tecrübeyle kanıtlanmış...

benim erkek arkadaşımda bir ara depresyona girmiş ununda kuşu kalkmamış uzun bir zaman sonra kendiliğinden düzelmiş sen fazla üstüne gitme derim ama yemeğine falan şu damlalardan koy onunda haberi olmasın zamanla normale döner benim erkek arkadaşım bir başlıyor durdurabilene aşk olsun :)

benim erkek arkadaşımda bir ara depresyona girmiş ununda kuşu kalkmamış uzun bir zaman sonra kendiliğinden düzelmiş sen fazla üstüne gitme derim ama yemeğine falan şu damlalardan koy onunda haberi olmasın zamanla normale döner benim erkek arkadaşım bir başlıyor durdurabilene aşk olsun :)
lavanta yağı aldım yemeklere de damlatılıyormuş ama mered çok pis kokuyor. başka damlalar bulmalıyım sanırım :)

senn doktora gidip bu durumu anlatmanlazım. belki ciddi boyutta bişe vardı eşini görmden bi tedavi uygulamaz. ama illa tavsiye istiyosan şu tvlerde reklamlarda golf sopasını gösteriyolar sürekli :)))) belki işe yarar

o reklama çok güldüm yaa nekadar saçma bişe öyle :d:KK70:

doktoru kabul etmiyor hatta şehir deışında bir doktora gidelim bile dedim. verdiği tepki ne yani doktora şeyim kalkmıo mu dicem oldu. kusura bakmayın biraz açık ve net oldu ama. benim tek gitmem bir işe yaramaz. yarıcağını bi,lsem hiç durmam

e evet öyle dicek.olan o çünkü..tedaviden niye kaçarlar anlamıyorum.bu durumdan kurtulmayı istemiyo mu

slm kızlar geçenlerde paylaştığım yazıda eşimin video izlediğini ve benle ilgilenmediğini söylemiştim. bu gün bişeyler olmaya çalıştı ama yetersiz. oturduk konuştuk uzun uzun bu halini, isteksizliğini ve yarı yolda kalmasını. doktora gitmek istemiyor ama alabilceğim doğal çay yada ilaçları kabul ediyor. bu isteksizliği için tecrübe ile kanıtlanmış doğal ilaçlar yada otlar varmıdır?
Doktora gitmeli

slm kızlar geçenlerde paylaştığım yazıda eşimin video izlediğini ve benle ilgilenmediğini söylemiştim. bu gün bişeyler olmaya çalıştı ama yetersiz. oturduk konuştuk uzun uzun bu halini, isteksizliğini ve yarı yolda kalmasını. doktora gitmek istemiyor ama alabilceğim doğal çay yada ilaçları kabul ediyor. bu isteksizliği için tecrübe ile kanıtlanmış doğal ilaçlar yada otlar varmıdır?
Nesir macunu :KK53:

X