arkadaşlar bat 18 mart ve iki gündür beyaz akıntı var belim ağrıyor hamileleik olur mu sizce tecrübenize dayanarak soruyorum bu ikinci olacak ilk bebeğim kasım ayında 7 aylıkken karnımda öldü bir ay regl oldum bu ay olur inşallah
Cnm bende de beyaz krem gibi akinti var benim adetime 10 gun var.. Belirti icin cok erken biliorum ama ben de sormustum kimse cevap yazmadi..bilemiyorum tatlim hu belirtileri yasayip hamile olan da var..ins hamilesindir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar bat 18 mart ve iki gündür beyaz akıntı var belim ağrıyor hamileleik olur mu sizce tecrübenize dayanarak soruyorum bu ikinci olacak ilk bebeğim kasım ayında 7 aylıkken karnımda öldü bir ay regl oldum bu ay olur inşallah
cnm mrb benmde bat 18 mart klomende ılk ayım. bende de akıntı var ara ara olyor. gebelık varsa bu belırtı ıcın cok erken dıye bılıyorum canm. sen ne tedavısı goruyosun?
canım ben tedavi görmedim ölen bebeğim 2. denememizde olmuştu o yüzden bu ay umutlandım bu ay da 2. denememiz çünkü Rabbim kimsyi evletsızlıkla da evlatla da sınmasın inşallah herkese sağlıklı hayırlı versin