• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tedaviye rağmen hamile kalamamak

hmkh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
189
125
103
arkadaşlar merhaba benim bir derdim var.daha öncede konu açmıştım bu konuda ama benim gibi olanlar varmıdır bilmiyorum.ben 11 aylık evliyim ve 6 aydırda korunmuyoruz eşimle.onun öncesindede prezervatifle korunuyorduk.geçen ay doktora gittim doktor birz ilgisiz gibiydi önce bana sol yumurtalıkta çikolata kistin var dedi ve adetinin 3.günü gel dedi gittiğimde kist değil yumurtaymış dedi.sonra bana klomen ve folikasit ilacını verdi.Allahım o klomen ne berbat bir ilaçmış mahfetti beni karnımın sol tarafında yaralar çıktı ve aşırı sinir hali boğulacak gibi oldum çocuğum olmucak diye kendimi yedim bitirdim.bir ümittir diye kullanmaya devam ettim ama bu ayda bişey yok gibi tekrar gittiğimde doktoruma bana yumurtlaman olmuş dedi inşallahta hamile kalmışsındır deyip inşallahla maşallahla bana hemen bir ilaç yazalım deyip yolladı.progestan diye bir ilaç bana hamile kaldıysan tutunsun diye iç dedi.böyle bişey olurmu.bende alıp içmedim.ama aklımda soru işareti var.başka bir doktoramı görünsem.br yandanda artık pskolojim çok bozuldu her ay ümit edip yinede bebeğimin olmaması beni çok üzüyor.ve herkes acele etme diyor bana ama bana görede olmayacak olan olmaz tedavisine bakmam gerekmezmi.inanın hamile birini görmek istemiyorum artık kendimi sorgulamaktan bıktım.çok üzgünüm çook.

canım ama daha çok erken bak biz 25 aydır uğraşıyoruz öyle hemen pes etmek yılmak yok kendini strese sokup dahada geciktirme bebeğinin gelmesini.
klomende pregeteronda güzel ilaçlar bebek tutunmasını kolaylaştırıyor keşke içseydin klomende sadece yumurta büyüttüğü için ağrı yapar ama yara falan yapmaz bence biraz sakin ol akışına bırak ve dr na güven ona göre dr seç..

Cnm bende klomen kullandim çatlama iğnesi vuruldum babada doktor protestan verdi yarin adet günüm bakalim ne olacak

arkadaşım bende klomenle hamile kalmıştım, öyle hemen ümitsizliğe kapılma , ikinci klomen denememde hamile kalmıştım, yaşayınca çok zor biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum, ama daha çok erken ümitsizliğe kapılman için, ben klomen+ovitrel çatlatma iğnesi olduğum ay hamile kalmıştım, kızım şimdi bir yaşında ,allah en kısa zamana sana da nasip eder inşallah, ama dediğim gibi daha çok erken ümitsizlik için:)progestan da bebeğin düşmemesi için bende iğnesini olmuştum, ama hamileydim düşük olmasın diye ..

ilk denemede bu kadar ümitsiz olma. klomenle hamile kalan bayanların sayısı çok. bu tedaviyle hamile kalamasan ile bu ilaçlar yumurtalığı çalıştırtığı için sonrasında tedavisiz de hamile kalabilirsin. ben üç aşılama yaptırdım hamilelik olmadı sonra tedavisiz hamile kaldım. stres hamileliğe en büyük engel. rahat olursan şansın da artar.

Bende bu ay ilk defa klomen+çatlatma iğnesi kullandım arkasından gebelik oluşursa diye progestan kullandım ama maalesef dün yaptığım testte negatif sonucu gördüm. Çok üzüldüm, ağladım ama kader kısmet herşey rabbim vermeyince olmuyor. Tekrar aynı tedaviyi deneyeceğiz bakalım inşallah 2. seferde işe yarar.

