• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrubeye ve akla ihtiyac :)

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
34
http://i.hizliresim.com/z42Xyg.jpg

Kizlar evlenme teklifi aldim.sagolsun pirlanta almis sevgilm dusunmus ama ben nedense icine sindiremedim bakiyorum cok sönük geliyor beyaz altin bile olsa olurdu diyorum kenarlari minik tasli cok sık modeller var. soz falan henuz olmadi..ben kendimde alabilirim tektasi.. sözde bestas diyordum ama tektas mi takilsa yeniden..ozel benim icin ama ne bileyim sinmedi.

Bence çok zarif.
Neyi içinize sinmedi?
Daha gösterişli bir şey mi istiyordunuz?

Cok ince duruyo parmagimda sanki kucuk olurda bu baya kucuk degil mi ya
Keşke parmağınızda bir fotoğraf koysaydınız.
Veya bazılarının içinde kaç karat olduğu yazıyor, onu söylerseniz az çok anlarız küçüklüğünü.
Gerçi bana kalırsa küçücük de olsa manevi değeri çok fazla.

Keşke parmağınızda bir fotoğraf koysaydınız.
Veya bazılarının içinde kaç karat olduğu yazıyor, onu söylerseniz az çok anlarız küçüklüğünü.
Gerçi bana kalırsa küçücük de olsa manevi değeri çok fazla.
18 k 2.44 yaziyo : ))

Belki hayalinizdeki yüzük bu degildir, ama manevi degeri cok fazladir. O güzel ani hep bu yüzügü düsünerek veya göstererek hatirliycaksiniz.
Ayni zamanda sizi anliyorum, parmaginizda cok ince ve zarif durabilir, eger siz bu görüntüden hoslanmiyorsaniz, belki bir tamtur ile birlikte takarak o "bos" görüntüyü biraz da olsa doldurabilirsiniz.

Ben beğendim küçüklüğüde önemli değil. Eğer gerçekse en az 3bin var bu

Back