Tefal çelik tencere seti yardımmm

jitta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
1.390
3
116
35
Samsun
kızlar resmini eklediğin 5li tencere setini almak istiyorum çiçekleri çok şirin değişik geldi gözüme kapağının da cam olmasını istiyordum tam oldu.bir internet sitesinde de indirimde şuan ama aklıma takılan bu kapaktaki çiçekler bir süre sonra kabarıp dökülme yaparmı acaba buharıyla ne dersiniz CADIARZU çeyiz için alcağım için ben evlenene kadar garantisi bile dolar bunun onada güvenemiyorum kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $Resimflo5.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 377
  • $Resimflo25.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 1.292
zeynepcim tefal kalitelidir bişey olmaz sanırım ama bu kapağının sapı biraz acayip duruyor sıcaktan el yakmasın:sinifsinif:

bazı modellerde metal sap olmasına rağmen ısınma yapmıyo diyolar... ama bilemiyorum bu böyle mi... gerçi tefal ... bunda olmazsa nede olur ki böyle bi özellik?

Saplarda problem olacağını sanmıyorum çelikler ne kadar ısınmaz deseler de ısınıyor bir de onu bezle tutması var herseferinde.bunun sapının tencere uzaklığıda verilmiş yani yanma ihtimali yoktur.tefal diye güvenmek istiyorum çok heves ettim ama şimdi bir topicte de tefalin ürünleri çinde yapılıyor diye bir şey okudum fisfisfis

canım tefal mağazasından alırsan evlendikten sonra başlatabiliyorlar garantisini benimkisi de tefal model aynı ama çiçeksiz olanı .. .

canım al bişicik olmaz.
saplarda sorun yaratmak annemin metal saplı tencereleri var hiç kızıp da elimizi yakmadı.
tefalin tencereleri hafif oluyor.
gidip mağazasında gör netten al olsun bitsin.
ben pişman olcağını sanmıyorum.
ben de tefalin tencere setini aldım metal saplı.
hiç de böle düşünmedim

yok bu metal saplı değil zaten o konuda sıkıntı yok sadece çiçeklerin kabarıp dökülme olasılığını düşündüm garanti geçerli olamayacağından ama alacağım galiba zemuszemus
teşekkürler yorumlarınız içina.s.

:gitme: tencerelere mağazadan baktım tepedeki kulpu içime sinmedi mat gibi böyle ellesen kir tutuyo gibi karalanıyor
veee :gitme: internet sitesindeki indirimi bitmiş bugün 380 milyon yazıyor.mağaza 400 dedi hönk dedim kafamçokkarıştı
sanırım korkmaz bakacağım

ya kızlar çok kararsız kaldım size seçenkleri eklesem fikir verirmisiniz.Şimdi bir tane aryıldızın 4lü çelik tencere takımım var.bir daha kaç tencerelik set alsam yeterli olur?
şimdi eklediğim tefalle birlikte gereksiz kalabalık mı olur?
ama teflon yalnızca bir tane pilav için alacağım hepsi çelik olsun istiyorum işte bir de birkaç tava yeter.
eklediklerime bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim.
Emsan markasını kullanan var mı?

ya iki mesaja da resimleri eklemeyi unuttum :bbo:
emsanı ekleyemiyorum dosya türünü kabul etmiyor beceremedim korkmazın aynı şekilde olanı boyutları da görünüşü de aynı

Eklentiler

• $tefal.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 108
  • $korkmaz.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 112
tefal de su anda indirim var die duydum ben yilbasi kampanyasi...Ben de teflon almayi planliyorum celik tencere 4lu aldim bi daha gerekmez di mi ya...:uhm:

canım bir de teflon set almayı düşünüyorsan çelik 4tane yeterli olur sanırım

bir de bu var emsan 205tl

Eklentiler

• $emsan kuğu.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 122
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…