Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmediğiniz şeyleri lütfen denemeyin. Bebeğinizle biraz vakit geçirince fark edeceksiniz ki siz ne yer içerseniz aynı etkiyi onda da yapıyor. Yani size etki eden şey onun minicik vücuduna kim bilir ne yapar. Biraz sabır daha şişlikleriniz geçecek, emzirdikce gidecek o kilolar. İliğim kemiğim kurudu benim mesela evlendiğimde daha kiloluymuşum :)12 günlük bebeğim 8 kilo fazlam karbonatlı suyu bide limonlu suyu duydum kilo vermek için duydum ama bebeğe ve sütümde azalma yapar mi ?
Ben ilk dogum yaptigumda alti aylik hamile gibiydim nerdeyse. Herkes o gobek ne der gibi bakiyordu. Simdi siz lohusasiniz bir de cevrenizdeki boyle sozleri fazlasiyla takarsiniz. Oyuzden siz bebeginizi buyutmenin keyfini cikarin cevrenize kulak asmayin.Hepinize teşekkür ederim her dakika başımda çok emzir ki kilo veresin diyen bi kaynana ve kilo vermeye başla diyen görümceler artık psikolojim bozuldu yemin ederim![]()
O kadar takan biri değildim ama her aradıklarında her gördüklerinde aynı muhabbetler bide sezeryan oldum diye göbek kalacak falan diyolarBen ilk dogum yaptigumda alti aylik hamile gibiydim nerdeyse. Herkes o gobek ne der gibi bakiyordu. Simdi siz lohusasiniz bir de cevrenizdeki boyle sozleri fazlasiyla takarsiniz. Oyuzden siz bebeginizi buyutmenin keyfini cikarin cevrenize kulak asmayin.
Yok canim kilo verince gobekte gidiyor inanma bunlara biraz spor biraz diyet bisey kalmazO kadar takan biri değildim ama her aradıklarında her gördüklerinde aynı muhabbetler bide sezeryan oldum diye göbek kalacak falan diyolar