Tecrübeli Öğretmen Arkadaşlar Bakabilir Mi? Özellikle Evliler!!!!

serap_serap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
12.357
15
138
arkadaşlar şimdi bizlere hak vermişler iki branş seçebiliyoruz özür grubu için.Teknoloji tasarım ve Zihinsel engelliler öğretmeni.Teknoloji tasarımın geleceği yok sadece 7ve 8. sınıflarda dersi var.. Zihinsel engelliler isminden de anlaşılabileceği gibi zor bir bölüm stajımı orada yapmıştım ve bitirene kadar ben bitmiştim. Şimdi siz benim yerimde olsanız bu iki alandan birisini seçip eşinizin yanına mı gelirdiniz yoksa devlet sizi ne zaman sınıf öğretmeni olarak eşinizin yanına göndermesini mi beklerdiniz...Bu 4+4+4den dolayı biraz zor gibi görünüyor ama... Birde alan değişikliği yaparsam geriye dönemiyorum memuriyet hayatında bir kere alan değiştirebiliyoruz. tabi burası türkiye yarın ne olacağı da belli......

ben de şu an bir rehabilitasyon merkezinde öğretmenim.
öğretmenim eğer mümkünse 2. kademe de görev almaya bakın.
sınıfçı olmanızdan dolayı 1. kademe verilir belki ama şansınızı zorlayın.

bir de benim bildiğim devletin özel alt sınıflarında o kadar zorlayıcı öğrenciler olmaz.
tabii zorluk kişiden kişiye değişir.

diğer seçeneği hiç açmıyor bile.
çünkü göz ardı ediliyor ve her yıl farklı birşey yapılıyor.

özel alt sınıf hocam açılan okullar uygulama merkezleri veya ram yok ilkokul ve ortaokul hepsi ama geleceğine de inanmıyorum artık çünkü teknoloji tasarımı açmadım...

hocam eğer ortaokul olursa iyi olabilir.
çünkü çocuklar işlerini görebilecek düzeyde oluyorlar.

tabii hayırlısı istemek lazım herşeyden önce.
hakkınızda en hayırlısı olsun hocam.

hocam eğer ortaokul olursa iyi olabilir.
çünkü çocuklar işlerini görebilecek düzeyde oluyorlar.

tabii hayırlısı istemek lazım herşeyden önce.
hakkınızda en hayırlısı olsun hocam.
valla bende ilkokulları yazdım önce kendi alanıma yakın diye...hayırlısı gerçi geleceğini de zannetmiyorum..

sonucu merak ettim hocam geçtiniz mi acaba? ben geçemedim puan yetersizliğiiii !!

Yok hocam olmadı iyi ki de olmamış bebişim geldi.Bebişimle beraber nasıl başaracaktım kaldıramazdım herhalde o psikolojiyle...

Allah kavuştursun bende hamileliğimi eşimden 10 saat uzakta bir yerde yurtta kalarak geçirmek zorunda kaldım ve doğumdan sonra da 8 ay ücretsiz izin almak zorunda kaldım (

Allah kavuştursun bende hamileliğimi eşimden 10 saat uzakta bir yerde yurtta kalarak geçirmek zorunda kaldım ve doğumdan sonra da 8 ay ücretsiz izin almak zorunda kaldım (

hocam hamileyken yurtta mı kaldınız? yazık ya bizi ne hallere düşürüyorlar.

tebrik ederim hayırlısı buymuş o zaman. eşinizle ayrı yerlerdemisiniz şimdi
evet hocam ayrı yerlerdeyiz şimdi...İnşallah hamilelik sorunlu geçmez...

benim ki size göre yakın sayılır hocam bizim aramız 5 saat.ama ben urfanın ilçesinin köyünün mezrasında ilçe de olsaydım bu kadar sorun etmezdim belki rahatsızlansan hemen doktora gitme şansın oluyor ama benim köyden ilçeye inmem 40 dakika o da araba bulabilirsem..İnşalllah bir sorunla karşılaşmadan bebişimi kucağıma alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…