tecrubeli hamileler bakabilir misiniz :))

zeyyal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
173
24
118
Kizlar ben 1. Senelik evliyim. Cocuk istiyoruz artik Rabbim nasib ederse. Goguslerimde biraz dolgunluk var, basim donuyor ara ara, ama sanki adet olacakmisim gibi agrim oluyor, sivilcelenmem oldu, istahim cok artti. Eger bisey varsa bu 3. Hafta olucak korunmasiz iliski sonrasi. Adetime bir hafta var. Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar ? Yardimci olabilir misiniz ? Erken gebelik belirtileri ayni olanlar var mi ?

canm adetin yaklaşınca bu belirtiler olmuyomu zaten bende öyle oluyo adet öncesi iştahımartardı göğüslerimde hassaslık sivilcede olur adet öncesi ama hamileliğin ilk belirtileri iştahın kapanır göğüsler ağırır adet sancısında biraz daha ağrılı bi sancı olur kişiye göre değişir mide bulantısı ama olabilirde tabi beklemen lazım sadece düşünmemeye çalış

Adetime yakin bunlarin hic birini yasamiyorum ben. Adet oldugumu bile anlamam normalde. Cok hafif kasik agrim olur sadece. Adetime 2-3 gun kala olur oda. Psikolojik olarak yasiyorum sanirim hepsini (

Adetime yakin bunlarin hic birini yasamiyorum ben. Adet oldugumu bile anlamam normalde. Cok hafif kasik agrim olur sadece. Adetime 2-3 gun kala olur oda. Psikolojik olarak yasiyorum sanirim hepsini (
evet canm olabilir çok düşündüysen allah gönlüne göre versin canm umarım biran önce hamileliği tadarsın

Cnm hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişir ben sadece göğüslerde dolgunluk ve sağ kasikta batma yaşadım adetime 4 gün kala evde test yaptim ikinci çizgi çıktı allah gönlüne göre versin inşallah...

cnm anlattığın belirtiler adet belirtileri genel olarak ama baş dönmesi adet belirtisi olmaz bence bihafta kalmış zaten adetin geçmesini bekle çok merak edersen adete 2- 3 gün kala test yap belki çıkar adetten öncede öğrenenler var çünkü Allah gönlüne göre versin.

Adet belirtileriyle ayni hepsi evet ama ben 2. Haftadir surekli yasiyorum bunlari. Akintim cok fazla ve yogun. Sol kasiim agriyo daha cok. Adete yakin olmaz mi normalde. Ilk defa basima gelen birsey ya beklemekte zor geliyor, bu belirsizlikte cok kotu. Cok tesekkur ederim arkadaslar.

Bu belirtiler adet belirtisi gibi göründü bana. Ancak belirtiler için gebelikte de olmuyor diyemem. Baş dönmeleri için çok erken bir dönem gibi sanki. Ben de hiç belirti olmadı mesela. Ancak diğer aylardan farklı olarak hamileliğini 3. haftasında öğrenmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki 2-2,5 haftalıkken sanırım içim bir garip şekilde döndü mü desem, bulandı mı desem. Acayip bişidi. Kan şekerim düştü sanmıştım. Ancak 2-3dk sonra geçince kan şekeri düşmesi olmadığını anlamıştım. Gebeliğe de yormamıştım. Test için de erken olduğu için sana tavsiyem biliyorum çok zor olacak beklemesi ancak adet tarihini bekle. :/

canım benim de adet belirtileriyle hemen hemen aynıydı yalnızca fazla uyku ve sol kasıkta ara ara sağ kasıkta iğne batması şeklinde sancılarım oluyordu. bazen de adet sancısına benzer ağrı ve fazla gaz 7 gün geçtikten sonra test yaptım ikinci cizgi silik çıktı adetten bir hafta önce yaptım negatif çıktı. bence biraz sabret biliyorum çok zor geçiyor ama yapacak bişey yok allah gönlüne göre versin inşallah

Uyku hali bende de var birkac gundur fazlasiyla ve bas donmesi ara ara ama cok hissedilir bir sekilde. Baska bir rahatsizlik varsa hamilemyim diye bekleyerek zaman mi kaybediyorum onu da bilmiyorum. Belki bu haller daha oncede oluyordu ama dikkat etmedigim ve bu kadar incelemedigim icin farketmiyordum bilmiyorum. Tesekkur ederim arkadaslar. Adetime 4. Gun kaldi. Umarim psikoljik degildir.

Pkohrf canim bebeginin cinsiyeti ne merak ettim ? Direngeziparki senin daha belli degildir sanirim ? :)

Ben adetimden bir hafta önce öğrendim hamile olduğumu test yap silik bi çizgi çıksada hamilesin...
ama en net sonucu kan testi veriri...hayırlısı

Kizlar kan testinde cikarmi acaba kesin ? Erken mi daha ? Adetime. 4-5. Gun var

zor bir durum tahmin ediyorum ama beklemek en iyi çözüm.hayırlısını iste her zaman belki bu ay hamilesin yada değilsin sağlıklı hayırlı bir bebeğin olur inşallah.
benim adet tarihimde grip oluyorum sanıyordum ateş basıyordu yorgundum 2 gün sonra kan testi yaptırdım hamileydim Allah gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…