Tefal Aktifry 1 kaşık yağda kızartma yapan marikanamı satıyorum 500 küsürden 450 le düşünce eşim kampanyadan yararlanıp almış 1 kez kızartma yaptım yıkadım kaldırdım birdaha kullanmadım bol yağda kızarmanın tadını vermiyor bana göre kullanmayıda düşünmüşorum hiç bana göre değil 3 aydır duruyor dolabın içinde işine yarar birir kullansın diye düşündüm ama fiyatın ne olacağına karar veremedim siz bir fiyat belirlerseniz değerlendiririm
resmini ekledim
dEki Görüntüle 896826
alan olsa bende satayım çok yer kaplıyor bu resimdekinin aynısından bendeki de siyah renk ve 1 kg için.
biz goldda kampanya olduğunda almıştık 250TL di ama alalı 3 yıl oldu. topu topu on kere ancak kullandım, tezgahda boşuna yer işgal ediyor.
olmuyor ama superfreshin patatesini kızartınca gayet lezzetli oluyor ve hafif herşeyden önce. aslında artıları çok fazla kızartma kokusuda olmuyor aspiratör açmaya gerek kalmıyor ama çok büyük boyutları.
Ben tefal oldugu icin korkudan alamadim, tefal olan herseyimi atiyorum bu ara.. Ufacik bir yeri cizilse atiyorsun zaten... Firinda yapiyorum ben cok az bir yagla, iyiki actiniz konuyu. Ben de sayeniz de bilgilenmis oldum....