Kız İsteme Tecrubeli hanımlar hardım istiyorum....

NazlxixHilal

ÖmrümeÖmürKatmayaAzKaldı
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2008
571
1
96
İzmir
a.s.
sonunda büyük güne geldimmmm.perşembe veya cuma istemeye geliyorlar.
biraz emrivaki yaptık:dance:babamın evet diyecegi yok 5 aydır istiyor ama bir türlü razı gelemiyor.karşı taraf çok istekli ama cesaretleri yok biizmkilerden ise se çıkmıyor.dedimki geliyorlarmış anne istesenizde istemesenizde çat kapı perşembe günü.annemi aldı bi telaş babama söyledi tamam dediler.neysee uzatmayım gelelim meseleme
örtülüyüm ne giymem uygun olur isteme günü?ev ayakkabısı falan giysemmi.çok telaşlandım.
sizler neler yaşadınız o gün nasıl davrandınız.kahveleri benmi vermem gerekir?

Şık Bi Takım Yada Pantalon Üstüne Gömlek Tarzı Tunik Giyebilirsin..
Elbette Kahveleri Sen Vereceksin Cnm Benim :kedi:
Damadın Kahveye Karabiber Tuz Katmayı Unutma Emi :lepi:
Allah Tamamına Erdirsin..

Canım, önce bi sakinleşerek başla....
Şık br etek bluz, renklere uygun bir eşarp. Güzel de bir ayakkabı....
Tamamdır... Damatbeyin kahvesine tuz atmayı unutma...

pantolon veya diz altı etek olabilir ama bileğe kadar uzun etek servis yaparken falan rahatsız edebilir güsel bi bluz hoş göz alıcı bi eşarp ve ev ayakkabısı ama cok ısıtmayaack şekilde
damata tuzlu kahve içerken allah yardım etsin
allah tamamına erdirsin

Canım, önce bi sakinleşerek başla....
Şık br etek bluz, renklere uygun bir eşarp. Güzel de bir ayakkabı....
Tamamdır... Damatbeyin kahvesine tuz atmayı unutma...
sekinleşmekmiii ya normalde sakinim ama kimse heycanımı gidermiyo ablalarım falan.tamma unutmam da yazık ya içemezki çok hassasdır midesi

aminnnnn.amin amin Allah yardım etsin kıyıpda koyabilirsem:1no2:

Şık Bi Takım Yada Pantalon Üstüne Gömlek Tarzı Tunik Giyebilirsin..
Elbette Kahveleri Sen Vereceksin Cnm Benim :kedi:
Damadın Kahveye Karabiber Tuz Katmayı Unutma Emi :lepi:
Allah Tamamına Erdirsin..

pek pant.giymem çok bol olucak yada üzeri çok uzun olucak.bakalım bişiler ayarlamam gerekk.midem agrıyor çok heycanda olabilirmiki

int nadir var cevap yazmaya çalışacagım.demeyin sakın konu başlattı nere kaybolduyerimseniben

evettt tuzlu kahveyide içirttiler engellerime rahmennn.birde karabiber koymaya kalkıştı enitem.Aman Allahımmm ne canileeerlmaz:Allahım herkeze bu duyguyu tattırsın inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…