tedavi ile hamile kalanlar yardımm

pelin-su

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
16
2
1
38
merhaba arkadaşlar ...
ben 3 yıllık evliyim... 1 yıl önce 3 aylıkken bebeğimin kalbının durması sonucu onu kaybettım... :( bır yıldır korunmuyorum ama hala hamile kalamadım çünkü adet düzensizliğim var hemde çok fazla :( doktora gıttım bana tedavı baslattı... bu ay bana klomen, duphaston ve inofolic verdi tabi yanında bıtkısel kurlerde... normalde adetım duzensız oldugu için duphaston onu duzenler dedi... doktorun dediğini dikkate alırsam en son adetımden 3 gun gecikti adetim... yaklasık 10 gundur kasık agrılarım var ayaga kalktıgım ve özellikle egilip kalktıgımda cok fazla agrım oluyor.... acaba hamıle mıyım yoksa ilaçların etkısı mı yardımcı olur musunuz :( :(

Klomen kullandiysan hamile olabilirsin. Bnm kullandigim ilk ay 31 gun 2. Ay 28 gunde adet olmustum 3. Ay hamileydim ztn ☺

merhaba arkadaşlar ...
ben 3 yıllık evliyim... 1 yıl önce 3 aylıkken bebeğimin kalbının durması sonucu onu kaybettım... :KK43: bır yıldır korunmuyorum ama hala hamile kalamadım çünkü adet düzensizliğim var hemde çok fazla :KK43: doktora gıttım bana tedavı baslattı... bu ay bana klomen, duphaston ve inofolic verdi tabi yanında bıtkısel kurlerde... normalde adetım duzensız oldugu için duphaston onu duzenler dedi... doktorun dediğini dikkate alırsam en son adetımden 3 gun gecikti adetim... yaklasık 10 gundur kasık agrılarım var ayaga kalktıgım ve özellikle egilip kalktıgımda cok fazla agrım oluyor.... acaba hamıle mıyım yoksa ilaçların etkısı mı yardımcı olur musunuz :KK43: :KK43:
Merhaba canım benim 1 kızım var şimdi ikinciyi istiyoruz 1 senedir nasip olmadı..bende bu ay klomen kullandım yumutlamam zayıfmış bakalim bat eylül 13 belkide hamileyimdir..allahım isteyen herkese en güzel zamanda nasip etsin..sen catlatma iğnesi vuruldunmu peki?

duygucum yok iğne filan yapılmadı tedavı de ilk ayım daha inş senin de olumlu olur sonucun allah ısteyen herkese versın inşşş

duygucum sende klomen kullanmıssın peki sende var mı bu belirtiler ?
Yok canım bende hiç bir belirti olmadı bel ağrısı dışında..hatta ilacı kullananlar belirtilerini yazınca dikkatle okuyorum ve bende neden hiç belirti olmadı diye merak ediyorum..peki neden vurmadılar benimki ilk ay bakalım kendiliğinden çatlıyor olabilir dedi oyüzden..

Yok canım bende hiç bir belirti olmadı bel ağrısı dışında..hatta ilacı kullananlar belirtilerini yazınca dikkatle okuyorum ve bende neden hiç belirti olmadı diye merak ediyorum..peki neden vurmadılar benimki ilk ay bakalım kendiliğinden çatlıyor olabilir dedi oyüzden..
Bende de belirti yoktu kizlar zaten hamilelik belirtileri erkenden baslamiyor oyle ☺ bnm hic bir belirtim olmadi ne aşerme ne bulanti insallah sizin gebeliklerinizde oyle gecer

Bende de belirti yoktu kizlar zaten hamilelik belirtileri erkenden baslamiyor oyle ☺ bnm hic bir belirtim olmadi ne aşerme ne bulanti insallah sizin gebeliklerinizde oyle gecer
Yok cnm hamilelik belirtisi değil ilacı kullandıktan sonraki belirtilerimizi söyledik yoksa benim ilk hamileliğimde 4 ay full mide bulantısı kusma sürekli yorgunluk falan öyle bir hamilelik gecirdim ikinciyi istiyorum simdi allah nasip ederse

Yok cnm hamilelik belirtisi değil ilacı kullandıktan sonraki belirtilerimizi söyledik yoksa benim ilk hamileliğimde 4 ay full mide bulantısı kusma sürekli yorgunluk falan öyle bir hamilelik gecirdim ikinciyi istiyorum simdi allah nasip ederse
Ilacta bi etki yapmadi bende ama bazilarinda halsizlik ve sinir yapiyormus. 3 ay içtim catlatma iğnesi olmadim.

Back