• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler tecrübeli prematüre bebek anneleri...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
36 haftadan önce doğan bebekler erken doğuma girer canım bu yüzden küveze girer diye biliyorum ama uzun süre olmaz bebeğin sağlık durumuna bağlı

harikaaaa çok sevindimmm
ciğer geliştirici iğne yapıldı mı peki? bide kaç kilo doğdular?

hiç iğne felan vurmadılar biri 2460 digeri 2500 kg doğdu darısı başınıza inşallah sağsalim sağlıcakla mutlu bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah hiç sıkıntı yapmayın heleki 34. haftaya kadar geldiyseniz hiç problem çıkmaz

hiç iğne felan vurmadılar biri 2460 digeri 2500 kg doğdu darısı başınıza inşallah sağsalim sağlıcakla mutlu bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah hiç sıkıntı yapmayın heleki 34. haftaya kadar geldiyseniz hiç problem çıkmaz

içim çok rahatladı teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur 35 haftaya bi kaç gün kaldı kilomuz 2500 oldu mu henüz bilmiyorum ama bebekleriniz durumu umut verdi bana tekrar teşekkürler

içim çok rahatladı teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur 35 haftaya bi kaç gün kaldı kilomuz 2500 oldu mu henüz bilmiyorum ama bebekleriniz durumu umut verdi bana tekrar teşekkürler

neden erken doğum olucak acaba merak ettim... sakın doğumdan sonra sıkıntı yapmayın sütünüz gelmez hayırlı ve güzel haberlerinizi bekliycem

ilk gebeliğimde 7.ayda başlamıştı erken doğum çok şükür serumlarla durdurdular 37 ye kadar dayandık.
bu gebeliğimde ise kasılma, ağrı oluyor sürekli ve ilk gebelikte yaşadığım için erken doğum olabilir dedi doktorum
korkum bundan yana inşallah olmaz tabi ama ağrılar gittikçe artıyor 36 ya kadar dayansak bari diyoruz hep hayırlısı artık

Back