• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tedavi sonrası süren akıntı ve acı

• Konu Sahibi Konu Sahibi zyra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zyra

Guru
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
17
0
286
İstanbul
Selam kızlar, ben yaklaşık 3 hafta önce tedavi oldum mantardan ötürü ve ilaçlardan sonra tüm kaşıntım geçti. Ama hala kokusuz beyaz akıntım var, ve cinsel ilişki sırasında yanma ve ağrı oluyor... Doktora da gidemiyorum artık işten izin alıp, deneyim edinen olduysa yardımcı olsun lütfen :(

Selam kızlar, ben yaklaşık 3 hafta önce tedavi oldum mantardan ötürü ve ilaçlardan sonra tüm kaşıntım geçti. Ama hala kokusuz beyaz akıntım var, ve cinsel ilişki sırasında yanma ve ağrı oluyor... Doktora da gidemiyorum artık işten izin alıp, deneyim edinen olduysa yardımcı olsun lütfen :(

öncelikle geçmiş olsun.
bende de yıllardır mantar var. defalarca doktora gidip ilaç kullanmama rağmen geçmiyor. mantar ve akıntı için maydonoz kürü var. bende bu siteden öğrendim.istersen dene derim.ben deneyeceğim çünkü.

$h1.jpg

Ekteki resme bak : 1, 55, 6, 48, 11, 12, 13, 120, 49 kanlı hacamat 125, 126 dan kuru hacamat yaptır bişeyin kalmaz

Back