- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
- Konu Sahibi musmutluluk
söze nerden başlıyacağımı bilemiyorum. çevremde bu konuda akıl alacak kimsem yok. ailelerimizden uzakta yaşıyoruz eşimle.
neyse utanarak konuya başlamak istiyorum görüşlerinizi esirgemezsiniz inşallah![KK23 :KK23: :KK23:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk23.gif)
biz eşimle 2 ay 2 gün önce evlendik. ama ben ilk günden beri hamile kalma hayalleri kurmaya başladım. herkes erken diyor ama nebileyim anne olacağım diye içim hep kıpır kıpır oluyor
ilk evlendiğimiz ay evlendikten 7 gün sonra adet oldum. onu normal karşıladım. sonraki ay lavaboya girdiğimde adet olduğumu gördüğümde resmen yıkıldım
ve bu ay aşırı şekilde midem bulanıyordu karnım acayip şişti içimden musmutluluk hadi bakalım bu ay kesin hamilesin dedim. neyse dün sabah kalktım boğazım aşırı şekilde ağrıyor ve yanıyordu grip oldum. ıhlamur içtim 2 bardak. bütün gün bulantılarım devam etti. akşam ateşim falan vardı uzandım karnımda bi ağrı oldu lavaboya girdim ve yine istemediğim bir tablo kan
yatağa geldim bir ağlama krizi niye böyle oluyor diye. eşime kesin bizim çocuğumuz olmucak dedim. eşim saçmalıyorsun aceleci davranma lütfen dedi. canım benim bana destek verdi
sizden istediğim lütfen bana bir akıl verin. ne yapmam gerekir niye olmuyor ki. merak edenler için söyleyim hiç korunmadık biz. ama her ilişkiden sonra yatmam hemen kalkar banyoda giderim yıkarım rahatsız oluyorum çünkü. şu utangaç
ve bu konuda cahil kıza yardım etmek isteyeniniz var mı? ![KK23 :KK23: :KK23:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk23.gif)
son olarak eklemek istediğim folic plus kullanıyorum belki hamile kalırım diye size göre birsakıncası var mı ki?
neyse utanarak konuya başlamak istiyorum görüşlerinizi esirgemezsiniz inşallah
![KK23 :KK23: :KK23:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk23.gif)
biz eşimle 2 ay 2 gün önce evlendik. ama ben ilk günden beri hamile kalma hayalleri kurmaya başladım. herkes erken diyor ama nebileyim anne olacağım diye içim hep kıpır kıpır oluyor
![KK23 :KK23: :KK23:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk23.gif)
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
![KK60 :KK60: :KK60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
son olarak eklemek istediğim folic plus kullanıyorum belki hamile kalırım diye size göre birsakıncası var mı ki?
Son düzenleme: