Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstüne görme oluyor diyorlar o kafama takıldıAdetini olmuşsun. Testler negatif. Sence?
O dediğin sadece lekelenme tarzında olur. Pembe veya kahverengi. Normal adet oldum demişsin. Geçmiş olsun. Rahat ol.Üstüne görme oluyor diyorlar o kafama takıldı
Evet normal adetimi oldum. Günde 4 gün sürdü yaklaşık. Günde 2 3 ped değiştirdim. Peki testlerin yanılma payı olur mu?O dediğin sadece lekelenme tarzında olur. Pembe veya kahverengi. Normal adet oldum demişsin. Geçmiş olsun. Rahat ol.
İlişkiden kaç gün sonra belirtiler başlıyor acabaolursun
Pozitife göre negatifte hata payı yok gibidirEvet normal adetimi oldum. Günde 4 gün sürdü yaklaşık. Günde 2 3 ped değiştirdim. Peki testlerin yanılma payı olur mu?
Belirtiler 6. 7. Haftada başlar geç başlar yaniİlişkiden kaç gün sonra belirtiler başlıyor acaba
O gecikme stresten olabilir mi
Büyük ihtimal. Her gecikme stresten de değildir mevsimsel, hormonal de olabilir hatta kist bile olabilir doktor bilir canımO gecikme stresten olabilir mi
Son bi sorum daha olacak kardeşim. Eğer hamile olsaydım belli olur du demi şimdiye kadarmevsimsel
Tabi ki belli olurdu. Testte yoksa yoktur 28 gün geçti diyosun 1.5 ay hamilelik nasıl belli olmasın olsaSon bi sorum daha olacak kardeşim. Eğer hamile olsaydım belli olur du demi şimdiye kadar
Ama ilişkimin üstünden 28 gün geçti. 1 buçuk aylık nasıl oluyor
Adet döneminden yaklaşık 15 gün sonra yumurtlama oluyor, döllenirse 15 gün sonra 1 aylık hamile sayılırsın. 28 gün önce yumurtlama dönemin olsa 1.5 ay. Bence önce bunları öğrenmelisin hamilelik nasıl oluşur filan ona göre korun ve ya hamilelik istiyorsan ona göre yumurtlama hesaplaAma ilişkimin üstünden 28 gün geçti. 1 buçuk aylık nasıl oluyor
Tamam kardeşim teşekkür ederim.