Tecrubeli Hamileler bakabilirmisiniz 😊

nurimomo

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
1.074
539
323
Kizlar ben hamileyim ikili test zamanimda radyolog kiza benziyo dedi sizce dogrumudur yani biz ismini bile dusunduk soyledikdikte cogu kisiye heycandan degisen varmidir yoksa dogrumudur 😊

Kuzenlerime ilk kız demişler sonra erkek oldu ikiside.
Bana da 14haftada kız dedi doktorum şimdi aklimda acabalar geziyor. Ben ikili test yaptırmadım tercihen🙄

Canim doktordan geldim bugun 15 haftalik dedi baya uzun bakti ama kesin bisey soyleyemem dedi net goremedim dedi şimdide daha beklicem anlaşilan sadece ayrintilida kiza benziyo dedi baska doktor soyledim dokturuma güldü sadece

Ayrintili degil canim 2li test.
Ayrintili ultrasin 18-23 haftalarinda oluyor ve daha net sonuc çıkıyor.
2li testler yanılabiliyor çünkü.
Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah gerisi önemli değil.

Ayrintili degil canim 2li test.
Ayrintili ultrasin 18-23 haftalarinda oluyor ve daha net sonuc çıkıyor.
2li testler yanılabiliyor çünkü.
Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah gerisi önemli değil.
Ikili test cnm evet ama kendi doktorumun ultrasonunda bakmadi benim doktor radyolog bakti o ayrintili degilmiydi tabiki saglikli hayirli olsun bekleriz biraz daha sen kac haftaliksin😊

Kizlar ben hamileyim ikili test zamanimda radyolog kiza benziyo dedi sizce dogrumudur yani biz ismini bile dusunduk soyledikdikte cogu kisiye heycandan degisen varmidir yoksa dogrumudur 😊
Bana da 12. Haftada kıza benziyor dedi ama bu haftalar cinsiyet için erken bizi yanıltabilir dedi ben de bekliyorum

Bana da 12. Haftada kıza benziyor dedi ama bu haftalar cinsiyet için erken bizi yanıltabilir dedi ben de bekliyorum
Anladim cnm hayirlisi olsun bugun gittim ben 3 hafta gel demisti ama net gozukmuyo dedi 1.5 hafta sonra gel dedi simdide bakalim sen kacinci haftadasin cnm

Ben şuan 13. Haftadayım ayrıca benim için annemlere hep erkek demişler ama sonuç ortada eşime de hep kız demişler ama nasipse baba olucak o yüzden kız dese de erkek dese de evi pembe ya da mavi eşyalarla donatmicam

Ben şuan 13. Haftadayım ayrıca benim için annemlere hep erkek demişler ama sonuç ortada eşime de hep kız demişler ama nasipse baba olucak o yüzden kız dese de erkek dese de evi pembe ya da mavi eşyalarla donatmicam
Tabi kesinleşmeden bisey almam bende ilkcocukmu seninde ayri bir heycsn oluyo degilmi😊

Ikili test cnm evet ama kendi doktorumun ultrasonunda bakmadi benim doktor radyolog bakti o ayrintili degilmiydi tabiki saglikli hayirli olsun bekleriz biraz daha sen kac haftaliksin😊
Yok canım o ayrıntılı olmuyor.
Ben 16 haftalığım 14.haftada söyledi cinsiyetimizi.
Bende ayrıntılı ultrasonu bekliyorum orda kesinleşmiş olur inşallah 😊

Back
X