• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrubeli kişiler bakabilir mi tecrubem yok da ?

Sagoleyta

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
67
6
16
29
Geri çekilme ile vajinaya bosalmasa erkek , kadin hamile kalir mi zevk suyundan kalirsa yüzde kaç ihtimal? Surtunmeyle hamile kalinir mi kızlık bozulmadan vajina ve çevresine bosalmadan ?

Vajinaya boşalmazsa hamile kalma ihtimalin yoktur kızlık zarı bozulmadan kalınmaz diye biliyorum

Geri çekilme ile vajinaya bosalmasa erkek , kadin hamile kalir mi zevk suyundan kalirsa yüzde kaç ihtimal? Surtunmeyle hamile kalinir mi kızlık bozulmadan vajina ve çevresine bosalmadan ?
Tehlikeli sularda yüzüyorsun bebegim. Her an hersey olabilir. Benimde kizlik zarim cok esnekti yirtilmadi 1 yil boyunca dogumda yirtildi doktor bile sasirmisti beni muayene ederken.

Tehlikeli sularda yüzüyorsun bebegim. Her an hersey olabilir. Benimde kizlik zarim cok esnekti yirtilmadi 1 yil boyunca dogumda yirtildi doktor bile sasirmisti beni muayene ederken.
Sunuda ekliyeyim zedelenmisti tabiki ama tamamen yirtilmamisti. Hamilelikte te duzenli bir iliskimiz vardi

Back