tedaviyi bıraksam mı ne ?

aurora_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
968
24
68
merhabalar 22 yaşındayım bekarım ve de 1 aydır diane 35 kullnıyrum ondan öncesnde 8 ay boyuncada progestan kllandım etkisi olmadı. neyse benm sorum şu : bu tedaviyi pco için olduğum sürdürüyorum peki ben bu verilen ilaçları kullanmasam, tedavi olmasam olmaz mı?
Neler olur sadece çocuğum mu olmaz ?
başka bir sağlık sorunu oluşturmaz mı?
hayır ben çok sıkıldım bundan öncede kan ilacı ve depresyon ilaçları yüzünden 1 ayda 15 kilo aldım artık çok sıkıldım bu kilolardan ve diyetlede vermem çok zor oluyor. artık kilo almamak için bu ilaçlarıda içmek istemiyorum.

Eğer 2 3 ayda bir adet oluyosan ilaç kullanman iyi. Ama o hapları biraktin mı sorunlar aynen devam ediyo. Bence iyi bir doktorla görüş CNm sen. Pko belirtileri sende tam olarak ney. ? Çok pkolu var bebek sahibi. B'nde pkoluyum misal ama 2 buçuk yıllar Hc olmadı cocuğum. Yumrtlama sorunum var B'nm.sen tedaviyi bıraksan sonucları ne olur bilemeyizki CNm doktora danışman daha iyi.

yaa bn doktorumdan çok memnunum. benm bazen reglim 3 ayıda geçiyor. ben de çok duydum ilçlardan sonraaynı şikayetleri yaşayan ama benm metablizmam hiç çalşmıyor birde yumurtalık boyutlrım çok büyük :S

Arkadaşım sakın tedaviyi bırakma. Çocuk olmamasının yanı sıra, vücudun hormon dengesi fena bozuluyor, insülin direnci başlıyor ki bu da şeker hastalığının erken evresi. Kilo problemin varsa ve veremiyorsan tiroid, hatta kortizol hormonunda sıkıntı olabilir. Tedavi olduğun hastahanenin endokrin bölümüne git veya bu bölüm yoksa ya da bulamayacaksan dahiliyeye git ki değerlendirilsin durumun.

hemen cevap veriyorum
bi altı ay kadar doğum kontrol hapı kullanmanı öneririm
son 3 ayında da soğan kürü yap
sonra bir ay daha devam et
pco geçecek
ayrıntı istersen özelden mesaj at :)

Doktorundan memnunsn bence O zaman bırakma . Metabolizman çalışmıyorsa o zaman o şikayetin için git doktora .cnm Ki daha kötü yollar acmasın basına.

sanırım çok haklısınız bayanlar en iyisi tedaviyi bırakmamak. aynı zamanda diyette yapmaya çalışıyorum lakin uyku düzenim bouk olduğundan diyetmde olmuyor. açıkcası fecii sıkıntılardayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…