Bende bu ay ilk defa klomen+çatlatma iğnesi kullandım arkasından gebelik oluşursa diye progestan kullandım ama maalesef dün yaptığım testte negatif sonucu gördüm. Çok üzüldüm, ağladım ama kader kısmet herşey rabbim vermeyince olmuyor. Tekrar aynı tedaviyi deneyeceğiz bakalım inşallah 2. seferde işe yarar.
inşallah canım , bende çok üzüldüm ağladım, ama o günler unutuluyor, en kısa zamanda Allah sanada nasip eder inşallah:)

arkadaşlar merhaba benim bir derdim var.daha öncede konu açmıştım bu konuda ama benim gibi olanlar varmıdır bilmiyorum.ben 11 aylık evliyim ve 6 aydırda korunmuyoruz eşimle.onun öncesindede prezervatifle korunuyorduk.geçen ay doktora gittim doktor birz ilgisiz gibiydi önce bana sol yumurtalıkta çikolata kistin var dedi ve adetinin 3.günü gel dedi gittiğimde kist değil yumurtaymış dedi.sonra bana klomen ve folikasit ilacını verdi.Allahım o klomen ne berbat bir ilaçmış mahfetti beni karnımın sol tarafında yaralar çıktı ve aşırı sinir hali boğulacak gibi oldum çocuğum olmucak diye kendimi yedim bitirdim.bir ümittir diye kullanmaya devam ettim ama bu ayda bişey yok gibi tekrar gittiğimde doktoruma bana yumurtlaman olmuş dedi inşallahta hamile kalmışsındır deyip inşallahla maşallahla bana hemen bir ilaç yazalım deyip yolladı.progestan diye bir ilaç bana hamile kaldıysan tutunsun diye iç dedi.böyle bişey olurmu.bende alıp içmedim.ama aklımda soru işareti var.başka bir doktoramı görünsem.br yandanda artık pskolojim çok bozuldu her ay ümit edip yinede bebeğimin olmaması beni çok üzüyor.ve herkes acele etme diyor bana ama bana görede olmayacak olan olmaz tedavisine bakmam gerekmezmi.inanın hamile birini görmek istemiyorum artık kendimi sorgulamaktan bıktım.çok üzgünüm çook.
Canım benim sana tavsiyem doktorunu değiştir, görküğü yumurtayı/folikülü çikolata kisti diyen bir doktorun pek güven vermeyeceği kanaatindeyim. Ayrıca gerçekten çok zaman vermemişsin henüz kendinize. Stres yapma ve güvenilir bir doktorla yoluna devam et bence

Canm kendini bu kadar uzme bnce cogu arkadasda demis zaten stres bu ise engel bi kac oneride bulunmak isterim oncelikle iliskiye sabah yapin yumurtlama hesapalama gunleri var onlari takip et internette son adet tarihini yaziyosun hangi gun ilskiye girecegine dair gun veriyo iste ogunlerde saten 6gun oluyo toplamda bi durunca bi gun iliski yapin sabah yapin ama sakin cocugum olacak diye aklina getirme baska seyler dusun bunu heryere yaziyorum ama kuru inciri kaynat suyunu esinle icin iliskiden once mesela sabaha karsi yani iliski iste aksamda icin yatin sabah iliski olsun sonrasinda hemn ayagi kalkma ayaklarini dik yukari altina yastik koy oyle yarim saat hatta bi saaat bekle yani sperm akmasin hmn ki yerlessin insaalah rabbim gonlune gore verir canm aklina takilan olursa elimden geldigince yardmcinolmaya calisirim

Canm kendini bu kadar uzme bnce cogu arkadasda demis zaten stres bu ise engel bi kac oneride bulunmak isterim oncelikle iliskiye sabah yapin yumurtlama hesapalama gunleri var onlari takip et internette son adet tarihini yaziyosun hangi gun ilskiye girecegine dair gun veriyo iste ogunlerde saten 6gun oluyo toplamda bi durunca bi gun iliski yapin sabah yapin ama sakin cocugum olacak diye aklina getirme baska seyler dusun bunu heryere yaziyorum ama kuru inciri kaynat suyunu esinle icin iliskiden once mesela sabaha karsi yani iliski iste aksamda icin yatin sabah iliski olsun sonrasinda hemn ayagi kalkma ayaklarini dik yukari altina yastik koy oyle yarim saat hatta bi saaat bekle yani sperm akmasin hmn ki yerlessin insaalah rabbim gonlune gore verir canm aklina takilan olursa elimden geldigince yardmcinolmaya calisirim

