Tedirginlik😇

delidenizzz

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2019
47
10
8
28
Merhaba 3 Haftalik evliyim. Son adetim bittikten 2 gun sonra ilk cinsel ilişkimi yaşadım. Eşimle neredeyse hergün korunmasız iliski yaşadık. Şuan adetime 3 gün var. Yaşadığım değişimler yeni ilişkiye uyum sağlamak midir yoksa olası bir gebelik midir?

Merhaba 3 Haftalik evliyim. Son adetim bittikten 2 gun sonra ilk cinsel ilişkimi yaşadım. Eşimle neredeyse hergün korunmasız iliski yaşadık. Şuan adetime 3 gün var. Yaşadığım değişimler yeni ilişkiye uyum sağlamak midir yoksa olası bir gebelik midir?
Ne gibi degisimler var.

En önce karnımda bi şişlik hissettim. Sık sık idrara çıkıyorum. Normal olarak hiç kabız olmazken şimdilerde genel olarak kabızım göğüslerim inanılmaz şiştiler. Adetime 3 gün var

En önce karnımda bi şişlik hissettim. Sık sık idrara çıkıyorum. Normal olarak hiç kabız olmazken şimdilerde genel olarak kabızım göğüslerim inanılmaz şiştiler. Adetime 3 gün var
Olabilir. Adet olmazsan 1 2 gun test yap .cikar var mi yok mu. Gebelik istio muydunx

Isteyip istemediğimi henüz bende bilmiyorum maalesef. Bazıları adet öncesi test yapmışlar tedirginim bende
Emin deilken keske korunsaydinz. Cunku once kafa olrak kendini hazir hissetmen lazm. Bide daha yeni evlnmissinz biraz birbirinzle vakit gecrseydinz. Yine de hayrlisi olsn.Allh gonlunuze gore versin

Hamilelik te olabilir vücudun alışma belirtileri de olabilir hepsinin belirtileri aynı günün geçerse test yap negatifse umursama kafana takma rahat olursan adet görürsün 😊

Rahat olamiyorum çünkü vücudum çok rahatsız ve gergin normalde adet sancılarım çok olduğu için gelmeden önce hep bitki çayları içerim şimdi içsem mi içmesem mi kararsizim

Back
X