tecrübeyle kanıtlanmış...

akrep11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
32
5
37
slm kızlar geçenlerde paylaştığım yazıda eşimin video izlediğini ve benle ilgilenmediğini söylemiştim. bu gün bişeyler olmaya çalıştı ama yetersiz. oturduk konuştuk uzun uzun bu halini, isteksizliğini ve yarı yolda kalmasını. doktora gitmek istemiyor ama alabilceğim doğal çay yada ilaçları kabul ediyor. bu isteksizliği için tecrübe ile kanıtlanmış doğal ilaçlar yada otlar varmıdır?

Yoktur... Sorunun ne olduğunu bilmeden uygulayacağınız hiç bir bitkisel kür işe yaramaz. Hatta eşinizi sağlığından edersiniz.

senn doktora gidip bu durumu anlatmanlazım. belki ciddi boyutta bişe vardı eşini görmden bi tedavi uygulamaz. ama illa tavsiye istiyosan şu tvlerde reklamlarda golf sopasını gösteriyolar sürekli :)))) belki işe yarar

evet aynen öyle diyecek..hayret birşey yahu..sağlık bu sağlık..ama bu erkeklerde o zeka nerde....ancak aman erkekliğime laf mı gelir diyorlar..erkekliğine laf gelmesi mi kalmış,karına zaten kocalık yapamıyorsun..
karıma bişey olmaz ama doktora ayıp olur ,mantığa gell...

doktoru kabul etmiyor hatta şehir deışında bir doktora gidelim bile dedim. verdiği tepki ne yani doktora şeyim kalkmıo mu dicem oldu. kusura bakmayın biraz açık ve net oldu ama. benim tek gitmem bir işe yaramaz. yarıcağını bi,lsem hiç durmam

afrodizyak meyveler ve yemekler tüketmesini sağla bide azdırıcı damla alabilirsin ama bi dr şart beyine

aynen öyle kafa hala kendi erkekliklerinde. çocuk istiyordu hatta. bende bu sorununu çözmeden çocuk falan yok dedim. ot mu içersin hocaya mı gidersin kurşun mu döktürür yoksa doktora mı gidersin sen bilirsin dedim. adam bana bitki çaylarında al dedi gayet rahat. ama farkındayım bana rahatmış gibi yapıyorda geceleri sabaha kadar gıbık gıbık dönüyor :)

senn doktora gidip bu durumu anlatmanlazım. belki ciddi boyutta bişe vardı eşini görmden bi tedavi uygulamaz. ama illa tavsiye istiyosan şu tvlerde reklamlarda golf sopasını gösteriyolar sürekli :)))) belki işe yarar
şimdi izledim o reklamı çok komik yaa adamın halleri :)

depresyonda olabilir mi? erkekler p. tipi şeyleri izlemekten kolay kolay vazgeçmez onu da yapmıyorsa antidepresan felan kullanıyor olmasın? evlenmeden önce kullanıyordur da tekrar başlamış olabilir.

depresyonda olabilir mi? erkekler p. tipi şeyleri izlemekten kolay kolay vazgeçmez onu da yapmıyorsa antidepresan felan kullanıyor olmasın? evlenmeden önce kullanıyordur da tekrar başlamış olabilir.
yok ilaç şuan kullanmıyor ama evlenmeden önce pskiyatriye gitmişliği var uyku problemi ve dikkat dağınıklığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…