Bebek İkinci El Tefal Disney Aroma Buhar Makinesi satiyorum

pptpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
620
6
Tefal Disney Aroma Hava Nemlendirici

urun hic kullanilmadi, kutusunda, garantisi devam ediyor. 95 tl ye satiyorum. anadolu yakasindayim, elden teslim alinmasi tercihimdir.

Soğuk Buhar:Nem düzeyini arttırıp ideal seviyeye getirerek bebeğin rahat nefes almasını kolaylaştırır,
herhangi bir tehlikesi veya haşlanma riski yoktur
Geniş otonomi stressiz kullanım içindir. (Max.50 saat)
Uçucu yağ difüzörü: Saf ve rahat nefes almak içindir
Kışın ısıtıcı açıkken, bebek odasındaki hava genellikle çok kurudur. Bebek nefes alırken sorun yaşayabilir ve bunun sonucunda öksürmeye başlar.
Nemlendirici ürünler, odanın havasına mikroskobik boyutta soğuk su zerrecikleri yayar. Bu mikro zerrecikler, nem seviyesini arttırır ve nemin yüzde 30-50 düzeyindeki “rahatlık seviyesi”ne ulaşmasını sağlar.
Higrometre: Odadaki nem seviyesini kontrol etmeyi sağlar.
Anti-kireç kartuşu: ürünün daha uzun ömrülü olmasını sağlar.

izmirden ciddi alıcıyım .ürün hiç açılmadık kutusunda ise almak istiyorum acilen.sizden cevap bekliyorum

Merhaba;
Urun ilk hediye geldiginde, getiren arkadasimizin yaninda actik baktik; ve 10 dk 'ligina calistirip denedik.
O zamandan sonra kutusuna kaldirildi ve ambalajinda duruyor. Zaten kullanilmis urunlerin ic bolumlerinde hafif kirec birikmesi olusuyor; hic kullanilmadigini oradan anlayabilirsiniz. Tertemiz, sifir, piril piril durumda urun.
Tesekkurler.

dis ambalaji biraz buyukce oldugundan sehirdisi kargo maliyetli oluyor, istanbul anadolu yakasi elden teslim edebilirim....

X