Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikili test cnm evet ama kendi doktorumun ultrasonunda bakmadi benim doktor radyolog bakti o ayrintili degilmiydi tabiki saglikli hayirli olsun bekleriz biraz daha sen kac haftaliksinAyrintili degil canim 2li test.
Ayrintili ultrasin 18-23 haftalarinda oluyor ve daha net sonuc çıkıyor.
2li testler yanılabiliyor çünkü.
Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah gerisi önemli değil.
Bana da 12. Haftada kıza benziyor dedi ama bu haftalar cinsiyet için erken bizi yanıltabilir dedi ben de bekliyorumKizlar ben hamileyim ikili test zamanimda radyolog kiza benziyo dedi sizce dogrumudur yani biz ismini bile dusunduk soyledikdikte cogu kisiye heycandan degisen varmidir yoksa dogrumudur![]()
15 haftadayim suan cnmKac haftalık canm
Anladim cnm hayirlisi olsun bugun gittim ben 3 hafta gel demisti ama net gozukmuyo dedi 1.5 hafta sonra gel dedi simdide bakalim sen kacinci haftadasin cnmBana da 12. Haftada kıza benziyor dedi ama bu haftalar cinsiyet için erken bizi yanıltabilir dedi ben de bekliyorum
Tabi kesinleşmeden bisey almam bende ilkcocukmu seninde ayri bir heycsn oluyo degilmiBen şuan 13. Haftadayım ayrıca benim için annemlere hep erkek demişler ama sonuç ortada eşime de hep kız demişler ama nasipse baba olucak o yüzden kız dese de erkek dese de evi pembe ya da mavi eşyalarla donatmicam
Evet ilk bebeğimizTabi kesinleşmeden bisey almam bende ilkcocukmu seninde ayri bir heycsn oluyo degilmi![]()
Yok canım o ayrıntılı olmuyor.Ikili test cnm evet ama kendi doktorumun ultrasonunda bakmadi benim doktor radyolog bakti o ayrintili degilmiydi tabiki saglikli hayirli olsun bekleriz biraz daha sen kac haftaliksin![]()