Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hiç iğne felan vurmadılar biri 2460 digeri 2500 kg doğdu darısı başınıza inşallah sağsalim sağlıcakla mutlu bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah hiç sıkıntı yapmayın heleki 34. haftaya kadar geldiyseniz hiç problem çıkmaz
hiç iğne felan vurmadılar biri 2460 digeri 2500 kg doğdu darısı başınıza inşallah sağsalim sağlıcakla mutlu bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah hiç sıkıntı yapmayın heleki 34. haftaya kadar geldiyseniz hiç problem çıkmaz
içim çok rahatladı teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur 35 haftaya bi kaç gün kaldı kilomuz 2500 oldu mu henüz bilmiyorum ama bebekleriniz durumu umut verdi bana tekrar teşekkürler
içim çok rahatladı teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur 35 haftaya bi kaç gün kaldı kilomuz 2500 oldu mu henüz bilmiyorum ama bebekleriniz durumu umut verdi bana tekrar teşekkürler
ilk gebeliğimde 7.ayda başlamıştı erken doğum çok şükür serumlarla durdurdular 37 ye kadar dayandık.
bu gebeliğimde ise kasılma, ağrı oluyor sürekli ve ilk gebelikte yaşadığım için erken doğum olabilir dedi doktorum
korkum bundan yana inşallah olmaz tabi ama ağrılar gittikçe artıyor 36 ya kadar dayansak bari diyoruz hep hayırlısı artık