• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tedavi amaçlı doğum kontrol hapı kullanımında zayıflama olur mu?

evrim2008

Sabırlıyım,bekliyorum:)
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
572
0
116
Kocaeli
Merhaba adetlerimin düzene girmesi için dr bana d.kontrol hapı verdi ama bende çok kötü mide bulantısı oluyor ve 4 günde 1,5 kilo verdim.Sizce ilacı bırakmalımıyım yoksa başka bir dr.ye mi gitmeliyim?Ben zaten zayıfım biraz daha zayıflarsam hastanelik olacağım yardımcı olun...

cnm cok gecmıs olsun ben diane 35 kullanıyorum gecrı ben dıette yapıyorum ama senınkının marka sı cnm ben daha şişmanlatır dıye bılıyorum ama sen bence baska bı dr a gıt cnm

cnm cok gecmıs olsun ben diane 35 kullanıyorum gecrı ben dıette yapıyorum ama senınkının marka sı cnm ben daha şişmanlatır dıye bılıyorum ama sen bence baska bı dr a gıt cnm

Bana kistlerin var dedi ama ben adet döneminde böyle şeyin olacağından eminim dr yok dedi para tuzağımı yoksa dogruyumu söyledi anlayamadım başka dr ye gidicem oda 8 nisana ancak randevu verdi.Ama ne iştahım var ne de halim.Her yerimde alerji oldu.Midem bulanıyor sürekli bişey yiyemiyorum,doğal olarak bu da benim moralimi çok bozuyor.İlacı bıraksam iyi olur mu gün geçtikçe alerjimin sayısı artıyor ve sivilce gibi çıkan yerler o kadar çok acıyorki anlatamam.İlacım gynelle draje+aldactone...Yarın kendi dr me gidip durumumu anlatıcem olmazsa ilacı bırakıcem.Bu şekilde ileşeyim derken hasta olucem.Gram kilo alamadım bende kilo aldırır diye duymuştum.Acaba hasta değildimde dr bana yanlış tedavimi uygulamış oldu?Belkide adet döneminde oluşan kistlerdi bunlar dr para kazanmak için yada başından atmak için böyle bişey yaptı bilemiyorum onunda günahını almak istemiyorum.Bir bilen varsa tavsiyesi olan varsa yardım etsin ne yapayım?Çocuk sahibide olmak istiyorum bu şekilde nasıl olcak bilmiyorum :(

oncelikle geçmiş olsun cnm..bende de once kist vardı ve DESOLET kulandım ve acayıp kilo aldım...bir arkadaşimda ayne ilaç kulandı ve çok zayıfladı...demeki insandan insana değişıyor

Bende kullandım kistlerim vardı tam 10 kilo verdim bildiğim kadarıyla diğer doğum kontrol hapları tüylenme yapıo benimki yapmadı ismi Gynelle doktorun para amacıyla seni yönlendirceğini sanmıyorum sağlığını tehlikeye atamaz. ama kontrollerini ihmal etme derim :)

Back