Tedavilerden olumlu cevap alamayınca...

Anneolmayolundayim

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
943
611
23
31
Merhaba arkadaşlar. Ben tüp bebek tedavilerimden olumlu cevap alamayınca şansımı alternatif tıbba yönelerek denemek istedim, bir yandan da bir hocaya gittim, 41 tane Yasin suresi dağıtmamı söyledi. Benim için bir tane okuyabilecek var mı ben de onun dualarıma katayım

Allah dualarınızı kabul etsin, umarım en yakın zamanda çocuk sahibi olursunuz. Ama başka bir duam karşınıza çıkan hocanın hayırlı bir kişi olması ve sizi sömürmemesi. Benim anneannem bir hoca tarafından bir ev parası kadar dolandırıldı. Hadsizlik yapmak istemem ama tecrüblerim sebebiyle susmadan da duramıyorum. Allah ile aranıza kimseyi almayın bence, herkes iyiniyetli olmayabiliyor.

Yok estağfurulllah iyi niyetinizi anlıyorum çok da haklısınız her türlü insan var. Valla para istemedi biz de vermedik başkasının önerisiyle gittik, beni iyi anlarsınız son kozlar artık son denemeyi yapmadan bütün tuşlara basalım dedik

Kendimi anlatabildiğime çok sevindim. Kimseye bu süreci nasıl yaşayacağına dair ahkam kesmeye niyetim yok ve inancınıza karışmak da haddim değil zaten. Sadece kimse bizim ailece çektiklerimizi çekmesin istiyorum. Sizin karşınıza çıkan kişinin hayırlı biri olmasına çok sevindim. İstediğiniz bütün tuşlara basmak hakkınız :))

Estağfurullah allah gidenkerin yerini en bol en hayırlısıyla doldursun. Üzüldüm sizin adınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…