- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
bilgeceHastalığı kabul etmeyiş demeyelim de şimdi tıp çok ilerledi, bebeğin her şeyi biliniyor hatta anne karnında ameliyat dahi ediliyor.
Bu aileye sağlam evlat demişler.
Acaba birisi bunların bebeğini alıp da kendi hasta çocuğunu mu verdi?
Olur mu olur. Dünyanın çivisi çıkmış.
Ne acı ya. Masum bir bebek ve iki türlü de öz ailesi tarafından kabullenilmiyor..
Allahım şifa versin.
yahu turner send. ölümcül filan değil kiÖncelikle Allah şifa versin minik bebeğe .
Konudan anlamadığım , baba ' ölümcül hastalık olduğu için sosyal hizmetler bebeği istiyor ' gibi birşeyler demiş . Nasıl yani bebek onların olsa dahi alacaklar mı onlardan ? Böyle bir prosedür mü var anlamayamadım .
bilgece
turner send. da down send. gibi kromozom ayrılma anomalisidir.
normalde 46 XX olması gerekirken bu bireyler 46 X0 oluyor yani X kromozomlarından biri yok.
gebelikte tanı konulmayabilir.
eşlik eden ek anomali olmayabilir.
ayrıca bu bireyler de çoğunlukla normal hayat sürerler, öyle %80 engel filan olmaz.
muhtemelen karışmadı, aile kabullenemiyor.
böyle konularda çok fena ajitasyona bağladıkları için inanmıyorum ben pek artık yazılanlara.Himm. Valla pek bilgim olmadigi icin yorum yaptim. Ama haberdr % 80 özürlü hayati faaliyetleri durmus falan yaziyor. .
Sagol bilgilendirme icin.
Sen doktor musun?
böyle konularda çok fena ajitasyona bağladıkları için inanmıyorum ben pek artık yazılanlara.
evet doktorum
Yorumlarindan anlamistim zaten doktor olduğunu.. cok güzel ve kutsal bir meslek bana göre
Babası hiçbir şekilde bebeği istemiyor. Bir çok kuruma şikayette bulunmuş ve istemediğini iletmiş. Bu sebeple sosyal hizmetler de yavrucak ortada kalmasın diye sahip çıkacak.Öncelikle Allah şifa versin minik bebeğe .
Konuda anlamadığım , baba ' ölümcül hastalık olduğu için sosyal hizmetler bebeği istiyor ' gibi birşeyler demiş . Nasıl yani bebek onların olsa dahi alacaklar mı onlardan ? Böyle bir prosedür mü var anlayamadım .
benim kan grubum.A + eşimin de B+ kızmn kan gurubu 0 - bizde bilmediğmizden bi şaşrmştk bebek ya annenin kanından olur yada babanın kanndan diye ayy ne.duruma.düşyo insan yaaKimse anne babaya söylememiş mi acaba A rh(+) ile B rh(+) çiftin 0 rh(-) çocukları olabilir. A, B ve rh(+) baskın genlerdir haliyle ikisinde de çekinik sıfır ve rh(-) bulunabilir.
benim kan grubum.A + eşimin de B+ kızmn kan gurubu 0 - bizde bilmediğmizden bi şaşrmştk bebek ya annenin kanından olur yada babanın kanndan diye ayy ne.duruma.düşyo insan yaa
Babası hiçbir şekilde bebeği istemiyor. Bir çok kuruma şikayette bulunmuş ve istemediğini iletmiş. Bu sebeple sosyal hizmetler de yavrucak ortada kalmasın diye sahip çıkacak.