Gebeliğe Hazırlık Tedavi sureci

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denktas

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
331
101
18
27
Adetime 10 gün var daha ama o kadar umutsuzum ki ümitli degilim tedaviye baslicam adetin 2.günü tedaviye nasil baslaniyor sureçleri nelerdr?

Canim adetin 3.gunu gitmeni tavsiye ederim doktorun senden hormon testi isticektir 3.günü alinan sonuclar daha iyi oluyo hem yumurta takibi yapacak olursa kacirmamis olursun ayrıca muayende de eder diger surecleri sonuçlarına gore takip eder allah yardimcin olsun

Canim adetin 3.gunu gitmeni tavsiye ederim doktorun senden hormon testi isticektir 3.günü alinan sonuclar daha iyi oluyo hem yumurta takibi yapacak olursa kacirmamis olursun ayrıca muayende de eder diger surecleri sonuçlarına gore takip eder allah yardimcin olsun
Adetim 4 gün sürüuo

Sag göğsumden süt su bnzeri sivi geliyo sıkınca migde bulantsi falan tahlil vrrcm zaten
O sekilde süt benzeri sıvı gelmesi prolaktin hormonu yuksekliginden kaynaklaniyo gebelige engel oluyor doktor ilac verir duzenli kullan duzelir

Tesekurler bulantimda oluyo yumurtlama günümden 1 hafta gecti hormonlardan dolayimi acaba
Bulantı gebelikte o kadar erken hissedilmez hormonsal bişey de olduğunu sanmıyorum ama göğüsten süt gelmesi ciddi bi belirti. Ben iki yıldır prolaktin yüzünden gebe kalamıyorum. İhmal etmeyin

Son düzenleme:
Bulantı gebelikte o kadar hissedilmez hormonsal bişey de olduğunu sanmıyorum ama göğüsten süt gelmesi ciddi bi belirti. Ben iki yıldır prolaktin yüzünden gebe kalamıyorum. İhmal etmeyin
Teskr etim daha tahlil vermedim ama adetim düzenli benim

Back