evet canm olabilir çok düşündüysen allah gönlüne göre versin canm umarım biran önce hamileliği tadarsınAdetime yakin bunlarin hic birini yasamiyorum ben. Adet oldugumu bile anlamam normalde. Cok hafif kasik agrim olur sadece. Adetime 2-3 gun kala olur oda. Psikolojik olarak yasiyorum sanirim hepsini(
Cnm hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişir ben sadece göğüslerde dolgunluk ve sağ kasikta batma yaşadım adetime 4 gün kala evde test yaptim ikinci çizgi çıktı allah gönlüne göre versin inşallah...Kizlar ben 1. Senelik evliyim. Cocuk istiyoruz artik Rabbim nasib ederse. Goguslerimde biraz dolgunluk var, basim donuyor ara ara, ama sanki adet olacakmisim gibi agrim oluyor, sivilcelenmem oldu, istahim cok artti. Eger bisey varsa bu 3. Hafta olucak korunmasiz iliski sonrasi. Adetime bir hafta var. Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar ? Yardimci olabilir misiniz ? Erken gebelik belirtileri ayni olanlar var mi ?
Kizlar ben 1. Senelik evliyim. Cocuk istiyoruz artik Rabbim nasib ederse. Goguslerimde biraz dolgunluk var, basim donuyor ara ara, ama sanki adet olacakmisim gibi agrim oluyor, sivilcelenmem oldu, istahim cok artti. Eger bisey varsa bu 3. Hafta olucak korunmasiz iliski sonrasi. Adetime bir hafta var. Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar ? Yardimci olabilir misiniz ? Erken gebelik belirtileri ayni olanlar var mi ?
Adet belirtileriyle ayni hepsi evet ama ben 2. Haftadir surekli yasiyorum bunlari. Akintim cok fazla ve yogun. Sol kasiim agriyo daha cok. Adete yakin olmaz mi normalde. Ilk defa basima gelen birsey ya beklemekte zor geliyor, bu belirsizlikte cok kotu. Cok tesekkur ederim arkadaslar.[
adete yakın kuru günler olur akıntı varsa hamile olabilirsin cnm
Bu belirtiler adet belirtisi gibi göründü bana. Ancak belirtiler için gebelikte de olmuyor diyemem. Baş dönmeleri için çok erken bir dönem gibi sanki. Ben de hiç belirti olmadı mesela. Ancak diğer aylardan farklı olarak hamileliğini 3. haftasında öğrenmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki 2-2,5 haftalıkken sanırım içim bir garip şekilde döndü mü desem, bulandı mı desem. Acayip bişidi. Kan şekerim düştü sanmıştım. Ancak 2-3dk sonra geçince kan şekeri düşmesi olmadığını anlamıştım. Gebeliğe de yormamıştım. Test için de erken olduğu için sana tavsiyem biliyorum çok zor olacak beklemesi ancak adet tarihini bekle. :/Kizlar ben 1. Senelik evliyim. Cocuk istiyoruz artik Rabbim nasib ederse. Goguslerimde biraz dolgunluk var, basim donuyor ara ara, ama sanki adet olacakmisim gibi agrim oluyor, sivilcelenmem oldu, istahim cok artti. Eger bisey varsa bu 3. Hafta olucak korunmasiz iliski sonrasi. Adetime bir hafta var. Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar ? Yardimci olabilir misiniz ? Erken gebelik belirtileri ayni olanlar var mi ?
Adet belirtileriyle ayni hepsi evet ama ben 2. Haftadir surekli yasiyorum bunlari. Akintim cok fazla ve yogun. Sol kasiim agriyo daha cok. Adete yakin olmaz mi normalde. Ilk defa basima gelen birsey ya beklemekte zor geliyor, bu belirsizlikte cok kotu. Cok tesekkur ederim arkadaslar.
Pkohrf canim bebeginin cinsiyeti ne merak ettim ? Direngeziparki senin daha belli degildir sanirim ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?