Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim 4 gün sürüuoCanim adetin 3.gunu gitmeni tavsiye ederim doktorun senden hormon testi isticektir 3.günü alinan sonuclar daha iyi oluyo hem yumurta takibi yapacak olursa kacirmamis olursun ayrıca muayende de eder diger surecleri sonuçlarına gore takip eder allah yardimcin olsun
Adetim 4 gün sürüuo
[/QUOTE Alah razi olsun![]()
Benimde o sekilde ama ben 3 ay duzenli hormon testi verdim ve hep 3.günü gittimAdetim 4 gün sürüuo
Sag göğsumden süt su bnzeri sivi geliyo sıkınca migde bulantsi falan tahlil vrrcm zatenBenimde o sekilde ama ben 3 ay duzenli hormon testi verdim ve hep 3.günü gittim
O sekilde süt benzeri sıvı gelmesi prolaktin hormonu yuksekliginden kaynaklaniyo gebelige engel oluyor doktor ilac verir duzenli kullan duzelirSag göğsumden süt su bnzeri sivi geliyo sıkınca migde bulantsi falan tahlil vrrcm zaten
Ondan suphelendm zatenO sekilde süt benzeri sıvı gelmesi prolaktin hormonu yuksekliginden kaynaklaniyo gebelige engel oluyor doktor ilac verir duzenli kullan duzelir
Yumurtlamadan 1 hafta gecti bulantim oluyoOndan suphelendm zaten
Lütfen prolaktinin yüksek çıkarsa endokrine de git, lütfenSag göğsumden süt su bnzeri sivi geliyo sıkınca migde bulantsi falan tahlil vrrcm zaten
Tesekurler bulantimda oluyo yumurtlama günümden 1 hafta gecti hormonlardan dolayimi acabaLütfen prolaktinin yüksek çıkarsa endokrine de git, lütfen
Bulantı gebelikte o kadar erken hissedilmez hormonsal bişey de olduğunu sanmıyorum ama göğüsten süt gelmesi ciddi bi belirti. Ben iki yıldır prolaktin yüzünden gebe kalamıyorum. İhmal etmeyinTesekurler bulantimda oluyo yumurtlama günümden 1 hafta gecti hormonlardan dolayimi acaba
Teskr etim daha tahlil vermedim ama adetim düzenli benimBulantı gebelikte o kadar hissedilmez hormonsal bişey de olduğunu sanmıyorum ama göğüsten süt gelmesi ciddi bi belirti. Ben iki yıldır prolaktin yüzünden gebe kalamıyorum. İhmal etmeyin
Benim de hiç sekmez kiTeskr etim daha tahlil vermedim ama adetim düzenli benim
Anliyorum siziBenim de hiç sekmez ki