• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli olan birisi yardımcı olabilir mi?

Selma3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
60
13
3
32
Öncelikle Merhaba. Ben 2 Eylü de korunmasız bi ilişki yaşadım. Adetim 5 gün gecikti ve 15 eylülde adet oldum. Kan rengi ağrısı ve miktarıda aynıydı. İlişkimin üstünden 28 gün geçti gün aşırı test yaptım 2 kere, negatif çıktı. Acaba hamile olma ihtimalim varmı?

Kendiniz cevabı vermişsiniz zaten üstüne görme aynı miktar ve renk ile olmuyor daha farklı bir durum testlerde negatif çıktığına göre hamile değilsiniz.

O dediğin sadece lekelenme tarzında olur. Pembe veya kahverengi. Normal adet oldum demişsin. Geçmiş olsun. Rahat ol.
Evet normal adetimi oldum. Günde 4 gün sürdü yaklaşık. Günde 2 3 ped değiştirdim. Peki testlerin yanılma payı olur mu?

İlişki üzerinden 15 gün geçse 1 aylık hamile olursun zaten 28 gün geçmiş olsa çıkardı yok yani

Ama ilişkimin üstünden 28 gün geçti. 1 buçuk aylık nasıl oluyor
Adet döneminden yaklaşık 15 gün sonra yumurtlama oluyor, döllenirse 15 gün sonra 1 aylık hamile sayılırsın. 28 gün önce yumurtlama dönemin olsa 1.5 ay. Bence önce bunları öğrenmelisin hamilelik nasıl oluşur filan ona göre korun ve ya hamilelik istiyorsan ona göre yumurtlama hesapla

Back