Tecrübesi olanlar bi baksın lütfen Yeşil kaka problemi

Hare ozberk

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
1
0
31
Arkadaşlar 2.5 aylık bebeğim var birkaç gündür hafif üşütmüştü burnu akıyo ateşi 37.5 çıktı falan dünden beri de düzeldi şükür ama bu arada üç kez yeşil kaka yaptı endişelendim ilk bebeğim olduğu için pek bilmiyorum. Mesela Günde bi defa yeşil yaptı sonra yine sarıydı Korkmalı mıyım acaba bebeğim sadece anne sütü alıyo. Bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum

Korkulacak birşey yok üşüttüğü için öyle geliyor düzelir geçmiş olsun bizim hasta olmadığımız halde gelmişti doktorum önemli değil demişti

Humana still tee kullanıyor musunuz? Ben onu kullandığımda olmuştu aynı şey

Arkadaşlar 2.5 aylık bebeğim var birkaç gündür hafif üşütmüştü burnu akıyo ateşi 37.5 çıktı falan dünden beri de düzeldi şükür ama bu arada üç kez yeşil kaka yaptı endişelendim ilk bebeğim olduğu için pek bilmiyorum. Mesela Günde bi defa yeşil yaptı sonra yine sarıydı Korkmalı mıyım acaba bebeğim sadece anne sütü alıyo. Bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum
Geçmiş olsun düzeldimi rengi, bizimde oldu aynısı, bebeğim iyileştiren sonra kaka hemen düzelmedi bir süre yeşilimsi renk devam etti, bizim doktorumuz da önemli değil demişti

X