• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübesi Olanlar Bakabılır mı ?

sariyildiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
141
24
68
37
Herkese gunaydın

Merhaba ,
1 yıldır cocuk ıstıyoruz.Heray denemelere devam edıyoruz .Bu ay yumurtlama gunumden 4 gün kadar sonra goguslerımde agrılar acılar basladı .Normalde adete yakın baslardı ama cook once basladı acıyor ve agrıyor sızlıyor.
18 ı adet tarıhım , dün (14 ü) pembe bır kan geldı . bır kac kere tuvaltten sonra selpakla sılınce leke tarzı kan geldı .Korktum . Daha hasta olmama 4 gun varken (bugun 3 gun kaldı) neyın nesı bu kan .

Bende sabah gıttım hastaneye kan verdım . Varsa yoksa bısey ogrenım kafam rahat olsun dıye .
Ama 0.100 cıktı kan sonucu . Gebelık yok gozukuyo
Ama bu gogus agrıları ve dün olan lekelenmeler neydı anlıyamadım

Kafam cok karıstı ..

Adet öncesi bu tip lekelenmeler olabilir. Gebelikte de oluyor (Her gebelikte olmamakla birlikte). Benim adetim geciktikten sonra olmuştu mesela. Tahlil için gecikmeyi beklemenizi tavsiye ederim. Umarım her şey dilediğiniz gibi olsun :)

Adet öncesi bu tip lekelenmeler olabilir. Gebelikte de oluyor (Her gebelikte olmamakla birlikte). Benim adetim geciktikten sonra olmuştu mesela. Tahlil için gecikmeyi beklemenizi tavsiye ederim. Umarım her şey dilediğiniz gibi olsun :)

Adet oncesınde hıc lekenme olmaz bende .Dırekt koyu kahve seklınde gelır ve baslar adet .
Aynen evet ayın 18 ını beklıcem . Hem gogus agrıları ( 2 haftadır ) hemde dun kı bu lekenmenme cok karıstırdı kafamı
Tesekkur ederım :)

Adet oncesınde hıc lekenme olmaz bende .Dırekt koyu kahve seklınde gelır ve baslar adet .
Aynen evet ayın 18 ını beklıcem . Hem gogus agrıları ( 2 haftadır ) hemde dun kı bu lekenmenme cok karıstırdı kafamı
Tesekkur ederım :)

Slm canım seni bulduğuma sevindim,inş yerleşme kanaması falandır.Gecen ay birlikte hayal kırıklığı yaşadık dilerim Allahtan bu ay mutlu haberler alırız...Benimde regli günüm 18'i fakat değişiyor beklemek zor ama bende belirti hiç yok gibi...

Slm canım seni bulduğuma sevindim,inş yerleşme kanaması falandır.Gecen ay birlikte hayal kırıklığı yaşadık dilerim Allahtan bu ay mutlu haberler alırız...Benimde regli günüm 18'i fakat değişiyor beklemek zor ama bende belirti hiç yok gibi...

Kumsal canım selam

Evet bende buay fazlasıyla hıssedılır derecede belırtı oldu .
Bırı yumurtama gününde 4-5 gun sonra gogus agrısı .Hıc gecmedı .Hala aynı durum .
Digerdı adetıme daha 4 gun varken ufak ufak az az sadece selpakla sıldıgım kanamalar ..

Cok entresan ...

Adetım hıc sasmaz.Gunu gelır ve olurum .

Ama bu 4 gun once ki kesik kesik kanamalar ve gogus agrısı sasırttı benı

Gıttım kan testıne ama teste gebelık yok gosterdı . Cok sasırdım

Bıseyler oluyor ama neey ??

Ilk kan testınde gebe cıkmazken sonradan cıkan var mı onu da bılmıyorum .
Doktorlar adet gecıkmesınden sonra yapılmasını onerıyor .. bilemedim .

Cani
Kumsal canım selam

Evet bende buay fazlasıyla hıssedılır derecede belırtı oldu .
Bırı yumurtama gününde 4-5 gun sonra gogus agrısı .Hıc gecmedı .Hala aynı durum .
Digerdı adetıme daha 4 gun varken ufak ufak az az sadece selpakla sıldıgım kanamalar ..

Cok entresan ...

Adetım hıc sasmaz.Gunu gelır ve olurum .

Ama bu 4 gun once ki kesik kesik kanamalar ve gogus agrısı sasırttı benı

Gıttım kan testıne ama teste gebelık yok gosterdı . Cok sasırdım

Bıseyler oluyor ama neey ??

Ilk kan testınde gebe cıkmazken sonradan cıkan var mı onu da bılmıyorum .
Doktorlar adet gecıkmesınden sonra yapılmasını onerıyor .. bilemedim .

Canım inşallah doğru hissediyorsundur ve hamilesindir.Kendini çok kaptırma yinede ama umudunu da kaybetme.Benim geçen ay ilk defa 2 3 gün önceden hafif pembe kanama oldu çok az dediğin gibi heyecan yaptım ama malesef sonra regl oldum.Bu ay dediğim gibi bende pek belirti yok , inşallah hamile kalırız canım...Buarada yumurtlama günün ne zaman dı?

