Çok sağolun.Geçmiş olsun, Rabbim şifa versin.
Teşekkür ederim bi bakayım öyleyse.geçmiş olsun GAPS diyeti diye bişey duymuştum onu araştır istersen
Çok teşekkür ederim.Evet 2 gün öncede başka bi hastaneye gittik şu eskiden izmir özel şifa hastanesi olan.Çiğ sebze meyve yeme dedi yani salatalık domates bileBir üniversite hastanesinde diyestisyene gitmenizi öneririm.onlar her hastalıga göre bir plan cıkartıyor.çok geçmiş olsun
bildiğim kadarıyla bi kere tahılları, unlu şeyleri ve şekeri tamamen kesecek, ve probiyotikli şeyleri yiyeceksin, peyniri mesela olgun peynirlerden yiceksin taze değilde eski kaşar gibi, uzun süre beklemiş peynirler, ve sanırım protein ağırlıklı beslenmen gerek, dediğim diyete mutlaka bak fayda gören çokmuşÇok sağolun.
Teşekkür ederim bi bakayım öyleyse.
Tam detaylı bi konuşma yapmadı diğer test sonuçlarınıda istedi belki o zaman detaylı anlatır beslenme şeklini.Bu dediklerinizde aklımda olacak mutlaka.bildiğim kadarıyla bi kere tahılları, unlu şeyleri ve şekeri tamamen kesecek, ve probiyotikli şeyleri yiyeceksin, peyniri mesela olgun peynirlerden yiceksin taze değilde eski kaşar gibi, uzun süre beklemiş peynirler, ve sanırım protein ağırlıklı beslenmen gerek, dediğim diyete mutlaka bak fayda gören çokmuş
Evet pentesa diye bi ilaç 8 tane içiyorum günde.Canim surekli kullanman gereken bi ilac var bu ilaci kullanirken sodyum diyeti yapacaksin. Allah beterinden saklasin. Hamdolsun her halimize
az ve yavas yemek onemli bu hastalikta gecmez uyur bu hastalik alevlenme donemi olur o ara agrili olur senin icin. İmtihan dunyasiTam detaylı bi konuşma yapmadı diğer test sonuçlarınıda istedi belki o zaman detaylı anlatır beslenme şeklini.Bu dediklerinizde aklımda olacak mutlaka.
Evet pentesa diye bi ilaç 8 tane içiyorum günde.
Evet şuan aktif dönemindeymişim.Dediğiniz gibi geçmiyormuş sadece remisyon dönemi yani sakin olduğu dönem oluyormuş ama ardından dahada beteri gelebiliyormuşaz ve yavas yemek onemli bu hastalikta gecmez uyur bu hastalik alevlenme donemi olur o ara agrili olur senin icin. İmtihan dunyasi
Benimde başlangıçta ağrım yktu bence sizde bir doktora görünün.Bende lavabodan çıkmaıyorum çünkü.Bendede karin agrisi yok ama sık tuvalete cikma var sabah kalkar kalmazla basliyor ama gelince hemen gitmem gerek tutmak agri veriyor imkansiz gibi bisi oluyo...
henuz gitmedim dr int arastirdim biraz huzursuz bagirsak sendromu falan diyo bi suredir bole yasiyorum...
Evet kefir duydum nişanlımın bi tanıdığı teyze söyledi o da onu araştırıyordu en son.Kesinlikle deneyeceğim kefiri.KEFİR canım. Bağırsak hastalıklarının birebir ilacı bana göre. Bağırsak tembelliği ile yıllarca mücadele ettim ben 21 gün wcye çıkmadığım oluyordu. Eski iş yerinden müdürüm kefir mayası verdi. O da bağırsak kanserinden kurtulmuştu. Kesinlikle dene yenileniyorsun demişti.
Türkiye'de çok yaygın olmasa da inanılmaz faydaları olduğuna inanıyorum. Ziraat fakültelerinden kefir mayası bulabilirsin. Her sabah aç karnına 1 bardak bıkmadan usanmadan içersen en azından günlük hayatına devam edebileceğini düşünüyorum.
Hamileyim, hamileliğimin 18. haftasında kurdeşen döktüm ve ilaç ve iğne kullanamayacağım için doktor doğuma kadar geçmez dedi. Hemen ara verdiğim kefire başladım. 6 haftada geçti şükürşimdide devam ediyorum. İnternetten ve yabancı sitelerden araştırabilirsin.
Bana göre şifa kaynağı valla
Kesinikle bu hastalığın dostu ilk olarak stres sinir.Bir şeye sinirleneyim yada stres yapayağım ölürdüm ağrıdan tuvaletten çıkamazdım.Ama nasıl uzak durucaz ki bu stresten.Canim bana da irritabl bagirsak sendromu denmisti.Ama hastaligin belirtilerini cok az yasiyorum yani arada bir.Ve benim ezelden beri hep kabizlik sorunum var bu bagirsak hastaliklarinda kabiz olmamak cok onemli.Lifli besinlerden tuketmeye dikkat et.Allah sifa versin,gecmis olsun.Olumden baska herseyin caresi var.Kafana takip stres yapma cunku stres mide,bagirsak aklina gelen butun organlari etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?