- 6 Aralık 2017
- 28
- 15
- 3
- 27
- Konu Sahibi Turkuazzz21
1 sene hamile kal (a)mayan sonrasında hamile kalanlar var mı 1 seneden sonra yani tedavisiz..??? Geç hamile olanlar serüveninizi anlatır misinizzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kuzummmCanım ben birbuçuk yılda hamile kaldım. 2 kere aşılama yaptırdık olmadı.Artık tüp bebeğe başlamak istemiştim fakat doktor 6 ay sonra gelmemizi söylemişti. ilk olarak tüp bebeğe odaklandık . ama düzenli ilişkiyi ihmal etmedik . O ay hamile kaldım kendiliğimden yani doktor bizi gönderdi zaten adet olmuştum gittiğimizde sonraki ay hamileydim. Stresi ve bebek düşüncesini kafamızdan atmıştık ona bağlıyorum birde düzenli ve sağlıklı beslendik aa bide o ay kaplıcaya gitmiştik :) velhasıl rabbim nasip edecekmiş hamd olsun bütün isteyenlere nasip etsin :)
Belirtin oldumu4 yillik evliyim. Korunmadığm, hâlde bebegimiz olmadi.. esm ve ben ayrı ayrı hastaneye gittik test yaptırdik ve oyle kaldı devami olmadi. Sonuçlari bile gösterememstik. Rahatlığa gel. Ve ilk gebeligim 2016 aralik ayinda oldu hatta 15 gun adetim gecikti ama dedm hamile değilimdir . Çünkü her ay test yapıp sonucu negatif gormk çok kötü. Ama gebeligim boş gebelik oldu. Ondan snra haziran ayında bı gebligim oldu ama oda maalesef bebeğimij kalbi durdu.iki bucuk ayliyken. Ve suan iki gun once hamile olduğunu öğrendim. Daha kucuck keseyi bile gormedik ins sag salim dünyaya glir.. gerckdende hiç beklenmedik anlarda oluyor.. ama bn hic bir zmn umudumu kesmedim Allah'ım biliyorum olck er yada gec glck dedim ... Şükür oldu... Tedavisiz uc yıl snra oldu. Adetm bir gun geciksin hemen bakardm şu şu gebelik belirtisi mi die. Psikolojim bozulmuştu. Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsn. Aslinda sen bnm duamdasn. Çünkü kendime ne kadar dua ettiysem tanımadığım insanlara da dua ettm. Rabbim kucagini bos birakmasn ins. Senin ve isteyen herkesin. İçinde de bnm :)
1 sene hamile kal (a)mayan sonrasında hamile kalanlar var mı 1 seneden sonra yani tedavisiz..??? Geç hamile olanlar serüveninizi anlatır misinizzz
Evet ben 1 sene korunmadım. 1 sene sonunda hamile kaldım.
Stres yapmamanız gerekiyor zaten doktorlar bile 1 sene veriyorlar.
4 yillik evliyim. Korunmadığm, hâlde bebegimiz olmadi.. esm ve ben ayrı ayrı hastaneye gittik test yaptırdik ve oyle kaldı devami olmadi. Sonuçlari bile gösterememstik. Rahatlığa gel. Ve ilk gebeligim 2016 aralik ayinda oldu hatta 15 gun adetim gecikti ama dedm hamile değilimdir . Çünkü her ay test yapıp sonucu negatif gormk çok kötü. Ama gebeligim boş gebelik oldu. Ondan snra haziran ayında bı gebligim oldu ama oda maalesef bebeğimij kalbi durdu.iki bucuk ayliyken. Ve suan iki gun once hamile olduğunu öğrendim. Daha kucuck keseyi bile gormedik ins sag salim dünyaya glir.. gerckdende hiç beklenmedik anlarda oluyor.. ama bn hic bir zmn umudumu kesmedim Allah'ım biliyorum olck er yada gec glck dedim ... Şükür oldu... Tedavisiz uc yıl snra oldu. Adetm bir gun geciksin hemen bakardm şu şu gebelik belirtisi mi die. Psikolojim bozulmuştu. Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsn. Aslinda sen bnm duamdasn. Çünkü kendime ne kadar dua ettiysem tanımadığım insanlara da dua ettm. Rabbim kucagini bos birakmasn ins. Senin ve isteyen herkesin. İçinde de bnm :)
Allah razi olsun.. bi kac doktor değiştirdm. Su an gittiğim doktor sana hiç kan sulandirici yapmadilar mi dedi. Adetin gecikince hmn gel dedi... Bnde gttm ama iğne fln yapmadi. Galiba keseyi gördükten smra mı yapacak die düşünüyorum. Limon deyince kan sulandirici ya ondan söyledim. Ama bunu hic duymamastm