- Konu Sahibi Askininbirtanesi
-
30 dk da kızartıyor kızlar o kadar uzun değil.diğer yagda kızarttıgınız gibi oluyor aynı tadı.ben çok memnunum.yag sıcrama derdi yok basında bekleme derdi.kesip içine atıyorum.diğer işlerimi halledene kadar o pişiyor.
ayrıca köfte patates,kestane,kabak tatlısı, hamsi kızartma,muska böreği de yaptım.hepsi güzel oldu.
mantı,kabak kızartması ve irmik helvası ise güzel olmayanlar tarifler
ayrıca ablam çekirdek ve fıstıkta kavurmus.süper oluyormus.
aldığıma pişman olmadım.hep elimin altında 2 aydır neredeyse hergün kullanıyorum..
30 dk da kızartıyor kızlar o kadar uzun değil.diğer yagda kızarttıgınız gibi oluyor aynı tadı.ben çok memnunum.yag sıcrama derdi yok basında bekleme derdi.kesip içine atıyorum.diğer işlerimi halledene kadar o pişiyor.
ayrıca köfte patates,kestane,kabak tatlısı, hamsi kızartma,muska böreği de yaptım.hepsi güzel oldu.
mantı,kabak kızartması ve irmik helvası ise güzel olmayanlar tarifler
ayrıca ablam çekirdek ve fıstıkta kavurmus.süper oluyormus.
aldığıma pişman olmadım.hep elimin altında 2 aydır neredeyse hergün kullanıyorum..
super param olsun alacagım taksıtlerden ona sıra gelırse...
canim peki reklamdaki gibi yani patatesler kizartmis gibi kitir kitir oluyormu gercekten? ay bende ne merakliyim yaa:))
haslama gibi olmuyor demi hic bir yemek?
bide nugget falan yaptinmi veya tavuk but??
canim peki reklamdaki gibi yani patatesler kizartmis gibi kitir kitir oluyormu gercekten? ay bende ne merakliyim yaa:))
evet nuggetler normal yagda cok yaglı oluyor...aslında hamsı super olur az yaglı ya.....pekı temızlıgı nasıl rahat mı
canım aklına takılanları sorabilirsin hiç çekinme.alırken bende aynı tereddütlerde kaldım.
patatesteki işin sırrı suda bekletmekte.keserken bir yandan da suyun içine atıyorum.beyaz beyaz nişastası geçiyor suya.sonrasında birkez daha yıkayıp kagıt havlu üzerine alıyorum.kurulayıp tuzlayı 1 kaşıkta yag aynen kızarmıs patates.hiçbir farkı yok.eğer suda bekletmezsen(kitapçıgında 15-20 dk su da beklet diyor ama ben sadece doğrama esnasında bekletiyorum) patatesler yapışık yapışık pişiyor.haşlama gibi olmuyor kesinlikle.
nuget denemedim.mangallık tavuk var ya onu yaptım.oda çok güzel oldu.mangalda tadı değilde.fırında kızarmıs tadı vardı öyle söyleyeyim
ayyyy cok sevindim , sahane :) nisanlimda cok beyendi bu tefali az yagli diye cok hosuna gitmis reklamdada görünce, onu alalim onu alalim diyip duruyor :)) bende bir arastirayim dediydim ama sanirim alicam ::) gercekten güzelmis, hem yagdandan tasaruf oluyor , hemde kilolardandedigin gibi koyup calistiriyorsan 30 dk sonra bitiyorsa hic basinda beklemeden karistirmadan etmeden ozaman bu harika birseymis yaa cok hosuma gitti cok tskler :) aklima sorular geldikce buraya yazarim artik:))
Bende actifry family var. Hem hacmi normal actifrya göre daha geniş, hem de zamanlaması bitince kendi kendine kapanma özelliği var. Ben de neredeyse her gün kullanıyorum. Bugüne kadar et kavurma, tavuk kızartması, arnavut ciğeri, kestane, irmik helvası, patates kızartması, sosis, tavuk sote, somon balığı sotesi, ikea köfte, normal köfte denedim hepsi de güzel oldu. Kullanan diğer arkadaşlarımın dediği gibi hem zamandan tasarruf, hem başında bekleme derdi yok, hem de temizliği kolay.
Bende actifry family var. Hem hacmi normal actifrya göre daha geniş, hem de zamanlaması bitince kendi kendine kapanma özelliği var. Ben de neredeyse her gün kullanıyorum. Bugüne kadar et kavurma, tavuk kızartması, arnavut ciğeri, kestane, irmik helvası, patates kızartması, sosis, tavuk sote, somon balığı sotesi, ikea köfte, normal köfte denedim hepsi de güzel oldu. Kullanan diğer arkadaşlarımın dediği gibi hem zamandan tasarruf, hem başında bekleme derdi yok, hem de temizliği kolay.
kapanma özelliği süpermiş
et kavurmaları tarifine göremi yaptın?ben irmik helvasını begenmedim.yapamamışta olabilirim tabi
ikea köfte dediğin nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?