Tedavisi olmayan hastalık

Allah yardimciniz olsun, iki yakin arkadasimin esleri de ayni dertten muzdarip, yilin belli donrmlerinde mutlaka hastaneye yatiyorlar, igneler ilaclar tedavi edilmesi mumkun degil en azindan ilerlemesini onleyelim derdindeler.

Adini hatirlayamadigim istanbuldaki bir devlet hastanesinde ( cerrahpasa olabilir) bu konunun uzmani bir doktor oldugunu duydum onlardan. Ama hic hatirlamiyorum su an doktorun adi sani nedir. Bir arastirin isterseniz her hastasinin normal hayata dondugunu duymustum

Crohn ataklarla seyreden bir hastalık.ilaç tedavisi düzenli olmalı stres olmamalı.sigara kullanımınız varsa o cıkmalı hayatınızdan.ancak izmirdeyseniz kendinize sizi düzenli izliycek bir gastroenterelog öneririm.hastalıgınız bir ömür izlem gerektiren bir durum.aynı doktor takip etsin ki en erken durumda müdahale edilsin.kafanıza takılan birşey olursa yardımcı olmaya calısırım

Canım çok geçmiş olsun ben de ms hastasıyım ve maalesef tedavisi yok. Allah bizim gibilere şifa verir inşallah. Benim bir çocukluk arkadaşım da crohn hastası. Kortizon kulladığı dönem çok oldu. Beslenmesini bilmiyorum ama hep kilo alıp verirdi. Allah yardımcımız olsun.

Öncelikle geçmiş olsun .Allah bütün hastalarla birlikte seninde şifanı versin .Bende raynaud hastasıyım.Soğuktan ellerimde beyazlaşma ,hissizleşme oluyo .Benimki de kalıtsalmış.Tedavisi yok benimkininde sade eldiven tamam gerektiği ,stresten uzak durmam gerektiği söyleniyo .Soğuk neyse de insansın işte stresten uzak duramıyosun .....

Canım cok gecmis olsun hastalık hakkında bilgim yok fakat bağırsak ve mide iltihabında kudret narı mucizevi bir bitkidir diye okumustum zeytinyağlısı ve ballısı aktarda satılıyor
Araştırmak istersen diye yazmak istedim

Öncellikle ilgilendiğiniz ve güzel yorumunuz için teşekkür ederim.Ama bu tarz (doktorumsu) konuşmalardan pek bişey anlamadım.Bu hafta gidince yeni bir ilaç yazacağını söyledi ama pentasayı devamlı kullanacağımı biliyorum sadece şuan için.
Pinner test diye test var yaptırsan faydası olur mu acaba
Hiç duymadım nasıl bir şey oluyor?
geçmiş olsun . Bence her hastalığın şifası vardır ya . Modern tıpta değil de bu uzak doğuda filan kullanılan yöntemleri araştırın bence onlar güzel
Teşekkürler.Belki vardır kim bilir

Evet tedavisi yok.Ömür boyu ilaç kullanılacakmış Bilgileriniz için teşekkürler bir araştırma yapayım.
Sigaram yok Allaha şükür.İzmir tepecik sağlık eğitim araştırma hastanesinde gastroenterelog Gözde hanıma gittik sonuçlar için tekrar gidicez bakalım e örenecek.
Bende çok zayfladım canım inan herkes şaşkın.Ağzıma az önce bi lokma çikolata attım 3 oldu lavaboya gidiyorum
Çok sağolun.Evt stres her anım yanımızda ki
Bana da kefir çok örenildi.Kudret narınıda hemen araştırıyorum,teşekkürler

Kan veriyorsun. Senin vücuduna iyi gelmeyen tüm yiyecekleri kategoriler halinde veriyor. Google a bi ya araştır çok etkili bi test

Merhabalar elimde 6-7 kutu salofalk lavman mevcut isteyenlere verebilirim.
Eşimden ülseratif kolit lakin lavman kullanmıyor hapını içiyor. İsteyenler özel den mesaj gönderebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…