- 20 Mayıs 2014
- 189
- 125
- 103
arkadaşlar merhaba benim bir derdim var.daha öncede konu açmıştım bu konuda ama benim gibi olanlar varmıdır bilmiyorum.ben 11 aylık evliyim ve 6 aydırda korunmuyoruz eşimle.onun öncesindede prezervatifle korunuyorduk.geçen ay doktora gittim doktor birz ilgisiz gibiydi önce bana sol yumurtalıkta çikolata kistin var dedi ve adetinin 3.günü gel dedi gittiğimde kist değil yumurtaymış dedi.sonra bana klomen ve folikasit ilacını verdi.Allahım o klomen ne berbat bir ilaçmış mahfetti beni karnımın sol tarafında yaralar çıktı ve aşırı sinir hali boğulacak gibi oldum çocuğum olmucak diye kendimi yedim bitirdim.bir ümittir diye kullanmaya devam ettim ama bu ayda bişey yok gibi tekrar gittiğimde doktoruma bana yumurtlaman olmuş dedi inşallahta hamile kalmışsındır deyip inşallahla maşallahla bana hemen bir ilaç yazalım deyip yolladı.progestan diye bir ilaç bana hamile kaldıysan tutunsun diye iç dedi.böyle bişey olurmu.bende alıp içmedim.ama aklımda soru işareti var.başka bir doktoramı görünsem.br yandanda artık pskolojim çok bozuldu her ay ümit edip yinede bebeğimin olmaması beni çok üzüyor.ve herkes acele etme diyor bana ama bana görede olmayacak olan olmaz tedavisine bakmam gerekmezmi.inanın hamile birini görmek istemiyorum artık kendimi sorgulamaktan bıktım.çok üzgünüm çook.