Tedavimi olmalıyım :(

aynı bende senın gıbıyım maasım komple alısverıse gıdıyo ve annemle kavga edıyoruz..her zaman kıyafetımın olmadıgını dusunuyorum ...of offff

Yanında kıyafete verecek kadar taşıma annen saklasın senin yerine. Kendine haftalık kota koy o kadar miktar annen versin.

Haftalığını aldıktan hemen sonra kıyafet aldıysan bir daha ki hafta alma. Kendini cezalandır. Başka yolu yok.

Biriktirmenin yaşı olmaz. Ben birikim yapmadığım için çok pişmanım.

bende öyleyim ya yemem ama üstüme bişeyler alırım. bence psikologluk bi durum yok gençken herkes böyle güzel giyinmek istiyor insan. her gece yarın ne giysem diye düşünüyorsun falan :s paranı bankaya falan yatır bence yada evde bırak paranı. o zaman ihtiyacın olmayan sadece görüp beğendiğin şeyleri alamazsın. ben öyle yapıyorum bu işe bir dur demek lazım

Bende öyleyim neyle ilgili bilmiyorum,30 yaşına geldim hala öyle. Yani tek bir şey değil kozmetik ,kıyafet ev eşyası sürekli gündemimde almak için birşeyler var . Çalıştığım gidiyor.kenara para koyamiyorum bu yüzden

Belli bir dönem ben de yaşamıştım
annem bir gün al al almanın sonu yok dedi
ondan sonra biraz azalttım
evlendikten sonra alışveriş merakım hiç olmadı
geçer yani
borçlanmıyorsan yada sana para konusunda bir şey diyen yoksa
al harca ne olacak

O çok kötü ya Allah yardımcınız olsun baba evindeyken bizimkiler de öyleydi

Doktora gidebilirsiniz ama ben ilk olarak ke dimi denerdim. Mesela her maasimi alinca mutlaka 1 kucuk altin alir onu saklardim. Bakalim gelecegim icin yatirim yapabiliyormuyum. Yoksa onu harcayip oylesine alisverismi yapiyorum.
kalani ile alisveris yap. Yatirimimida yapiyorum dersin.
Ceyiz alacagima da yatirim yapmak mantikli bence ne zaman evleneceginiz belli degil ki. Daha iyisi cikiyor modasi geciyor

Aynen tatlım kesinlikle,Allah yardımcımız olsun o zaman ne diyelim

aynı bende senın gıbıyım maasım komple alısverıse gıdıyo ve annemle kavga edıyoruz..her zaman kıyafetımın olmadıgını dusunuyorum ...of offff
Aynıııı ya hergün dolabın önünde 3 saat ne giysem diye düşünüyorum,kendimi bazen işi gücü olmayan gerizekalılar gibi hissediyorum öyle Lüzumsuz şeylere cok kafa yorunca ama elimde değil

Bende öyleyim yediğimden çok üstüme başıma hatta özellikle ayakkabı ve çantaya veriyorum ne yazıkki.Ama pişmanlık duymuyorum ki bide üstüne paranı sen kendin kazanıyosun o yüzden kendi paranı harcadığın için bu dert edicek en son insan sensin bence.Üniversiteden sonra geçer diyenler oluyor hep,belkide öyle olucaktır zaten kasma bence.Doktorluk bi durum olduğunu sanmıyorum.

Sen hastaysan ben oleyim :)

Guzelim, her sey zamaninda guzel, gencken giyinip kusanacaksin tabi. Ben de universitedeyken tum parami uste basa, gezmeye veriridim. Madem sen kazaniyorsun, helali hos olsun. Gonlunce gez , toz, giyin kusan, gencliginin tadini cikar.

Para biriktirmeyi gec bence, mezun olduktan sonra biriktirmek icin bolca vaktin olacak nasilsa.

Sendemi aynısın tatlım, ne olacak bizim halimiz :)
Ben biraz fazlayım bi iş alıyorum mesela 3 ay calisiyorum arkeologum bu arada nasil calistigimi sen dusun ev masraflarina ben zaten karismiyorum genelde erkek arkadasim ilgileniyor zamanim olmadigi icin..
Kredi kartlarim genelde limitsiz her ay şaşmaz bi araba alirim başına bi iş gelir ve aynisindan bi tane daha anlaşılmasın diye ki benimki genelde anlar ve extreleri saklarim hep calistigim butun parayi gömerim 1 haftada benimki ileriki boyutta daha anlatmiyim
Yani genelde insanlar yaşamak ve birikim icin calisir ben alisveris icin !

Valla rahatlattınız kızlar sagolun Annem vicdan yapıyor,aç insanlar varken sen bu kadar harcıyorsun diye sonra üzülüyorum kızıyorum kendime.yoksa parama acımıyorum,nasıl olsa ben kazandım

Valla rahatlattınız kızlar sagolun Annem vicdan yapıyor,aç insanlar varken sen bu kadar harcıyorsun diye sonra üzülüyorum kızıyorum kendime.yoksa parama acımıyorum,nasıl olsa ben kazandım
Klasik anne sözü ama onları da unutmamak lazım..
Para mühim degil mühim olan insanlık..

Valla bende ona yakınım tatlım.sırf bişeyler Begenince daha fazla işe gidiyorum onun Parasını çıkarmak icin.saatleri bana kalmış,istediğim zaman gider istemediğim zaman evde kalırım.erkek arkadaşımda harca bosver ileride çocuktu aileydi derken kendini düşünmezsin diyor

Haklı!
İkizimmisin nesin sen yahuu boşver tadını cıkar ama geleceği de düsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…