tecrübesi ve bilgisi olan

depresif34

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2010
237
59
merhaba bayanlar ;ben hamileyim 13 ocak son adet tarıhım 16 subatta test yaptım pozıtıf cıktı .dr a henuz gitmemiştimkı dun lekelenme ve sancı başladı .dr a gittim ve tahlıl istedi degerim 746 cıktı normal dedi ortalama olarak progestana başladık ama halaa devam ediyor lekelenmelerim bazan de toz pembe oluyor hep bir sancı halı var,keyifsizim kısacası .normalmı bu durum ilaç içiyorum kesilmedi lekelnmem böylemi devam eder yoksa düşük mü yapyorum ben

gözetim altında tutulmanız gerek, leke ve kanama devam ettiği zaman yatış veriliyor ve iğne yapılıyor düşüğü önlemek için,
başka bi uzmana görünmenizi tavsiye ederim

Eğer yoğun olarak kanamanız yoksa endişelenmeyin doktorunuzda zaten ilaç vermiş , ama eğer yoğun bir kanaama varsa hemen hastaneye gidin iğne yaparlar.

yerlesme kanamasidir o..mumkun oldugunca dinlenin,aggir hicbisey kaldirayim demeyin..

Lütfen iş falan yapmayın, dinlenin. Allah hayırlısıyla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin...

mumkun degıl çalışıyorum iş yerim bilmıyor planlı degıl yani
yoğun kanama yok ama devam lekeler bi de adet sancısı gıbı sancı var dune kadar bişey yoktu
bence de yerleşme kanaması gibi görünüyor. hatta kanama bile değilmiş. bir sorun yoktur allahın izniyle.
ben de kendinizi zorlamamanız yorgunluğunuzu mimimumda tutma tavsiyesi verecektim.ücretsiz izin alamazmısınız mesela en azından doktor sorun yok diyene kadar. yavrunuz söz konusu

Merhaba,
bende ilk hamileliğimde 2 kere pembe renkli kanama geçirdim, hemen doktora gittim ve ilaç kullandım, çok şükür birşey olmadı, doktorum avuç içi kadar kanama olmazsa korkma demişti... yine de doktora görünmekte fayda var...

yerleşme lekelenmeleri bunlar. düşük lekelenme şeklinde değil de kanama şeklinde olur....ben de ilk 3 ay kullanmıştım progestan, endişelenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…