Tedirginlik

buymsl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
10
0
1
Merhaba ben 20 Kasım günü surtunme yoluyla ilişki yaşadım.Erkek arkadaşımın evine gittik opustuk sevistik soyunuktuk birden arkama geçip kalçamın arasında onun penisini hissettim ama icine girmedigini söylüyor.Sadece surtunmesini hissetmis olabilir miyim ? 3 Aralık günü ay başı oldum bu durumda gebe kalma ihtimalim yoktur değil mi ?Çünkü adet düzensizliği için Cyclo-Progynova kullanıyordum 3 aydır bu hap bittikten 4 -5 gün sonrasında hep ay başı görmüşüm.Bu durumdan ötürü doktoruma kontrole gideceğim fakat tedirginliğim yüzünden gitmek istemiyorum. Aslında duruma bakılırsa tam olarak yaşanmadı gibi de duruyor fakat tedirginlik yaşıyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirim .

Erkek arkadaşınızla yaşadınız nekadar genişsiniz siz bole yaa utanmadna birde gidimi ciktimi noldu diye soruyorsunuz insna utanır erkek arkadasiyla bunu yaptığıni kendinizi ailenizi hicmi dusunmuyorsunuz ya ilerde eşiniz olcak adami edep gercek edep yahuuu

Başıma ilk defa böyle birşey geldi ve ben zaten utancimdan doktor kontrolume bile gidemiyorum sevabi da gunahi da bana ama ben pismanlik duyuyorum zaten lutfen boyle tepkiler vermeyiniz yeterince uzgunum 15 gundur

Bir sorun olmadığına emin olabilirim o halde değil mi ?

Bune ya fake hesap sın galiba bu kadar açık açık anlatmaya ne gerek var birşey olsa hissetmiycek kadar mı geniş de anlamıyor sun

Bune ya fake hesap sın galiba bu kadar açık açık anlatmaya ne gerek var birşey olsa hissetmiycek kadar mı geniş de anlamıyor sun
Fake değilim hanfendi tecrubesiz biriyim birsey bilmiyorum buraya bilgi edinmek için actim tepki verin diye değil

Fake değilim hanfendi tecrubesiz biriyim birsey bilmiyorum buraya bilgi edinmek için actim tepki verin diye değil
Tepki veririz tabi tecrübesiz sen ne işin var adamın evinde hadi gittin kim sana soyun dedi zevkin doruklarında mutluydun şimdimi uzgunsun.... Haa rahat ol birşey olsa mutlaka hissederdin kaç senelik evli doğum yapmis kadınlar normal ilişkide ağrı yaşıyorken sende olsa feryat figan bağırman lazımdı hissetmediysen olmamış yanı rahat ol

Aynen katiliyorum sana arkadaşım

Belki sizinde bir kız çocuğunuz vardır ilerde belki o da böyle bir hataya düşebilir o zaman onu da boyle eleştirebilecek misiniz bilmiyorum ama tepkinizi sert bir şekilde yada tersleyerek getirmeyin ben yeterince uzgunum

Eğer üzgün sen bir daha yapma yoksa bedelini odeyemezsin sonucu çok ağır olur ve o sevgilin iyi ve seni seven düşünen biri olsaydı bunlar zaten olmazdı... Benim kızım yok canım..

Sen soyun sevis öpüş girdimi bilmiyorum de sonrada bizler tepki verince hala bekaretim var de inanamiyorum yaa nasil bir genisliktir bu ailenize gerçekten üzülüyorum hele ilerde eşiniz olcak adama nasil yüzüne bakicaksiniz acaba cok merak ediyorum herşeyi gectim kendinize nasil yakistiriyorsunuz bunu yaa öncelikle size yazik yaa gercekten üzüldüm size yazik cunki gencecik bir kiz evladisin

Ben zaten pismanlik duydugumu soyluyorum siz hala kotu yonde tepki veriyorsunuz sizinde basiniza gelebilirdi bir insani yargilarken lutfen dusunun

Eğer üzgün sen bir daha yapma yoksa bedelini odeyemezsin sonucu çok ağır olur ve o sevgilin iyi ve seni seven düşünen biri olsaydı bunlar zaten olmazdı... Benim kızım yok canım..
Zaten birşey olmadığını söyledi o da fakat içim rahat edemedi ay basimi da olmama rağmen

Ben zaten pismanlik duydugumu soyluyorum siz hala kotu yonde tepki veriyorsunuz sizinde basiniza gelebilirdi bir insani yargilarken lutfen dusunun
Pisman olman guzel bisey ama bunu yapmadan once düşünebilirsiniz değilmi kusura bakmayin insanlik haliyle alakali birşey degil bu yapmadan önce dusunmeniz gereken birseydi yapipda malesef sonrada pişmanım üzgünüm yada insanlik hali demeyle olmuyor bu işler guzelim

Zaten birşey olmadığını söyledi o da fakat içim rahat edemedi ay basimi da olmama rağmen
Sana diyoruzki birşey olsa hissetmemen mümkün değil bize değil ona güveniyor sun evet biz seni eleştirip ağır konuşuyoruz ama bunlar şenin iyiliğin için yazık günah genç siniz bu kadar zarar vermeyin kendinize yarın öbür gün çok pişman olursun birini çok sever evlenirsin yüzüne nasıl bakarsın bu kadar basit mi ya hersey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…