- 1 Aralık 2014
- 591
- 437
Valla bende oyle saniyordum da aileyle alakasi yok.Benim kayinvalidem 8 yasindan beri her isi gordurturmus.bulasiktan tut,temizlige kadar.En buyuk de o oldugu icin yapiyomus baya.Bekarkende cok temizdim titizdim diyor,eee simdi noldu diyorum?Sen beni tembellestirdin diyorEvli degilim ama sevgilimle bir yildir birlikte yasiyoruz asagi yukari biraz tecrube edindim...
Anasi nasil alistirdiysa oyle gidiyorlar. Benimki is yapiyor ama mesela babasi gibi arkadaslarimiz gelince sanki evin otoritesi oymus gibi davranir yalniz kalinca kuzu gibidir...
Yani bence yetistirilmeyle alakali. Arkadas evinde yapmak zorunda oldugundan yapmis simdi siz varsiniz kendinde bi mecburiyet hissetmiyor bence..
eşiniz size yardımcı olduğu için bu kadar cürretkar konuşuyorsunuz muhtemelen :)Evin işi bayana düşer . Şahsen ben erkeğimin iş yapması itici geliyor. Tabiki hastalik olmadigi sürece. Bence üsteleme eşine senden soğur. Benim eşim ben demeden ben sofra kurduysam o kaldırıyo. Makinaya çamaşırdır bulaşıktır akşam menüleri vss. Yapıyo . Ben bırak yaparım diyorum ne fark eder diyo. Tabi yorucu bi işte çalısmiyo bnada yardim ediyo evlendiğimizden beri böyle .
yok haşa demedim, dermiyim öyle şey, hatta bi iki kere salata yaptı, seviçten ne yapacağımı bilemedim,gözlerim doldu, ömrü hayatımda ben böyle leziz salata yemedim dedim, daha ne diyim?
Ben yaptırmıyorum o kendi yapıyor ne çok kıskandınız beBu nasıl tezatlarla dolu bir mesajdır böyle
Hem evin işi kadına düşer hem eşim onu da yapar bunu da yapar. Eşiniz size itici gelmiyor mu bunları yapınca?
O annelerimizin zamanındaydı, şimdi evlerde iş bölümü yapılıyor. Siz çok eskide kalmışsınız diyeceğim ama adama da baya baya iş yaptırıyorsunuz.
V
Valla bende oyle saniyordum da aileyle alakasi yok.Benim kayinvalidem 8 yasindan beri her isi gordurturmus.bulasiktan tut,temizlige kadar.En buyuk de o oldugu icin yapiyomus baya.Bekarkende cok temizdim titizdim diyor,eee simdi noldu diyorum?Sen beni tembellestirdin diyor
Aynen canım cok dogru söylüyosun fakat ben yaptırmıyorum eşime iş yeminle kendi yapıyor öyle yetişmiş.eşiniz size yardımcı olduğu için bu kadar cürretkar konuşuyorsunuz muhtemelen :)
Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama iki kişinin çalıştığı evde eş yardımı şart oluyor maalesef.
Evet ev işi kadına düşer kabul ediyorum ama ucundan tutuvermekte bu kadar zor olmamalı, o zaman biz hatunlar neden el işinde emir altında çalışıyoruz? evin geçimi de erkekten sorulur sizin mantığınızla yola çıkarsak.
yok haşa demedim, dermiyim öyle şey, hatta bi iki kere salata yaptı, seviçten ne yapacağımı bilemedim,gözlerim doldu, ömrü hayatımda ben böyle leziz salata yemedim dedim, daha ne diyim?
Niye kıskanalım, ne kadar itici cevaplar veriyorsunuz herkese.Ben yaptırmıyorum o kendi yapıyor ne çok kıskandınız be
Kendi kuyumuzu kendimiz kaziyoruz demek kiAaa bak hakli olabilirsin ya... ben sadece babasindan gordugunu yapiyor diye ornek verdim ama simdi aklima geldi annesinin evine gittigimizde suyunu bile annrsine getirttirir eve gelince kendisi alir...
Demek ki biz yapiyoruz nasilsa diye yapmiyo bizim hodukler anacim
borcumuz harcımız çok, bayan tutmak hiç içimden gelmiyor, ben onun kesesini bu kadar düşünürken, eşim beni niye düşünmüyor, ona üzülüyorum, kederleniyorumHem calisiyosun hem yardim etmiyo tek cozumu yardimci al haftada bir. Bosa baski yapip aranizi bozma versin parasini temizletsin
Yemin et şimdi kıskanmadım de inanıcamNiye kıskanalım, ne kadar itici cevaplar veriyorsunuz herkese.
Konu sahibinin sıkıntısına çözüm bulacak yorumlar yaptık biz, eşlerimizi öve öve göklere çıkarmadık.
Yemin et şimdi kıskanmadım de inanıcamevet eşimi övüyorum sana sormucam ne yapıcağımı bak işine..
Özür cicim, hakim olamadım kendime...bayanlar ben burda sinirimden zıplıyorum,tam deepresyon modundayım,siz orda didişiyorsunuzuslu durun yaaa
borcumuz harcımız çok, bayan tutmak hiç içimden gelmiyor, ben onun kesesini bu kadar düşünürken, eşim beni niye düşünmüyor, ona üzülüyorum, kederleniyorum
Seni dusunmeyeni sen de dusunme 100 tlye gelse ayda 2 alsan 200 eder, kaba temizligin utun hallolur sana gunluk isler kalir sadece. 200 tl insani ne fakir eder ne zenginborcumuz harcımız çok, bayan tutmak hiç içimden gelmiyor, ben onun kesesini bu kadar düşünürken, eşim beni niye düşünmüyor, ona üzülüyorum, kederleniyorum