tefal actifry fritoz

200 tl ye satiyorum cok az kullanildi kizartmayi hakkaten guzel yapiyor arnavut cigeri balik denediklerim cok guzel ama kofteler facia kimseyi kandirmak istemem :)

resim eklemeyi basardim sanirim
200 tl ye satiyorum cok az kullanildi kizartmayi hakkaten guzel yapiyor arnavut cigeri balik denediklerim cok guzel ama kofteler facia kimseyi kandirmak istemem :)

Eklentiler

• $20131110_142238.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 72
  • $20131110_142156.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 77
Özelden msj yazamadığım için burdan yazıyorum.Ürün duruyormu?Duruyorsa eğer fiyatta bişey daha yaparsanız alıcıyım.Birde nerde yaşıyorsunuz elden alabilirmiyim?Ayrıca herhangi bir arızası yok dimi?
İyi akşamlar...

Antalyada yasiyorum ozel mesaj gonderebildim mi emin degilim indirmeyi dusunmeyin alet yeni sayilir daha taksitleri bitmedi :)

Eğer ilgilenenler olursa aynı üründen bende satıyorum,çok az kullanıldı, istanbul bahçelievlerde oturuyorum.

200 tl ye satıyorum, çok az kullandım. Huysuz bi bebeğim oldugu için kullanmaya vakit bulamıyorum o nedenle satıyorum.

Bende arıyorum bu üründen arkadaşlar bana ulaşın fiyat ve kullanım durumu ile ilgili bilgilerini yazarsanız sevinirim.

Bende arıyorum bu üründen arkadaşlar bana ulaşın fiyat ve kullanım durumu ile ilgili bilgilerini yazarsanız sevinirim.

Ben tavuk ve sote yapmıştım çok lezzetli ,çay kaşığı kadar yağ kullanman yeterli. Kızın çoknhuysuz ben hiç yemek bile yapamıyrm artık( o nedenle satıyorum, ürünün fiyatına netten bakıp bana aklınızdan geçen fiyatı yazabilirsiniz, garantiside duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…