Canım inşallah doğru hissediyorsundur ve hamilesindir.Kendini çok kaptırma yinede ama umudunu da kaybetme.Benim geçen ay ilk defa 2 3 gün önceden hafif pembe kanama oldu çok az dediğin gibi heyecan yaptım ama malesef sonra regl oldum.Bu ay dediğim gibi bende pek belirti yok , inşallah hamile kalırız canım...Buarada yumurtlama günün ne zaman dı?[/QUOTE]

Doktor kontolunde yumurtlama takibi yaptırıyorum . Gittigimde bugün catladı catlıcak demıstı ama hangi gun hatırlamıyorum.Sanırım 3 ya da 4 Eylüldü .
Evet olabılır dedıgın kaptırmamak lazım .
Eger olumlu bırsey olursa yazarım burayada .
Olmaz ise hiç birsey yazmaam ...

Bir dahaki ay Klomen destegını alacagım zaten . Doktor sansın artar en azından dedi..

canım ben de 2 aylık hamileyim. benimde belirtilerim lekenme hariç senin gibi oldu. adetime 2 hafta vardı çok şiddetli bir şekilde göğüs hassasiyetim başaldı. normalde adet olacağım hafta başlar 4-5 günde geçerdi. ama adet olacağım güne kadar devam etti. bedne senin gibi test yaptım ve negative çıktı. çünkü heyecandan meraktan dayanamıyoruz aslında test için çok erken. adet belirtilerim kasıklarda ara sıra sızlama hep vardı ancak adet olmam gereken gün gelen giden bişey olmadı. idrar testi yaptım ve 2. çizgi gayet belirgindi.
bence sende adet olman gereken günü bekle ondan sonar test yap. ben idrar testinden 1 hafta sonar doktora gittim ultrasonda da göründü kese.

sen yine de dikkatli ol. kendini çok kaptırma.

canım ben de 2 aylık hamileyim. benimde belirtilerim lekenme hariç senin gibi oldu. adetime 2 hafta vardı çok şiddetli bir şekilde göğüs hassasiyetim başaldı. normalde adet olacağım hafta başlar 4-5 günde geçerdi. ama adet olacağım güne kadar devam etti. bedne senin gibi test yaptım ve negative çıktı. çünkü heyecandan meraktan dayanamıyoruz aslında test için çok erken. adet belirtilerim kasıklarda ara sıra sızlama hep vardı ancak adet olmam gereken gün gelen giden bişey olmadı. idrar testi yaptım ve 2. çizgi gayet belirgindi.
bence sende adet olman gereken günü bekle ondan sonar test yap. ben idrar testinden 1 hafta sonar doktora gittim ultrasonda da göründü kese.

sen yine de dikkatli ol. kendini çok kaptırma.

Bende adetten 4 gun once lekelenmeler basladı . Kesik kesiik ... Normalde günü gününe gelır adetım olur. 4 gün onceki lekelenmeler cok sasıtmıstı benı .Hıc olmaz cunku .

Bugün kan daha yogun gelmeye basladı .. Sanırım adet oluyorum anlıyamadım . Sadece şaşırmıs durumdayım .. Çook..

Teşekkür ederim . Senın hayırlı olsun Allah tamamını erdırsın insallaah ..

Bende adetten 4 gun once lekelenmeler basladı . Kesik kesiik ... Normalde günü gününe gelır adetım olur. 4 gün onceki lekelenmeler cok sasıtmıstı benı .Hıc olmaz cunku .

Bugün kan daha yogun gelmeye basladı .. Sanırım adet oluyorum anlıyamadım . Sadece şaşırmıs durumdayım .. Çook..

Teşekkür ederim . Senın hayırlı olsun Allah tamamını erdırsın insallaah ..

Senin adına üzüldüm canım ama emin ol bunda da vardır bir hayır,biliyorum söylemek kolay ama inan bende senin gibiyim 1 yılı geçtik ve hala bekliyoruz dilerim hayırlı zamanda gelir bebeklerimiz. Dediğim gibi geçen ay senin gibi oldu bende de kesin bu defa hamileyim dedim ama olmadı malesef yapacak bişey yok.Bu ay ise bekliyorum hala henüz bişey yok ama inşallah olmam...Eğer regl olursam bende Klomene mi başlasam acaba ama doktor hiçbirşey demedi ne yapmak gerekiyor ?

K kumsalll85 bence doktorunla konus . Ve klomen kulllanıcaksan mutlaka yumurtalama takıbı yaptır ki catlayıp catlamadıgını gor . Yoksa eger yumurta catlamazsa kiste dönüsür aman dikkat ..
Ya da klomen + catlatma ıgnesı ..
Ama en guzelı doktor kontolu altında olmak

Klomen + doktor . O gereklı duyarsa zaten iğneyi önerir.

Kullan derım . doktoruna soyle .Dokturum bana şansın artar dedi .. Sende şansını arttırmak iste..

K kumsalll85 bence doktorunla konus . Ve klomen kulllanıcaksan mutlaka yumurtalama takıbı yaptır ki catlayıp catlamadıgını gor . Yoksa eger yumurta catlamazsa kiste dönüsür aman dikkat ..
Ya da klomen + catlatma ıgnesı ..
Ama en guzelı doktor kontolu altında olmak

Klomen + doktor . O gereklı duyarsa zaten iğneyi önerir.

Kullan derım . doktoruna soyle .Dokturum bana şansın artar dedi .. Sende şansını arttırmak iste..

Anladım canım biraz riskli galiba olmadı bende doktor değişikliği yaparım bu ay.Tabi inşallah gerek kalmaz Allahım. Teşekkürler cevap verdiğin için canım.İnşallah hamile kalırız da hamilelikten konuşuruz...

Back