Sivilceli Ciltler Tecrübeli kızlar sorun sivilce :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ojeseverkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
75
4
96
İstanbul
merhabalar öncelikle 22 yasındaym cildim karma:32: son bi senedir byık ve cene bölgemde sivilce oluştu. benmde denemediğim sey kalmadı her kız gibi:52: burda edindiğim tecrübeye göre kükürtlü sabun aldım bi kaç hfta önce sbah aksam yıkıodum arada gul suyu ve kayısı cekırdegı yagı kremı suruodum baya hafflemıs gbıydı... dünde garnier 3 ü bi arada dnedim yuzumde suan kucuk kabarcklar vr :50: sizce kükürtlü sabun - gul suyu - kayısı kremı ' ne devam mı ediyim ? bide kızlar bende arko var inci dokunusu super kokuo ve su bazlı sizce kayısı kremi mi arko mu kullanmalıyım ? yada bnm gibi olanlar önerebileceğiniz şeyler nelerdir ? doğallıktan yanayım :52::32::21::21:

Bence bunları kullanma ,başkasına iyi gelen şey sana da iyi gelecek diye bir şey yok.Eczane ürünlerini kullanmak en mantıklısı doktora gidecek kadar sivilcen yoksa.Örneğin La Roche Posay ın yıkama jeli ve güneş kremini kullan.Nemlendirici de eczanelerde yine ceradolin var onu kullanabilirsin bence ya cildiyeye git sorunun ağırsa ya da eczaneye danış.Arko ,kayısılı krem falan kesinlikle kullanma derim

bence dermokozmetik bir ürün kullan benimde cildimde inanılmaz sivilceler vardı biodermanın sivilce ürünlerini kullandım şimdi daha iyi :1:
ya eczaneden bak yada fiyatları uygun olan dermosağlık isimli bir internet sitesi var ordan da bakabilirsin
geçmiş olsun şimdiden...

kükürt sabunu-gül suyu-kayısı çek. yağı kremine devam etmelisin bence :)
her ürünü deneyip her defasında sivilce üreten bir cilde sahibim :)

aynen bende öleyim :) o karısımı brakmıcam bi süre sadece niveanın zeytnyaglı kremlı bebek sabunu var yuzumu yıkayıp bepanthene surup beklıcem baktm olmuo karısıma devam :D:39::9:

Yalnız canım bepanten tüylenme yapıyor diyorlar yine forumda okumuştum ceradolin var o da iyi eczanede satılıyor.Eczacıya sor onun önreisine bak sen bir..:34:

imex kullanıyorum iki haftadır tum sivilceler gitti gece yatmadan suruyorum bide uyaninca yıkayp suryrm iki saat sonra yıkıyorm bende cok faydalı oldu

bepantene bende öle bi sorun yapmadı cok önceleri bıyık bölgemm agdadan yanmstı super gecrdı ız kalmadı o gunden berı nemlendrıcı nıetıne kullanrdım eczacı imex verdi bepanten sıvılceyı arttırır dedı braktım mecbur ama smdı gerı dndum kokusu falan en sevdıgım krem :) imex ewet cok iyi biraz kuruluk yapıodu bende baya kullandm braktım smdı rool on kapatıcı kullanıorum:34::21:

tıpkı benim gibi demekki çenem ve bıyık bölgemde acayip sivilcelerim vardı sonra sönen sivilcelerin izleri kaldı ben yolmam asla veya sıkmam yani kesinlikle. herkesin dediğini denedim bir türlü olmadı doktora gittim ilaçları bıraktıktan 6 ay sonra stresli bir dönemimde yeniden karşılaştık sivilcelerimle yani asla peşimi bırakmadılar :) en son dermokozmetik kullanan bir arkadaşım vardı onun tavsiyesi ile Avene markalı bir temizleme jeli ve yüzüme uygun akneli ciltleri yatıştırıcı nemlendirici aldım canım. son 5 aydır kullanıyorum çok aşırı düzenli olmasa da gece gündüz kullanmaya çalışıyorum, arada bir lavanta sabunum var onu kullansam da bu ürünlere devam ettim, uzun süredir görüşmediğim akrabalarımla karşılaştığımda herkes yüzümde kapatıcı fln var zannetti :16:benim bir hoşuma gitti ki sormayın :D :D ben dene derim ama ilk kullandıktan sonra yüzündeki yumuşaklığı hissedeceksin hemen sivilceleri kestirip atmıyor , sivilcelere karşı direnmen gerekecek :34:başarılar dilerim :1:

