Tecrübesi olan hanımlara bir sorum var ... 🌸

Aktas Sena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
31
1
25
Ben henüz 4 aylık evliyim . Kasım ayında ilk kez çocuk denemesi yaptık . Ben düzenli adet gören birisiyim . Allaha şükür herhangi bir sağlık problemim de yok . Eşim de aynı şekilde.. adetim 4 gün gecikmesine rağmen dün idrar testinde negatifi gördüm. Gece çok ağladım. Sizce normal mi ? Bir arkadaşım sağlıklı şekilde 6 ay sonunda hamile kaldığını söylemişti..

Ben henüz 4 aylık evliyim . Kasım ayında ilk kez çocuk denemesi yaptık . Ben düzenli adet gören birisiyim . Allaha şükür herhangi bir sağlık problemim de yok . Eşim de aynı şekilde.. adetim 4 gün gecikmesine rağmen dün idrar testinde negatifi gördüm. Gece çok ağladım. Sizce normal mi ? Bir arkadaşım sağlıklı şekilde 6 ay sonunda hamile kaldığını söylemişti..
İlk denemede tutacak diye bir şey yok canım boşu boşuna stres yapma benim ikinci denememde tutmustu mesela. Ayrıca çok ağlaman için yolun çok daha başındasın bence her şeyin başı pozitif düşünce 🥰

Bende ilk gebeliğim de üç ay denedikten sonra hamile kaldım ama hiç üzerine düşünmemiştim bu ay olacak oldu diye korunmadim bıraktım kendi haline yumurta falan takip etmedim, sende stres yapıp vücudunu germe gerek yok akisina bırak olur hayirlisiyla ☺️

Sağlıklı bit ciftin bir ayda hamilr kalma ihtimali yuzde 15-20civarı. O yuzden cok normal...

Merhaba. Öncelikle sizde kendimi gördüm. Ben de böyle çok sabırsız davrandım hemen olsun bir sıkıntı yok moduna girdim. sonrasında iki kere hamile olduğumu öğrendim o çift çizgiyi gördüm fakat ilkinde 12. Haftasında kalbi durdu,ikincisi de bu ay kimyasal gebelik oldu adet oldum. Bu gebelik süreci o kadar tuhaf ilerliyor ki. Aklınızın ucundan geçmeyen şeyler başınıza gelebiliyor. O yüzden mesele sadece çift çizgiyi görmek değil. Asıl mesele sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesidir. Sakın stres yapıp kendinizi de eşinizi de üzmeyin. Vücudunuz çok etkileniyor. Rabbime dua edin ferah olun. Her şeyde bir hayır var. İnşallah bir gün bizler de bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. 🤲🤲🤲

X