Tecrubeli kişiler bakabilir mi tecrubem yok da ?

Sagoleyta

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
67
6
16
29
Geri çekilme ile vajinaya bosalmasa erkek , kadin hamile kalir mi zevk suyundan kalirsa yüzde kaç ihtimal? Surtunmeyle hamile kalinir mi kızlık bozulmadan vajina ve çevresine bosalmadan ?

Vajinaya boşalmazsa hamile kalma ihtimalin yoktur kızlık zarı bozulmadan kalınmaz diye biliyorum

Geri çekilme ile vajinaya bosalmasa erkek , kadin hamile kalir mi zevk suyundan kalirsa yüzde kaç ihtimal? Surtunmeyle hamile kalinir mi kızlık bozulmadan vajina ve çevresine bosalmadan ?
Tehlikeli sularda yüzüyorsun bebegim. Her an hersey olabilir. Benimde kizlik zarim cok esnekti yirtilmadi 1 yil boyunca dogumda yirtildi doktor bile sasirmisti beni muayene ederken.

Tehlikeli sularda yüzüyorsun bebegim. Her an hersey olabilir. Benimde kizlik zarim cok esnekti yirtilmadi 1 yil boyunca dogumda yirtildi doktor bile sasirmisti beni muayene ederken.
Sunuda ekliyeyim zedelenmisti tabiki ama tamamen yirtilmamisti. Hamilelikte te duzenli bir iliskimiz vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…