canım benim cildimde karma özellikle yazın alnım ve çenem de sivilceler çıkıyor denize gittiğimde tuzlu su ve güneşten azalıolardı iyi geliyodu bende evde tuzlu su yapıp alnıma ve çeneme sürmeye başladım gerçekten çok iyi geldi sivilcelerimi kuruttu bu 3 yada 4. günüm çenemdeki sivilcelerin hepsi söndü alnımda da bi kaç tane kaldı onlarda kurudular hemde tuzlu su yapmsı çok kolay uğraştırıcı değil kuruduktan sonra biraz bekliorum sonra suyla yıkıyorum yine yüzümü ev arkadaşımın yüzünde çok sivilce vardı o da hiç sıkmıyo sivilcelerini bi maske vardı yeşil onu sürüyodu sivilcelerine kurutuyodu fakat butun sivilcelerin izi kalıodu o maske yüzünden bunu da söyleyim dedim aklınızda bulunsun kremlere maskelere fazla güvenmeyin

merba kızlar.. ben bu yaz ergenliğimden beri ilk kez sivilce sorunuyla karşılaştım.. benim de cildim karma olay in temizleyicisi ve toniğini kullanıyorum.. cildi karma olanlara çok yoğun sivilce karşıtı temizleyiciler kullanmasını önermem çünkü çok asitli oldukları için cildi daha çok yağlandırıyolar (bana öyle oluyo daha doğrusu). sivilcenin en büyük nedenlerinden biri de maske yapmamak ben bi kaç aydır maske uygulamadım yüzüme bunun çok zararını gördüm onun için herkese yeşil kil maskesi önerebilirim haftada bi kere uygulamak için. son olarak da süper bir ürün denedim dün garnier sivilce karşıtı roll-on.. kopardığım için simsiyah olan bi sivilce izim vardı.. dün gece sürdüm ve bu sabah kalktığımda kabuğu kalkmış ve rengi 3-4 ton acılmıstı izin.. şiddetle tavsiye ediyorum..

merhabalar öncelikle 22 yasındaym cildim karma:32: son bi senedir byık ve cene bölgemde sivilce oluştu. benmde denemediğim sey kalmadı her kız gibi:52: burda edindiğim tecrübeye göre kükürtlü sabun aldım bi kaç hfta önce sbah aksam yıkıodum arada gul suyu ve kayısı cekırdegı yagı kremı suruodum baya hafflemıs gbıydı... dünde garnier 3 ü bi arada dnedim yuzumde suan kucuk kabarcklar vr :50: sizce kükürtlü sabun - gul suyu - kayısı kremı ' ne devam mı ediyim ? bide kızlar bende arko var inci dokunusu super kokuo ve su bazlı sizce kayısı kremi mi arko mu kullanmalıyım ? yada bnm gibi olanlar önerebileceğiniz şeyler nelerdir ? doğallıktan yanayım :52::32::21::21:

canım benim eski zaman kayısı sabunu, kükürt sabunu, katran sabunu( ne akla hizmet işte reklamları ikna etti beni ), ballı sütlü sabun, kullanmıştım hiç bi işe yaramadı tabi :50: :50: sabun cilt altında birikme yapıyo doktorum söylemişti sabun yerine eczanelerde satılan cilt yapına uygun temzleyici al ben sebamed kullanıyorum. la roche posayın ürünleride güzeldir doktorlar hep bunları önerir. kafana göre kayısı kremi arko tarzı ürünleri cildine sürme :54:

kil maskesi kullanmanı öneririm.benimde karma cilt ve çok hassas. yediklerine de dikkat etmen yerinde olur. sodalı suyu buzlaştırıp tonik olarak kullanabilirsin mesela. yada benim bir arkadaşım kullanıyordu. beyaz şaraba taze biberiye koymuştu. iki hafta bekletti. sonra yüzüne pamukla her gece sürü. dümdüz beebk gibi bir cildi vardı

sürdüğüm şeyleri bıraktım:46: doktora gittim bana sivex losyon+aknilox jel+azitro+monodoks+sebamed sabun(bu bende vardı kullan dedı) bunları verdi bugun 2. günüm 15 gün kullanıcam bakalım sonuç ne olucak şuanda şişen sivilcelerim inmiş durumda hafiften cıkmaya yeltenen sivilcelerimde söndüler :16: medicasol hametan kullanıodum onları bırak dedi gül suyuyla tonıklım mı dedım kullanıodum cunku o daha cok kurutur dedi bıraktım bepanten sürsem dedim cok sevıorum bepanteni :3: karma cildini dha fzla yglandırır dedı onuda bıraktım mecburen :53: doktorun dedıklerınden suanlık memnunum bakalım :52::16::16:

doktora her gittiğimde bana ya imex ya sivex veriyolar onlarda hiç bir işe yaramıyo yaa..istanbulda cilt doktoruna gidipte memnun olan var mı ki?

Back
X