tecrübeliler yardımcı olabilir mi

tatli_telasss

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
80
131
arkadaşlar selamlar. yakında evleniyorum. sevgilimin erkek kardeşinin de ciddi bi ilişkisi var.daha kızla tanışmadık.tecrübeli ablalarımdan yardım istiyorum, elti konusunda nasıl bi mesafe, tutum takınmak gerekir?

Tanımadığınız bi insana neden mesafe bırakıyorsunuz ki görüşün tanışın sonra karar verirsiniz, bu kadar ön yargılı olmayın.

baştan hesap kitap yapma. ama siz zaten kendinizi "elti sevilmez" diye şartlandırmışsınız. hiç gerek yok. sadece tüm gelinlere şunu söyleyebilirim:
"asla ama asla eşinin ailesiyle ilgili konuşma. olumlu ya da olumsuz eşinin ailesiyle ilgili konuşma. o seninle konuşmaya çalışırsa da bu sizin aranızda deyip konuyu kapat ve dinleme."

çok teşekkür ederim samimi yanıtınız için.benim sorunum kıyaslanmak.korkuyorum acaba ondan dahamı geri planda kalırım diye

En bastan mesafeli davranmak sonradan anlastigin birisi ise daha cok samimi davrana bilirsin...
Nasil yeni arkdas ile tanisirkan davraniyorsan öyle davran bence

Ben 10 yillik evliyim eltim 8, yasit sayılıriz ve saglam kankayiz.
Aileden kimsenin dedikodusunu yapmayin yeter. Kafalariniz uyarsa gayet guzel bir iliskiniz olur.

Ne desem bilemedim yani bu tür bir konu da açıldı ya.

Herkesin eltisi bir mi yahu, kıza tavır al mesafe koy derseler öyle mi yapacaksın. Belki kız senin sırdaşın, yoldaşın olacak. Önyargı zor be anam..

senın yolun çok uzun,şimdiden hesap yapmaya başlamışın,kılıçları alıp kuşanmışın,mılletın senden çekeceği var,dıkkat,bir dişliye gelirsen görürsün dunya kaç bucak,yahu sen bır ınsanla tanışcan,insanla,bunun ne yardımı olur,

çok teşekkür ederim samimi yanıtınız için.benim sorunum kıyaslanmak.korkuyorum acaba ondan dahamı geri planda kalırım diye
korkmayın, kendinizi kasmayın. kimi sıcakkanlıdır, girişkendir herkesle çabucak iletişim kurar. kimi yavaş yavaş ilerler, öyle hemen alışamaz. olduğunuzdan farklı görünmeyin o yeter. tabi mizacım böyle diyerek saygısızlık yapmak değil bahsettiğim. altta kalamam diyip laf sokan, ya da her şeye cevap veren bir tip olmaya da lüzum yok.

hadi bakalım daha evlenmeden, kaynın evlenmeden elti savaşına mı başladın. Yuh diyorum yaa yuhhh. sonra buraya gelip konu açarsın ah elti vah elti diye kız suçlu olur. acaba insan olarak görsen kızı belkide iyidir. Aslında ben böyle düşünen insanlara kızmıyorum aile terbiyesi gerekiyor.

Yahu hemen su sifatlari kullanmasaniz eltiymis kvmis gorumceymis
Sen daha evli bile degilsin bir sabret once insan olarak tanis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…