- 5 Eylül 2014
- 80
- 131
-
- Konu Sahibi tatli_telasss
Tanımadığınız bi insana neden mesafe bırakıyorsunuz ki görüşün tanışın sonra karar verirsiniz, bu kadar ön yargılı olmayın.arkadaşlar selamlar. yakında evleniyorum. sevgilimin erkek kardeşinin de ciddi bi ilişkisi var.daha kızla tanışmadık.tecrübeli ablalarımdan yardım istiyorum, elti konusunda nasıl bi mesafe, tutum takınmak gerekir?
baştan hesap kitap yapma. ama siz zaten kendinizi "elti sevilmez" diye şartlandırmışsınız. hiç gerek yok. sadece tüm gelinlere şunu söyleyebilirim:arkadaşlar selamlar. yakında evleniyorum. sevgilimin erkek kardeşinin de ciddi bi ilişkisi var.daha kızla tanışmadık.tecrübeli ablalarımdan yardım istiyorum, elti konusunda nasıl bi mesafe, tutum takınmak gerekir?
baştan hesap kitap yapma. ama siz zaten kendinizi "elti sevilmez" diye şartlandırmışsınız. hiç gerek yok. sadece tüm gelinlere şunu söyleyebilirim:
"asla ama asla eşinin ailesiyle ilgili konuşma. olumlu ya da olumsuz eşinin ailesiyle ilgili konuşma. o seninle konuşmaya çalışırsa da bu sizin aranızda deyip konuyu kapat ve dinleme."
korkmayın, kendinizi kasmayın. kimi sıcakkanlıdır, girişkendir herkesle çabucak iletişim kurar. kimi yavaş yavaş ilerler, öyle hemen alışamaz. olduğunuzdan farklı görünmeyin o yeter. tabi mizacım böyle diyerek saygısızlık yapmak değil bahsettiğim. altta kalamam diyip laf sokan, ya da her şeye cevap veren bir tip olmaya da lüzum yok.çok teşekkür ederim samimi yanıtınız için.benim sorunum kıyaslanmak.korkuyorum acaba ondan dahamı geri planda kalırım diye