tecrubeli hamileler bakabilir misiniz :))

Pkohrf canim bebeginin cinsiyeti ne merak ettim ? Direngeziparki senin daha belli degildir sanirim ? :)
Canım benim bebek erkek. Bu arada test almayı düşünüyorsun sanırım. Şu anda çıkan sonuç çok tatmin edici olmaz. Ama eğer illa yapacaksan sabah ilk idrarını bir kaba yap. 15-20dk beklet. Daha sonra testi uygula. İdrar testi yaptığımda negatif çıktı dedim, laboratuvarda çalışan bayan söylemişti bu şekilde uygulanması gerektiğini. Haberin olsun :)

Oglumuz geliyo demek :)) bilmiyodum canim soylemen cok iyi oldu cok tesekkur ederim. Tatmin edici olmaz eminim ama beklemek ne kadar zormus :) bi deniyim senin dedigin gibi bakalim. Sonucu buraya yazarim.

Olabilir ama beklediğini için psikolojik te olur
En iyisi yarin kan tahlili yaptir hemen cikar

geçtiğimiz salı kaybettim bebeğimi...

Amin canım bende tahminlere göre 6.haftamdayım guatr ve kansızlık sorunlarımı çözmeye çalışıyorum dilerim düzelir
Gecmis olsun canim. Atlatirsin insallah. Gebelikte olan seyler. Basimiza daha neler gelcek bakalim. Ben henuz basindayim. Cumartesi gittim doktora 4. Hafta 3. Gunluk dedi. Simdilik bi sorun yok ama bas donmesi cok yasiyorum. Izin aldim isten biraz. Umarim gecer :)

Umarım rahat bi hamilelik geçirirsin tatlım :) bende ayın 9'unda kadın doğuma ilk randevumu alacam inşallah kese görünür

Ayın 15'inde kan testi yaptırmıştım hamileliğimi öğrenmek için 3071,67 çıkmıştı inşallah bende görürüm bebişimi :))

Canimmmmmmm cok uzuldum (( Rabbim sabir versin. Ne oldu da kaybettin peki ? Dikkat mi etmedin ? Gec farkettigin bisey mi oldu ? Offf cok uzuldum.

aksi bişey de yapmadım ama oldu işte çok küçük olduğu için kendi kendine düşük oldu hafif kanamam var kahverengiye döndü rengi başlarken de böyleydi dikkat edin kızlar kendinize çok kötü çünkü

Ayın 15'inde kan testi yaptırmıştım hamileliğimi öğrenmek için 3071,67 çıkmıştı inşallah bende görürüm bebişimi :))
Canim benim 1386. Cikmisti degerim gordum bebisimi. Sen kalp atislarini bile duyabilirsin buyuk ihtimal. :) saglikla dogar insallah

Canimmmm. Allah herseyin en iyisini bilir. Şer dediginiz herseyde hayir var unutma. Uzulme

Canim benim 1386. Cikmisti degerim gordum bebisimi. Sen kalp atislarini bile duyabilirsin buyuk ihtimal. :) saglikla dogar insallah
Randevuyu en erken 9'una alabiliyorum çok heyecanlıyım ama gebelik testini yapmayı nasıl beklediysem bunuda bekleyecem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…