Tecrübeli hanımlar size soruyorum boy ile ilgili... nolursunuz bir göz atın

candyterry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
105
0
Merhaba;
Ben daha yeni 17 yaşına bastım. boyum 168. Ben 175 olmak istiyorum.Sizce bu mümkün mü? ben çok egzersiz yapıyorum yürüyüş yapıyorum ve süt içiyorum.. Birde birkaç ay sonra yüzme kursuna gitmeyi planlıyorum. 170 veya 175 boyunda olan bayanlar acaba benim yaşımdayken boyları kaçtı? Nolursunuz cevap verin sevaba girersiniz...

Son düzenleme:
canım daha uzar boyun 20ye kadar yolu var diye biliyorum.ama 175 cm olurmusun bilemicem.bence cok takıntı haline getirme boyun zaten kısa sayılmaz kendinle barışık olmanı tavsiye ederim.benim boyum 176.ben 14 yasındayken 170tim lise sona kadar yani 17bitene kadar 174 oldum.sonrasındada 19-20gibi 176 cmde kaldım.ben hiçspor yapmadım annem babam kısa boylu insanlar.dedemler uzun 190civarı genetik diye düşünüyorum.ve ayrıca bebeklikten beri sütü hiç bırakmadım.üniversiteye giderken bile hergece mutlaka içerdim 25 yasına kadar her gün içtim onunda faydasının mutlaka oldugunu düşünüyorum.
boyun uzun olsun istiyorsunudur mutlaka ama cok cok önemli birsey degil yani kendini üzme okadar boyun uzamazsa tatlım.
hem bak topuklu ayakkabı giyerken zorlanıyosun mesela:) cok uzun oluyosun benim eşim 180 ben topuklularla geciyorum onu hoş olmuyo:) benim görüşüm tabiki.:)))

bencede boyun gayet güzel ,ilerde 1.75 olsan erkek standartlarında çok seçiçi davranmak gerekebilir erkekler ortalama 170-180 arası yani kendinden kısası ile arkadaşlık yada evlilik olacak olsa komik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…