• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tedavisiz MUCİZE pozitif

bireylulmeselesi20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
611
429
103
Merhaba Arkadaşlar,
Ben 10 kez tüp bebek tedavisi görüp ıkısınde hamile kalan ancak ıksınıde 8 er haftalık kalbi durdugu için kaybeden biriyım.
amh değerlerim bundan uc sene once 0,14 tü ve asla tedavisiz ihtimal verilmedi cocuk sahıbı olmaya
yumurtalar boş cıkıyordu gelişimleri duruyordu
pgt den hatalı donduler vs vs
tedavilerden önce bir kimyasal bir dış gebelikte gecirdim.
yaklaşık iki senedir tedaviye ara vermiştim. düşmeyen bir fsh yuksek e2
arada oluşan kistler ara kanamalar derken
ekim ayında kist küçültmek için doğum kontrol hapı kullandım ancak asırı mıde bulantısı yaptı ve yarıda bıraktım
onun harıcınde içtiğim vitaminler vs oldu
en son 22 kasımda regli oldum
10 aralıkta kahverengi tortulu bır akıntı oldu uc gun sadece bırer günlük ped kirletti
derken gunum geldi reglı olmayınca evde ovulasyon testı yaptım t bolgesı kop koyuydu
ertesi gun hemen ıkı adet test aldım bırı ucuz olan biri eken gebelik ikisindede ıkıncı cızgı hemen belırdı
akşamına hastaneye gidip kan testi verdim ve sonuc 906 cıktı
tam regli gunumde sonucun 906 cıkması yuksek mı
dıs gebelik olabilir mi
bugun ıkıncı testı yaptıracagım cok heyecanlıyım.

AMA SİZE sormak istiyorum sağ kasığımda ılk gunden beri batma var
acaba beta degerim yuksek mı dış gebelik vs olabılır mı korkuyorum
belirti olaraksa neredeyse hiç belirtim yok bulantı gogus agrısı vs

İnşallah bebeğin seninledir🙏🏻🙏🏻 Canım belirti arama çünkü adet gecikince belirtiler yavaş yavaş ortaya çıkıyor bence
evet canım daha gecıkme bır veya ıkı gun zaten cok yenı
neredeyse reglı gunu kan testi yaptım
sonuc böyle cıktı
ınsallah
akşam olmuyor vakıt gecmıyor ama sabırrrr sabır
on senedır beklıyorum

evet canım daha gecıkme bır veya ıkı gun zaten cok yenı
neredeyse reglı gunu kan testi yaptım
sonuc böyle cıktı
ınsallah
akşam olmuyor vakıt gecmıyor ama sabırrrr sabır
on senedır beklıyorum
Sabır ve dua hemen olumsuz düşünme dur bakalım canım Allahım hayırlısını nasip etsin bebeğin seninledir inşallah :dua:

Hemen dış gebelik diye düşünme. Erken yumurtlama olduysa değerin gayet normal, Inşallah sağlıklı bi gebeliktir sağlıkla kucağına al💕
Allah razı olsun canım
inşallah
tabıkı saglıklı olması onemlı

8 haftalık düsüklerim için doktorlar fetüs bozuklukları olabılır demıstı
son gebeliğimde kürtajla alınan bebege hem genetik hem de karyotip analizi yaptırmıştık
bebekde kromozom kaynaklı hicbir sorun yoktu
ama kader kısmet
rabbım verir rabbim isterse alır

Sabır ve dua hemen olumsuz düşünme dur bakalım canım Allahım hayırlısını nasip etsin bebeğin seninledir inşallah :dua:

evet canım sabır her seyın ilacı
rabbim sabrı sever

insanların eleştirmeleri
arkamdan konusmları
yanımda cocuklarını bagrına bagrına bıle bıle sevmeleri
bıle bıle soruları
neleri neleri sabrettim
yıne sabredecegım

Allah razı olsun canım
inşallah
tabıkı saglıklı olması onemlı

8 haftalık düsüklerim için doktorlar fetüs bozuklukları olabılır demıstı
son gebeliğimde kürtajla alınan bebege hem genetik hem de karyotip analizi yaptırmıştık
bebekde kromozom kaynaklı hicbir sorun yoktu
ama kader kısmet
rabbım verir rabbim isterse alır
Canim bende düşük kimyasal dış gebelik geçirdim, ama inan hepsinde öyle olacak diye bisey yok. Çok şükür şuan gayet sağlıklı 2 kızım var 3.de yolda, bol bol dua et, kendine çok dikkat et Allah sağlıklı evlatlar nasıp etsin inşallah sana ve bebek yolu gözleyen herkese

evet canım sabır her seyın ilacı
rabbim sabrı sever

insanların eleştirmeleri
arkamdan konusmları
yanımda cocuklarını bagrına bagrına bıle bıle sevmeleri
bıle bıle soruları
neleri neleri sabrettim
yıne sabredecegım
İnsanlar çok acımasız zaten iyi bilirim.. sen kulak asma dicem de kelin ilacı olsa başına sürermiş zaten elde olsa takmamak..ama bana göre en iyi ilaç sabır ve dua

Canim bende düşük kimyasal dış gebelik geçirdim, ama inan hepsinde öyle olacak diye bisey yok. Çok şükür şuan gayet sağlıklı 2 kızım var 3.de yolda, bol bol dua et, kendine çok dikkat et Allah sağlıklı evlatlar nasıp etsin inşallah sana ve bebek yolu gözleyen herkese
Amin canım
Sağol varol

Merhaba pazartesi 906 çıkan degerim öarsamba günü 1179 çıktı
Acaba kımyasal yada dıs gebelik olabılır mi?
Ikı katı veya yuzde 60 artmadı
Yuzde otuz fakan artmıs neredeyse
Güzel kardeşim doktoruna muayane ol böyle vesvese yapma lütfen 🙏🏻🙏🏻 inşallah bebeğin belki de bebeklerin seninledir , bir tüp bebek denemesi ile yakın zamanda kimyasal gebelik geçirdim ,o korkuyu anlayabiliyorum . 🙏🏻 Senin adına çok sevindim inan . İnşallah bu bebek ya da bebeklerin seninle kalacak ❣️

Merhaba pazartesi 906 çıkan degerim öarsamba günü 1179 çıktı
Acaba kımyasal yada dıs gebelik olabılır mi?
Ikı katı veya yuzde 60 artmadı
Yuzde otuz fakan artmıs neredeyse
Ben dış gebelik geçirdim değer ilk başlarda çok dusuk çıkıyor siizn adet günü değeriniz güzel çıkmış. Alttan muayene ile belki kese görülür bir doktora gidin isterseniz.

Ben dış gebelik geçirdim değer ilk başlarda çok dusuk çıkıyor siizn adet günü değeriniz güzel çıkmış. Alttan muayene ile belki kese görülür bir doktora gidin isterseniz.
Canım suan çok ıhtıyacım var guzel şey duymaya sagol varol
Çok gecmiş olsun insallah tez zamanda tekrar guzel haberler almanı dilerim canım.
Senin degerin kaç çıkmıştı nasıl yukselmişti?
Bende hıc kanama vs yok

Güzel kardeşim doktoruna muayane ol böyle vesvese yapma lütfen 🙏🏻🙏🏻 inşallah bebeğin belki de bebeklerin seninledir , bir tüp bebek denemesi ile yakın zamanda kimyasal gebelik geçirdim ,o korkuyu anlayabiliyorum . 🙏🏻 Senin adına çok sevindim inan . İnşallah bu bebek ya da bebeklerin seninle kalacak ❣️
Sagol varol canım
Aynen insanlar yaralarından bırbırını tanıyor
Rabbim bu acıları kimseye yasatmadan kucaklarını doldursun
Tup bebeğin sureçleri çok zor
O kadar yoruldum ki
Bir daha hastameye gıtmek istemıyorum

Merhaba Arkadaşlar,
Ben 10 kez tüp bebek tedavisi görüp ıkısınde hamile kalan ancak ıksınıde 8 er haftalık kalbi durdugu için kaybeden biriyım.
amh değerlerim bundan uc sene once 0,14 tü ve asla tedavisiz ihtimal verilmedi cocuk sahıbı olmaya
yumurtalar boş cıkıyordu gelişimleri duruyordu
pgt den hatalı donduler vs vs
tedavilerden önce bir kimyasal bir dış gebelikte gecirdim.
yaklaşık iki senedir tedaviye ara vermiştim. düşmeyen bir fsh yuksek e2
arada oluşan kistler ara kanamalar derken
ekim ayında kist küçültmek için doğum kontrol hapı kullandım ancak asırı mıde bulantısı yaptı ve yarıda bıraktım
onun harıcınde içtiğim vitaminler vs oldu
en son 22 kasımda regli oldum
10 aralıkta kahverengi tortulu bır akıntı oldu uc gun sadece bırer günlük ped kirletti
derken gunum geldi reglı olmayınca evde ovulasyon testı yaptım t bolgesı kop koyuydu
ertesi gun hemen ıkı adet test aldım bırı ucuz olan biri eken gebelik ikisindede ıkıncı cızgı hemen belırdı
akşamına hastaneye gidip kan testi verdim ve sonuc 906 cıktı
tam regli gunumde sonucun 906 cıkması yuksek mı
dıs gebelik olabilir mi
bugun ıkıncı testı yaptıracagım cok heyecanlıyım.

AMA SİZE sormak istiyorum sağ kasığımda ılk gunden beri batma var
acaba beta degerim yuksek mı dış gebelik vs olabılır mı korkuyorum
belirti olaraksa neredeyse hiç belirtim yok bulantı gogus agrısı vs

Alllahimmmmmmmmm sağlıkla aldığını yaz buraya aminnnnnnnnnnnn

Back