta yag aynen kızarmıs patates.hiçbir farkı yok.eğer suda bekletmezsen(kitapçıgında 15-20 dk su da beklet diyor ama ben sadece doğrama esnasında bekletiyorum) patatesler yapışık yapışık pişiyor.haşlama gibi olmuyor kesinlikle.

nuget denemedim.mangallık tavuk var ya onu yaptım.oda çok güzel oldu.mangalda tadı değilde.fırında kızarmıs tadı vardı öyle söyleyeyim

ayyyy cok sevindim , sahane :) nisanlimda cok beyendi bu tefali az yagli diye cok hosuna gitmis reklamdada görünce, onu alalim onu alalim diyip duruyor :)) bende bir arastirayim dediydim ama sanirim alicam ::) gercekten güzelmis, hem yagdandan tasaruf oluyor , hemde kilolardan dedigin gibi koyup calistiriyorsan 30 dk sonra bitiyorsa hic basinda beklemeden karistirmadan etmeden ozaman bu harika birseymis yaa cok hosuma gitti cok tskler :) aklima sorular geldikce buraya yazarim artik:))

yardımcı olabildiysem ne mutlu

ben en çok kestaneye sevindim.kışın kestane vazgeçilmezimiz.fırında 40 dk pişiriyorsum şimdi actifry da 20 dk.hem yandı derdi de yok hiç birşeyin.at içine geç tv ni izle.

tek olumsuzlugu var bana göre.zaman ayarlayıcısını 20 dk kurdun 20 dk olunca ötüyor 2 defa.o zaman gidip kapatman gerekiyor.değilse kendi kapanmıyor.

Bende actifry family var. Hem hacmi normal actifrya göre daha geniş, hem de zamanlaması bitince kendi kendine kapanma özelliği var. Ben de neredeyse her gün kullanıyorum. Bugüne kadar et kavurma, tavuk kızartması, arnavut ciğeri, kestane, irmik helvası, patates kızartması, sosis, tavuk sote, somon balığı sotesi, ikea köfte, normal köfte denedim hepsi de güzel oldu. Kullanan diğer arkadaşlarımın dediği gibi hem zamandan tasarruf, hem başında bekleme derdi yok, hem de temizliği kolay.

Son düzenleme:

cok tskler canim:) bende alicam :)

kapanma özelliği süpermiş

et kavurmaları tarifine göremi yaptın?ben irmik helvasını begenmedim.yapamamışta olabilirim tabi

ikea köfte dediğin nedir

kapanma özelliği süpermiş

et kavurmaları tarifine göremi yaptın?ben irmik helvasını begenmedim.yapamamışta olabilirim tabi

ikea köfte dediğin nedir

Evet canım tarife göre yaptım kavurmaları, tavsiye ederim. Sen diğer başlıkta demiştin zaten irmik helvası kötü oldu diye, ben de malzemelerimi almıştım, şansımı deneyeyim diye yazmıştım. Benimki fena olmadı, ben beğendim ama biraz daha az sulu olabilirdi, onu da bir daha yaparsam aynı irmik markasını kullanmak şartıyla su ve süt oranını daha az ayarlayacağım. Ama tadı hoşuma gitti benim. Ikea köfteye oğlum bayılıyor, ikeanın içinde market var, dondurulmuş olarak oradan alıyorum. Biz de seviyoruz, ama actifry almadan önce fırında ya da azıcık kızartarak yapıyordum çünkü pişirip donduruyorlar. Ama şimdi fırını açmama gerek kalmıyor, çok daha pratik.

slm ben kullandım reklamdaki gibi kıtır olmuyor ama haşlama tadı olmuyor. birde tavuk baget yaptım tavuğu baharatladım hiç yağ koymadan attım (derili olduğu için ben koymadım) pişirdim oda çok güzel oldu. en önemlisi herşey sağlıklı oluyor, evde ağır kızartma kokuları olmuyor, etrafa yağ sıçramıyor üstelik temizliğide çok çok kolay daha ne olsun arkadaşlar :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…