Allah razı olsun canım.stres yapmak istemiyorum ama inan elimde değil yaşım geçiyor gibi hissediyorum 28 yaşındayım.2 3 gündür sol kasığımda batma gibi sancı gibi böyle hafif bişeyler oluyor sence nedir?bu ay adet görürsem yine bir doktora gidicem.Allah aratmasın ne kadar zor bir durummuş benim üzüldüğümü gördükçe eşimde üzülmeye başladı artık.bilmiyorum Allah herkesin yardımcısı olsun...

bilgiler için çok tşk bende bu bilgilerden faydalanacağım inşallah
kuru incir demişsin bu inciri herhangi bir yerden alabilir miyiz yani paketli satılan yerlerden yoksa organik mi olmalı organiğini bulamam malesef

Canım benim sana tavsiyem doktorunu değiştir, görküğü yumurtayı/folikülü çikolata kisti diyen bir doktorun pek güven vermeyeceği kanaatindeyim. Ayrıca gerçekten çok zaman vermemişsin henüz kendinize. Stres yapma ve güvenilir bir doktorla yoluna devam et bence[/Q

arkadaşlar hepiniz sağolun gerçekten biliyorum stres engelliyor ama bu durumu yaşayan bilir.hani illaki hemen olsun da demiyorum artık.rabbim zamanında sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.ben kçüklüğümden beri hep anne olmanın hayalini kurardım e şimdide olmayınca elimde olmadan çok üzülüyorum.biliyorum hayır vardır her işte sabredicem.elbette olucak ama inşallah çok bekletmez beni yavrum.allah isteyen herkese versin inşallah.9 gün var adetime ve sol kasığımda çok batma var ümitlenmek istemiyorum ama eylül inşallah hayırlı gelir bana ve benim gibi olan bütün arkadaşlarıma.kendinize iyi bakın.

Canım stres yapma daha erken takıntı yapmışsın niye olmuyo diye,olur neden olmasın allah sağlık versin dua et rahatlarsın...
Bende 2 bucuk yıllık evliyim mayısta korunmayı bıraktık eşim korunuyodu zaten..Haziranda doktora gittim kist var dedi bi ay onun sancısını cektim sonra kist geçti bu kezde yara var dedi şimdide onu yaktırdım.Yani zamanından önce olmuyo zamanınıda rabbim biliyo işte..Bende bekliyorum daha bi ay sora çalışmalara başlıcaz bana klomen falan vermedi sadece folikasiT..

Yo yo farketmiyo bn markwtten almistim zaten o sekilde alip yapabilirsin yardimci olduysam ne mutlu

Rabbim gonlunuze gore wersin insalaah

Bende 16 aylık evliyim gecen ay başladım yumurta takibine ama bana ne ilac ne igne veriyo doktor gecen ay gittik adetin 12.günü yumurtam 19.7mm olmuş yarin tekrar gelin dedi ertesi gün erkenden gittik yumurtan catlamis bugünu ve yarini degerlendirin dedi tabi sonuc ayni 4 gün erken ve düzensiz bi sekilde adet oldum aradim anlattim gebelik olabilir üstüne görme diyorlar ya ondan suphelendi kanda gebelik testi yaptir dedi yaptirdik sonuc negatif yine ayni sekilde cagirdi adetin 11 12. Günü gel dedi gidecektim ama izindeymis artik öbür aya kaldi ama igne ilac vermemesi canimi sıkıyo.zaten biz hic korunmadik o gunlere hep uyduk olmadi iste:( sinir stres yapıyorum istemeden gercekten cok zor bi durummus...

Back