- 4 Temmuz 2010
- 237
- 59
-
- Konu Sahibi depresif34
Keseyi gordunuz mu peki?merhaba bayanlar ;ben hamileyim 13 ocak son adet tarıhım 16 subatta test yaptım pozıtıf cıktı .dr a henuz gitmemiştimkı dun lekelenme ve sancı başladı .dr a gittim ve tahlıl istedi degerim 746 cıktı normal dedi ortalama olarak progestana başladık ama halaa devam ediyor lekelenmelerim bazan de toz pembe oluyor hep bir sancı halı var,keyifsizim kısacası .normalmı bu durum ilaç içiyorum kesilmedi lekelnmem böylemi devam eder yoksa düşük mü yapyorum ben
Yani kese gorundu mü ?küçük dedi dr
evet var dedi.lekelenme devam ediyor ilaca ragmen sancı da var
Bendr yarin hastaneye gidecem insallahDoktora gitsenize acil bisey olabikir bendede ayni şikayet var benim son reglim 10 ocakti
sizin de mi lekelenme var
ilk hamileliğimde bir ay lekelenme oldu. bazen kanama şeklinde bazen de kahverengi renkte. sancım da özellikle ilk haftalar çok şiddetliydi. ben de hep ilaç kullandım.doktor bebeğinin tutunması pamuk ipliğine bağlı demişti. çok şükür sorun olmadı.evet var dedi.lekelenme devam ediyor ilaca ragmen sancı da var
maalesf düşük yapıyorumcanim olasi dusuk tehlikesine karsi doktorlar progesteron baslar 12 ve 13. haftaya kadar dusuk tehdidi her bayanda olabilir fakat bazilarinda daha fazladir bol bol dinlen saglikli beslen ve stresten uzak dur riskli zamanlari bitirince cok keyifli gunler baslayacak ozelliklede ilk hareketlerini duydugun zaman hayirli olsun bebisin saglikla kucagina al