- 28 Haziran 2022
- 307
- 334
- 32
-
- Konu Sahibi merveslife34
Merhaba nasıl gidiyor :) var mı belirtin ? Test sonucuna az kaldı sanırım9 Şubat Cuma günü Doktor kontrolümde 17mm 19mm iki yumurta oluştuğunu söyledi .
Cumartesi akşam 9 da çatlatma iğnesini vurmamı istedi. Takip eden 36.saat yani 12şubat pazartesi sabah 9 da ve ertesi gün sabah 9 da ilişki önerdi . O günleri değerlendirdik. Sonra bir gün ara verip 15şubat tekrar değerlendirdik. Çatlatma iğnesi gününü saymazsak 6.gündeyim. Sağ göğsümde Derinden hafif ağrı ve hafif bazen yumurta ağrısı gibi ağrı dışında bir belirtim yok. Çatlatma iğnesi olan arkadaşlar hangi günleri değerlendirdi ve hamile kalanlar belirtileri ne zaman yaşamaya başladılar okuyan olursa bilgi verebilirse çok sevinirim. Test için 15.günü bekliyorum daha öncesinde iğne etkisiyle doğru olmayan bir sonuç almak istemiyorum açıkçası. Beklemedeyim
Maşallah çok güzel haber bu :) inşallah sağlıkla devamı gelir. Sizin doktor seni erken çağırmış ben kan değerini 2500 gördüğüm halde 1 hafta salladı :)) Ben tüp bebek yaptırdım, şükür tuttu keseyi gördüm ama kalp sesini henüz duymadım hafta içi gidicem kontrole.Merhababiraz heyecan biraz tedirginlik bu konuya devam etmeyi unutmuşum :) doktorumun isteğiyle 12. Gün yani 22 şubatta akşam kan verdim sonucum 43,87 çıktı . Az önce tekrar kan verdim ve sonuç 113,9 çıktı. Rabbim sağlıkla ilerletsin diye dua ediyorum sadece . Çarşamba günü keseyi görmek için çağırdı doktorum inşallah güzel haberler verir. Siz de mi tedavi sürecindesiniz ?
Evet bana da ilginç geldi yani bu hızla artsa bile en fazla 600 leri görür değer , bu değerlerle kese görüneceğini pek düşünmemiştim. Açıkçası ilk gebeliğim çok bilgim de yok ama yazılanlara göre 1000 üzeri olmalı deniyor bilemedimMaşallah çok güzel haber bu :) inşallah sağlıkla devamı gelir. Sizin doktor seni erken çağırmış ben kan değerini 2500 gördüğüm halde 1 hafta salladı :)) Ben tüp bebek yaptırdım, şükür tuttu keseyi gördüm ama kalp sesini henüz duymadım hafta içi gidicem kontrole.
Evet 2 günde bir 2 katı artması lazım değerinin. 1500lerde iken vajinal muayene ile keseye bakılıyormus aslında belki o zamana öyle olur diye düşünmüştürEvet bana da ilginç geldi yani bu hızla artsa bile en fazla 600 leri görür değer , bu değerlerle kese görüneceğini pek düşünmemiştim. Açıkçası ilk gebeliğim çok bilgim de yok ama yazılanlara göre 1000 üzeri olmalı deniyor bilemedim
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bende aşılama yaptım tutamdi 2. İçin uğraşıyoruz dün kontrole gittim 2 yumurtam 13 mm büyümüş cuma günü gel ona göre hafta içinde bir gün aşılama yapılacak umarım bana umut olursunuzRabbime şükürler olsun ki 6+3 ve ikiz gebelik olduğunu öğrendik bugün. Pcosla yıllardır uğraşan biri olarak ilk tedavimde Rabbim mucizemi nasip etti. İnşallah sağlıkla ilerler ve bu güzellikleri kucağıma almayı nasip eder. Bu şekilde pcos olduğunu bilen, umutsuzluğa kapılan kim varsa umut olsun diye parça parça da olsa hikayemi anlatmak istedim. Hamilelik sürecini de aklına geldikçe güncelleyeceğim. Asla pes etmeyin, ama isyan da etmeyin.Mucizeleriniz sizi bulsun
Aminnn inşallahhHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bende aşılama yaptım tutamdi 2. İçin uğraşıyoruz dün kontrole gittim 2 yumurtam 13 mm büyümüş cuma günü gel ona göre hafta içinde bir gün aşılama yapılacak umarım bana umut olursunuz