• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tedi mağazası maaşı hakkında

Haritas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
537
166
123
İstanbul
Arkadaşlar merhaba tedi mağazası yeşilpınar şubesi için görüşmeye gittim gidecek olanlara bilgi olsun diye yazmak istedim asgari maaş yol ve yemek imkanı var sabah 10 akşam 9 çıkış saatleri sadece hafta içi izni veriyorlar ayrıca görüşme sağladığım kişi istenildiğinde o şubeye girsem bile başka mağazalarına kalıcı olarak gönderilebileceğimi ve hafta içi kapılara tedi broşürleri bırakacağımı pazar girişlerinde dağıtacağımı belirtti.Bu şartlar açıkcası bana uygun gelmedi izin günü ve çalışma saatlerinden dolayı bazen erken çıkışlar oluyomuş ama bana yine de uymadı gidecek olanlara hayırlı olsun şimdiden

Bu şartları, görüşmeye gidecek olan kişi zaten öğrenir. Siz niye bunu yazdınız şimdi ben anlamadım. Şartlar size uymadı ama bir başkasına uyabilir... Hele de maddi zorluk çekiyorsa koşa koşa gider.

Bu şartları, görüşmeye gidecek olan kişi zaten öğrenir. Siz niye bunu yazdınız şimdi ben anlamadım. Şartlar size uymadı ama bir başkasına uyabilir... Hele de maddi zorluk çekiyorsa koşa koşa gider.
Yardımcı olmak için yazdım zaten şartlara bir şey demedim farkındaysanız çünkü insanlar görüşmeye gitmek için bile yol parası veriyor

Tedi ne olaki diye netten baktım da o mağazanın şartlarının aşağı yukarı bu olacağı açıktır zaten en azından yol parası varmış

Tedi ne olaki diye netten baktım da o mağazanın şartlarının aşağı yukarı bu olacağı açıktır zaten en azından yol parası varmış
Ben evli bir insanım hafta sonu bir günde olsa izin vardır diye düşündüm ama yokmuş buraya yazmak istedim çünkü insanların boşa yol parası verip görüşmelere gitmesini istemedim şahsen ben görüşmelere gitmeden foruma hep bakıyorum ve yazanlara dua ediyorum

Back
X