Erkek arkadaşınızla yaşadınız nekadar genişsiniz siz bole yaa utanmadna birde gidimi ciktimi noldu diye soruyorsunuz insna utanır erkek arkadasiyla bunu yaptığıni kendinizi ailenizi hicmi dusunmuyorsunuz ya ilerde eşiniz olcak adami edep gercek edep yahuuu
İçine girmiş olsa emin ol hissederdin. Daha dikkatli ol.
Fake değilim hanfendi tecrubesiz biriyim birsey bilmiyorum buraya bilgi edinmek için actim tepki verin diye değilBune ya fake hesap sın galiba bu kadar açık açık anlatmaya ne gerek var birşey olsa hissetmiycek kadar mı geniş de anlamıyor sun
Tepki veririz tabi tecrübesiz sen ne işin var adamın evinde hadi gittin kim sana soyun dedi zevkin doruklarında mutluydun şimdimi uzgunsun.... Haa rahat ol birşey olsa mutlaka hissederdin kaç senelik evli doğum yapmis kadınlar normal ilişkide ağrı yaşıyorken sende olsa feryat figan bağırman lazımdı hissetmediysen olmamış yanı rahat olFake değilim hanfendi tecrubesiz biriyim birsey bilmiyorum buraya bilgi edinmek için actim tepki verin diye değil
Aynen katiliyorum sana arkadaşımTepki veririz tabi tecrübesiz sen ne işin var adamın evinde hadi gittin kim sana soyun dedi zevkin doruklarında mutluydun şimdimi uzgunsun.... Haa rahat ol birşey olsa mutlaka hissederdin kaç senelik evli doğum yapmis kadınlar normal ilişkide ağrı yaşıyorken sende olsa feryat figan bağırman lazımdı hissetmediysen olmamış yanı rahat ol
Belki sizinde bir kız çocuğunuz vardır ilerde belki o da böyle bir hataya düşebilir o zaman onu da boyle eleştirebilecek misiniz bilmiyorum ama tepkinizi sert bir şekilde yada tersleyerek getirmeyin ben yeterince uzgunumTepki veririz tabi tecrübesiz sen ne işin var adamın evinde hadi gittin kim sana soyun dedi zevkin doruklarında mutluydun şimdimi uzgunsun.... Haa rahat ol birşey olsa mutlaka hissederdin kaç senelik evli doğum yapmis kadınlar normal ilişkide ağrı yaşıyorken sende olsa feryat figan bağırman lazımdı hissetmediysen olmamış yanı rahat ol
Belki sizinde bir kız çocuğunuz vardır ilerde belki o da böyle bir hataya düşebilir o zaman onu da boyle eleştirebilecek misiniz bilmiyorum ama tepkinizi sert bir şekilde yada tersleyerek getirmeyin ben yeterince uzgunum ayrıca hala bekaretim var ...
Eğer üzgün sen bir daha yapma yoksa bedelini odeyemezsin sonucu çok ağır olur ve o sevgilin iyi ve seni seven düşünen biri olsaydı bunlar zaten olmazdı... Benim kızım yok canım..Belki sizinde bir kız çocuğunuz vardır ilerde belki o da böyle bir hataya düşebilir o zaman onu da boyle eleştirebilecek misiniz bilmiyorum ama tepkinizi sert bir şekilde yada tersleyerek getirmeyin ben yeterince uzgunum
Ben zaten pismanlik duydugumu soyluyorum siz hala kotu yonde tepki veriyorsunuz sizinde basiniza gelebilirdi bir insani yargilarken lutfen dusununSen soyun sevis öpüş girdimi bilmiyorum de sonrada bizler tepki verince hala bekaretim var de inanamiyorum yaa nasil bir genisliktir bu ailenize gerçekten üzülüyorum hele ilerde eşiniz olcak adama nasil yüzüne bakicaksiniz acaba cok merak ediyorum herşeyi gectim kendinize nasil yakistiriyorsunuz bunu yaa öncelikle size yazik yaa gercekten üzüldüm size yazik cunki gencecik bir kiz evladisin
Zaten birşey olmadığını söyledi o da fakat içim rahat edemedi ay basimi da olmama rağmenEğer üzgün sen bir daha yapma yoksa bedelini odeyemezsin sonucu çok ağır olur ve o sevgilin iyi ve seni seven düşünen biri olsaydı bunlar zaten olmazdı... Benim kızım yok canım..
Pisman olman guzel bisey ama bunu yapmadan once düşünebilirsiniz değilmi kusura bakmayin insanlik haliyle alakali birşey degil bu yapmadan önce dusunmeniz gereken birseydi yapipda malesef sonrada pişmanım üzgünüm yada insanlik hali demeyle olmuyor bu işler guzelimBen zaten pismanlik duydugumu soyluyorum siz hala kotu yonde tepki veriyorsunuz sizinde basiniza gelebilirdi bir insani yargilarken lutfen dusunun
Sana diyoruzki birşey olsa hissetmemen mümkün değil bize değil ona güveniyor sun evet biz seni eleştirip ağır konuşuyoruz ama bunlar şenin iyiliğin için yazık günah genç siniz bu kadar zarar vermeyin kendinize yarın öbür gün çok pişman olursun birini çok sever evlenirsin yüzüne nasıl bakarsın bu kadar basit mi ya hersey...Zaten birşey olmadığını söyledi o da fakat içim rahat edemedi ay basimi da olmama rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?