- 13 Temmuz 2012
- 141
- 24
- 68
- 37
- Konu Sahibi sariyildiz
-
Adet öncesi bu tip lekelenmeler olabilir. Gebelikte de oluyor (Her gebelikte olmamakla birlikte). Benim adetim geciktikten sonra olmuştu mesela. Tahlil için gecikmeyi beklemenizi tavsiye ederim. Umarım her şey dilediğiniz gibi olsun :)
Adet oncesınde hıc lekenme olmaz bende .Dırekt koyu kahve seklınde gelır ve baslar adet .
Aynen evet ayın 18 ını beklıcem . Hem gogus agrıları ( 2 haftadır ) hemde dun kı bu lekenmenme cok karıstırdı kafamı
Tesekkur ederım :)
Slm canım seni bulduğuma sevindim,inş yerleşme kanaması falandır.Gecen ay birlikte hayal kırıklığı yaşadık dilerim Allahtan bu ay mutlu haberler alırız...Benimde regli günüm 18'i fakat değişiyor beklemek zor ama bende belirti hiç yok gibi...
Kumsal canım selam
Evet bende buay fazlasıyla hıssedılır derecede belırtı oldu .
Bırı yumurtama gününde 4-5 gun sonra gogus agrısı .Hıc gecmedı .Hala aynı durum .
Digerdı adetıme daha 4 gun varken ufak ufak az az sadece selpakla sıldıgım kanamalar ..
Cok entresan ...
Adetım hıc sasmaz.Gunu gelır ve olurum .
Ama bu 4 gun once ki kesik kesik kanamalar ve gogus agrısı sasırttı benı
Gıttım kan testıne ama teste gebelık yok gosterdı . Cok sasırdım
Bıseyler oluyor ama neey ??
Ilk kan testınde gebe cıkmazken sonradan cıkan var mı onu da bılmıyorum .
Doktorlar adet gecıkmesınden sonra yapılmasını onerıyor .. bilemedim .
canım ben de 2 aylık hamileyim. benimde belirtilerim lekenme hariç senin gibi oldu. adetime 2 hafta vardı çok şiddetli bir şekilde göğüs hassasiyetim başaldı. normalde adet olacağım hafta başlar 4-5 günde geçerdi. ama adet olacağım güne kadar devam etti. bedne senin gibi test yaptım ve negative çıktı. çünkü heyecandan meraktan dayanamıyoruz aslında test için çok erken. adet belirtilerim kasıklarda ara sıra sızlama hep vardı ancak adet olmam gereken gün gelen giden bişey olmadı. idrar testi yaptım ve 2. çizgi gayet belirgindi.
bence sende adet olman gereken günü bekle ondan sonar test yap. ben idrar testinden 1 hafta sonar doktora gittim ultrasonda da göründü kese.
sen yine de dikkatli ol. kendini çok kaptırma.
Bende adetten 4 gun once lekelenmeler basladı . Kesik kesiik ... Normalde günü gününe gelır adetım olur. 4 gün onceki lekelenmeler cok sasıtmıstı benı .Hıc olmaz cunku .
Bugün kan daha yogun gelmeye basladı .. Sanırım adet oluyorum anlıyamadım . Sadece şaşırmıs durumdayım .. Çook..
Teşekkür ederim . Senın hayırlı olsun Allah tamamını erdırsın insallaah ..
K kumsalll85 bence doktorunla konus . Ve klomen kulllanıcaksan mutlaka yumurtalama takıbı yaptır ki catlayıp catlamadıgını gor . Yoksa eger yumurta catlamazsa kiste dönüsür aman dikkat ..
Ya da klomen + catlatma ıgnesı ..
Ama en guzelı doktor kontolu altında olmak
Klomen + doktor . O gereklı duyarsa zaten iğneyi önerir.
Kullan derım . doktoruna soyle .Dokturum bana şansın artar dedi .. Sende şansını arttırmak iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?