• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli emziren anneler yardim

Uqalaa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2017
836
351
23
12 günlük bebeğim 8 kilo fazlam karbonatlı suyu bide limonlu suyu duydum kilo vermek için duydum ama bebeğe ve sütümde azalma yapar mi ?

12 günlük 8 kilo fazla? benim bildigim bilincli kilo vermek emzirirken cok sagliksiz. zaten emzirirken verirsin kiloyu.

benim 30 kilo fazlam vardi hepsi gitti. acele etme lütfen. cok limon kullanirsan zarar vere bilir bebege. alerji yapar Allah korusun.

Emzirirken tuhaf tuhaf şeyler tüketmeyin zaten 8 kilo dediğiniz nedir ki? Emzirmek çok kalori yaktıran bir şey. Yine yiyeceğinizi yiyin hiçbir şeyden eksiltmeyin yalnızca kızartma, hamurişi, tatlı yemeyin 2 ayda düzelirsiniz

12günlük demişsiniz.lütfen diyet yapmayın.henüz cok cok erken.40ınız cıkana kadar bekleyin .en azından 3kilo daha gider

İlk 6 ay diyet yada detoks yapılmaz.
Sadece un ve şeker azaltıp dengeli ve sağlıklı beslenirseniz emzirmek zaten kalori yakacağı için kilo verirsiniz.
Ki daha lohusalıgınız bitmemiş. 2-3 kilo daha 40 gün olmadan hiç bir şey yapmasanız da gidecek.
De ne bu acele?
Su an düşünmeniz gereken fazla kilolarınız değil, bebeğinizin bakımını düzene sokmak.
Aceleci davranmayın.

Daha yeni dogum yapmissin. Emzirdikce kilolarin zaten gider bir kac aya hic bisey anlamazsin. Ben dogumdan sonra bir ay icinde eski kiloma ulastim. Ondan sonrada emzirdikce kendi kilomun altina dustum. Yani biraz sabret zaten sen farketmeden verirsin kilolari bir kac aya kadar.

Protein agirlikli beslenin. Hem sutunuz kaliteli olur hem saglikli sekilde kilo verirsiniz. Acele etmeyin

Çok uslu bir bebek herhalde?
Sadece anne sütü ile beslenen bir bebeğiniz varken bilmediğiniz kürleri denemeyin, en azından çocuk doktorunuza bir danışın.

12 günlük bebeğim 8 kilo fazlam karbonatlı suyu bide limonlu suyu duydum kilo vermek için duydum ama bebeğe ve sütümde azalma yapar mi ?
Bilmediğiniz şeyleri lütfen denemeyin. Bebeğinizle biraz vakit geçirince fark edeceksiniz ki siz ne yer içerseniz aynı etkiyi onda da yapıyor. Yani size etki eden şey onun minicik vücuduna kim bilir ne yapar. Biraz sabır daha şişlikleriniz geçecek, emzirdikce gidecek o kilolar. İliğim kemiğim kurudu benim mesela evlendiğimde daha kiloluymuşum :)

Daha 12 gün olmuş 8kiloda çok değil zaten kendi kendine gider. En fazla 2-3 kilo kalır kalırsa, diyetide o zaman düşünürsün. Biraz sabret gidecek zaten acele etme

Benim bebeğim 4 aylık vr benim 20kilo fazlam var xD başımı alıp nerelere gidem ben peki:D ilkinde de böyleydim veremiyordum. Hele emzirirken verenlerden hiç olmadım. Napıcami bilmiyorum ama bana tek yarayan şey spor. Günlük stres koşuşturmanın yanına bide spor:(

Hepinize teşekkür ederim her dakika başımda çok emzir ki kilo veresin diyen bi kaynana ve kilo vermeye başla diyen görümceler artık psikolojim bozuldu yemin ederim :(

Hepinize teşekkür ederim her dakika başımda çok emzir ki kilo veresin diyen bi kaynana ve kilo vermeye başla diyen görümceler artık psikolojim bozuldu yemin ederim :KK43:
Ben ilk dogum yaptigumda alti aylik hamile gibiydim nerdeyse. Herkes o gobek ne der gibi bakiyordu. Simdi siz lohusasiniz bir de cevrenizdeki boyle sozleri fazlasiyla takarsiniz. Oyuzden siz bebeginizi buyutmenin keyfini cikarin cevrenize kulak asmayin.

Ben ilk dogum yaptigumda alti aylik hamile gibiydim nerdeyse. Herkes o gobek ne der gibi bakiyordu. Simdi siz lohusasiniz bir de cevrenizdeki boyle sozleri fazlasiyla takarsiniz. Oyuzden siz bebeginizi buyutmenin keyfini cikarin cevrenize kulak asmayin.
O kadar takan biri değildim ama her aradıklarında her gördüklerinde aynı muhabbetler bide sezeryan oldum diye göbek kalacak falan diyolar

O kadar takan biri değildim ama her aradıklarında her gördüklerinde aynı muhabbetler bide sezeryan oldum diye göbek kalacak falan diyolar
Yok canim kilo verince gobekte gidiyor inanma bunlara biraz spor biraz diyet bisey kalmaz

Ekstra bişey yapmanıza gerek yok günlük 3 litre su için hergün kilo vericeksiniz. 11.5 ayda 30 kilo veren ben söylüyor bunu.

Cocuk 6 aylik olana kadar yani ek godaya gecene kadar birsey yapmayin

Back
X